waves Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Παιδιά, Σκέφτομαι τη σύνδεση του macbook με μια τηλεόραση 32 ιντσών (full HD), ώστε να βλέπω ταινίες HD. Έχω μερικές ερωτήσεις πάνω σε αυτό. 1) Θα πρέπει να αγοράσω ένα αντάπτορα (mini display port σε hdmi). Καταρχάς, υπάρχει κάτι τέτοιο; Αν υπάρχει θα χάνω σε ποιότητα από το να πήγαινε απευθείας hdmi σε hdmi; 2) Η οθόνη θα πρέπει να ρυθμιστεί σε extended mode; 3) Η ποιότητα θα είναι ίδια σα να είχαι blu ray player; Ευχαριστώ!
haHa Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 1) Οχι δεν χανει σε ποιοτητα, ειναι ψηφιακο το σημα. 2) Ναι , γιατι σε clone θα ειχε ιδια αναλυση με την οθονη του macbook. 3) Ουσιαστικα ναι. Οταν βεβαια παιζεις video ποιοτητας blueray , δηλαδη mkv με μεγαλο bitrate.
waves Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Thanx haha!Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 @waves ανάλογα και με το μοντέλο macbook θα έχεις και λίγα droped frames σε 1080p... οι matroskes φαίνεται δεν τα πάνε καλά στο mac os x..
waves Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Έχω το macbook aluminum unibody το 13άρι (όχι το pro). Άρα, παίζει να χάνει σε ποιότητα ε; Με τον ήχο τί παίζει;
giorgos_k Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Με macbook 13" unibody 2,4Ghz(2008) παίζω μια χαρά 720p & 1080p σε 37" full HD LCD, χωρίς να χάνει καρέ κλπ. Ήχο απο toslink κανονικά σε ενισχυτή
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 @giorgos_k με το mbp της υπογραφής σε 1080p mkv με πολύ μεγάλο bitrate και με χρήση της 9600 σε snow leopard έχω dropped frames κάθε 15-30 λεπτά περίπου...movist/ vlc...τώρα τι να σου πω..άμα το 13αρι σου τα καταφέρνει απροβλημάτιστα τότε πάω πάσο...ίσως κάτι φταίει στο λειτουργικό μου...
giorgos_k Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 για bitrate θα σε γελάσω, ποτε δν τσεκάρω. Όσα μου κολλάνε με vlc/movist, το plex τα σκοτώνει για πλάκα. Το χρειάστηκα μια-δυο φορές(το plex) και είδα όλη τη ταινία κομπλέ. Σύνολο πάντως 7-8 ταινίες εχω κατεβάσει 1080p, όλες τις υπόλοιπες 720 γιατί λυπάμαι τα gb να φεύγουν για πλάκα
waves Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Πώς είναι εφικτό να έχω... κλειστό το καπάκι του macbook, όταν είναι συνδεδεμένο με την τηλεόραση και η τηλεόραση να παίζει την ταινία; (η τηλεόραση ως extended).
haHa Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Πώς είναι εφικτό να έχω... κλειστό το καπάκι του macbook, όταν είναι συνδεδεμένο με την τηλεόραση και η τηλεόραση να παίζει την ταινία; (η τηλεόραση ως extended). Θελεις να ειναι κλειστο το καπακι ή σου αρκει να ειναι κλειστη-σβηστη η οθονη του macbook? Αν θελεις απλως να ειναι σβηστη η οθονη του macbook, τοτε διαφοροι video players εχουν επιλογη να σβηνουν την οθονη που δεν παιζει το video. Διαφορετικα, με εξωτερικο ποντικι ή πληκτρολογιο μπορεις να ξυπνας το macbook ενω ειναι κλειστο το καπακι του.
thakisn Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Πώς είναι εφικτό να έχω... κλειστό το καπάκι του macbook, όταν είναι συνδεδεμένο με την τηλεόραση και η τηλεόραση να παίζει την ταινία; (η τηλεόραση ως extended). Δεν είναι και πολύ καλό να έχεις κλειστό το καπάκι γιατί του κόβεις τον αέρα και θα ζεσταίνεται πολύ.
giorgos_k Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Και πρέπει να είναι στο ρεύμα αλλιώς δεν ανοίγει...
waves Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Τελικά, από το mini display port σε hdmi αντάπτορα και από εκεί hdmi καλώδιο θα έχω ήχο στην τηλεόραση; Το μοντέλο είναι ένα macbook unibody aluminum (όχι pro) Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις!
georgeadams Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ΟΧΙ. Χρειάζεσαι τον ειδικό adaptor που παίρνει: - ήχο από το Audio Out - εικόνα από το Mini DisplayPort - ρεύμα από μια USB και βγάζει HDMI με ήχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.