Cue Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Έχω 2 δίσκους σε RAID 0 από το NAS Maxtor Shared Storage II. Τα έφτησε η ethernet θύρα που είχε και τους έβαλα πάνω σε ένα NAS Icy Box NAS4220 ελπίζοντας με μία απλή επιλογή να δουλέψει το RAID όπως ήταν. Κατάλαβα (κάπως αργά ομολογώ) ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Από την στιγμή δηλαδή που το RAID έχει φτιαχτεί από έναν "controller" δεν μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο αυτούσιο. Ζήτω η συμβατότητα. Όντως έτσι είναι? Τι επιλογές έχω?
sip03ds Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 έτσι είναι επιλογές migration: - μετέφερε όλα τα δεδομένα σε έναν δίσκο ενδιάμεσο και από εκεί στο RAID.
Cue Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μισό. Αφού τα δεδομένα είναι σε RAID0, πως θα ξανακάνω build τα data πριν τα μεταφέρω πάλι πίσω?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 αφού λες η ethernet θύρα τα έφτυσε..τα δεδομένα δεν χρειάζονται "build" όπως λες και μπορείς να τα μεταφέρεις με usb..έχει usb port έτσι;
Cue Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Anyway, αν έχει κάποιος μεταχειρισμένο Maxtor Shared Storage II ας μου στείλει ένα PM plz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.