warewolf Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 επειδη χρειαζομαι να γραψω ενα δισκακι dvd dl σε χαμηλη ταχυτητα (2,4Χ) για να διαβαζεται επιτυχως απο μια συσκευη, ψαχνω για verbatim dl 2,4x. αλλη μαρκα, ή μεγαλυτερη ταχυτητα δεν την καταλαβαινει η συσκευη και βγαζει read error. ενω σε ελληνικα ιντερνετομαγαζα βρισκω 2,4 στο google, στην ουσια ειναι εξαντλημενα σαν προιον. μπορει καποιος φιλος αν εχει εντοπισει καποιο μαγαζι αθηνα κεντρο κοντα, που να του εχουν απομεινει αυτα τα δισκακια, να μου πει που να τα βρω ?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 νομίζω στον Γερμανό στο σταθμό Πανόρμου (metro)...90% σίγουρος...
warewolf Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 δοκιμασε και τα intenso απ'το πλαισιο. τα εχω δοκιμασει. αλλα δεν...!
vanbono Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 στα media markt k saturn εχουν verbatim σαν μαρκα. ειδες εκει? ---------- Προσθήκη στις 15:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:32 ---------- στα media markt k saturn εχουν verbatim σαν μαρκα. ειδες εκει?
Phantolino Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Εγω αγοραζω τα συγκεκριμενα Verbatim απο Multirama, μπορεις να δοκιμασεις και τα MAXELL DL να δεις αμα σου κανουν.
warewolf Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 παιδιαγια να μην γραφετε αδικα αλλες μαρκες να αναφερω οτι τον τελευταιο χρονο, εχω καψει πανω απο 30-35 dvd-dl διαφορες μαρκες και ταχυτητες. εχω ακομη δοκιμασει και πειραγμενα firmware στο drive για να βλεπει τους δισκους με χαμηλοτερη ταχυτητα, αλλα στο τελος δεν διαβαζοταν απο την συσκευη. στα ξενα forums μιλανε για τη συγκεκριμενη μαρκα και ταχυτητα, ωστε η συσκευη να διαβαζει τελικα τον δισκο. οποιαδηποτε αλλη μαρκα που κυκλοφορει σε 2,4χ την εχω δοκιμασει ηδη. και για οσους παραξενευονται , ποια συσκευη ειναι αυτη, να τους πω οτι προκειται για το avic-x1 της pioneer (multimedia-gps) αυτοκινητου. οι χαρτες αναβαθμισης (teleatlas) ερχονται σε μορφη τριων dvd dl (east-center-west europe) και κοστιζουν 250-300 ευρω. τους εχω πληρωσει δυο φορες (2 αναβαθμισεις) την πρωτη η ελλαδα δεν ηταν μεσα, τη δευτερη, ηταν αλλαμε δεδομενα προπολεμικα για το λεκανοπεδιο. τωρα ομως που η (N)GI τροφοδοτει την teleatlas, ο χαρτης του 2009 (τον εχω σε image) ειναι καλος και θελω να τον χρησιμοποιησω. ασε που και το original δισκακι του 2008 αρχισε τις γρατζουνιες και θελω να του κανω backup. παντως 300αρα δεν ξαναδινω. αν δεν ειχα σκασει 2000 ευρω για το μηχανημα (που ποτε δεν δουλεψε σωστα σαν gps) θα ειχα βαλει ηδη ενα φορητο και τελος. αλλα δεν θα νιωσω ποτέ οτι εκανα αποσβεση. ετσι, για να βγαλω το αχτι μου ρε γαμωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.