mitsakos_18 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 εχω ενα thomson TG585 v7 και μου κανει συχνα reset. απ'οτι ειδα, πολλοι εχουν προβληματα με το συγκεκριμενο router. εκει που ολα ειναι καλα, ξαφνικα πεφτει παρα πολυ η ταχυτητα του ιντερνετ και μετα απο λιγο κανει ρεσετ. εχω συνδεσει ενα παλιο fritz box και δεν εχει κανεναν προβλημα. εχετε ιδεα τι μπορει να παιζει? μηπως να το γυρισω πισω στη forthnet?
_Anonymous_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 κρατας το fritz που εχει ιδιο επεξεργαστη με τα draytek και xyxel, δλδ κρατας το καλο ρουτερ και αμα θες να πειραματιστεις με το thomson, παιζεις με αλλα firmwares, αν και απο οσο το εψαξα με 1-2 πελατων που μου επεσαν στα χερια μου, δεν ειδα φως
mitsakos_18 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 κρατας το fritz που εχει ιδιο επεξεργαστη με τα draytek και xyxel, δλδ κρατας το καλο ρουτερ και αμα θες να πειραματιστεις με το thomson, παιζεις με αλλα firmwares, αν και απο οσο το εψαξα με 1-2 πελατων που μου επεσαν στα χερια μου, δεν ειδα φως ευχαριστω για την απαντηση.. μαλλον θα κρατησω το fritz.. αλλα εδω προκυπτει ενα αλλο θεμα. οποτε βαζω το fritz εγω χαμηλοτερη ταχυτητα απο το thomson. στο fritz εχω το τελευταιο firmware. μηπως πρεπει να παιξω με τις ρυθμισεις του ?
_Anonymous_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Στα fritz μονο αυτο δε γουσταρω φιλε μου, το οτι κλειδωνει σχετικα χαμηλα (οχι ολα ομως), κατα τα αλλα ειναι πολυ εξελιγμενο, ειδικα στο hardware που χρησιμοποιει. η χαμηλοτερη ταχυτητα που εχεις ειναι μονο στο κλειδωμα, ή και στο δια ταυτα.... και ποσο?
mitsakos_18 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Στα fritz μονο αυτο δε γουσταρω φιλε μου, το οτι κλειδωνει σχετικα χαμηλα (οχι ολα ομως), κατα τα αλλα ειναι πολυ εξελιγμενο, ειδικα στο hardware που χρησιμοποιει. η χαμηλοτερη ταχυτητα που εχεις ειναι μονο στο κλειδωμα, ή και στο δια ταυτα.... και ποσο? ακριβως νουμερα δεν θυμαμαι να σου πω αλλα συνηθως στο φριτζ μου δειχνει 0,5 με 1 mbps (εκει μεσα κυμαινεται) κατω απ'οτι στο thomson.
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 δεν ειναι μεγαλη διαφορα μισο megabit.σταθερο firmware για thomson που μου μειωσε στο ελαχτιστο τα reset ειναι αυτο. cant-p_GB_TG585v7r8690_TA.bin
kosmasgr Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 poulinos πως πας γενικά με το συγκεκριμένο fw ? Τα δικά μου στατιστικά είναι τα παρακάτω. Με σταθερό download 34/7 πάνω απο 800kb
mitsakos_18 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 thankss....θα δοκιμασω αυτο το firmware και ας επλισουμε πως θα στρωσει η κατατσταση με τα ρεσετ...
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 poulinos πως πας γενικά με το συγκεκριμένο fw ? Τα δικά μου στατιστικά είναι τα παρακάτω. Με σταθερό download 34/7 πάνω απο 800kb πολυ καλα.πολυ σπανια restart παρολο που το σκιζω wireless να κανειseed συνεχεια. Uptime: 2 days, 3:16:57 DSL Type: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.085 / 14.126 Data Transferred (Sent/Received) [kB/kB]: 0,00 / 2,00 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 14,0 / 28,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,5 / 5,5 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.