soko Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 To TEAC CD-W540E (x40) πάλι μου παρουσιάζει προβλήματα.. Τα CD γράφονται με corrupted αρχεία, CRC errors, το Data Verification του Nero αποτυγχάνει, ειδικά όταν γράφω σε Track-At-Once. Όταν μου είχε παρουσιαστεί το πρόβλημα παλιότερα είχα αλλάξει τον IDE controller, είχα βγάλει της SiS και είχα βάλει της Microsoft και φαινόταν να είχε φτιάξει. Τώρα πάλι τα ίδια, χωρίς να άλλαξα κάτι, έβαλα DirectX 9, δεν νομίζω να παίζει ρόλο, το ΑSPI 4.72 το είχα και πριν θυμάμαι. Απενεργοποίησα το DMA, έβαλα PIO mode και φάνηκε να φτιάχνει αλλά δεν μ'αρέσει αυτή η λύση. Παίζει ρόλο αν είναι master ή slave? Τι άλλο μπορεί να φταίει? Μάρκες CD έχω δοκιμάσει διάφορες. Έχω έναν P4 2.4, 256 DDR στα 333, M/B ASUS P4S533..
soko Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2003 To CD-R γράφει σε 3 modes, Track-At-Once, Disk-At-Once και Disk-At-Once/96, στο μόνο mode που τα γράφει σωστά είναι το τελευταίο, βγαίνει κάποιο συμπέρασμα από αυτό? Χρησιμοποιώ το Nero 5.5.9.17 Είναι θέμα software λέτε? Καμία άποψη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.