TwitterLover Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Apple και ξερo ψωμι! Εχει αυτο μηλαρακι πανω? ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!! :D
euklidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Apple και ξερo ψωμι! Εχει αυτο μηλαρακι πανω? ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!! :D Δαγκωμενο μηλο θες να πεις... Μισες δουλειες δηλαδη
stivi1981 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 γενικως οι ταμπλετες πρεπει να εχουνε μεγεθος μεχρι 10 ιντσες... οπως το ipad.... απο κει και πανω παντως δεν βολευουνε στην φορητοτητα..
Orifiel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ το βρίσκω ιδανικό.. αντί να κουβαλάς λαπτοπ, έχεις ένα σκληρό τσέπης και αυτό, κάνοντας ποιο απλά και γρήγορα παρουσιάσει δουλειάς (για παράδειγμα).. το ipad δεν το θέλω γιατί δεν έχει επεκτασιμότητα όπως αυτό, κτλ.
euklidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 γενικως οι ταμπλετες πρεπει να εχουνε μεγεθος μεχρι 10 ιντσες... οπως το ipad.... απο κει και πανω παντως δεν βολευουνε στην φορητοτητα.. 10 inches ειναι ολα τα netbook... Αν ειναι να κουβαλας κατι τοσο μεγαλο γιατι να μην παρεις netbook να κανεις τα παντα ολα στο μηχανημα; Ειναι απλα πολυ οι 10 ιντσες... γυρω στις 7 ειναι η χρυση τομη.
vangelis_k Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Η ένσταση μου για τις 7 ιντσες είναι στην περιήγηση στο ιντερνετ. Λογικά θα σου βγαίνουν τα μάτια και το σκρολαρισμα θα είναι εντελώς άβολο. Εδώ οι 10 ίντσες στα νετμπουκ προβληματίζουν. Καλή η φορητότητα αλλα .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα