Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως και να έχει είναι πολύ νωρίς για να διατυμπανίζουμε το ipad νικητή ή χαμένο.

Χαμένο σίγουρα δεν θα είναι με το όλο marketing που έχει δημιουργήσει γύρο από το όνομά του, εκεί είναι όλα τα λεφτά της apple.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ώρες - ώρες νομίζω πως το παγκόσμιο σύμπαν κινείται από τους μηχανισμούς marketing της Apple : ακόμη δεν βγήκε καν στην Ευρώπη το iPad και ανακοινώθηκε αντίγραφό του;

Δημοσ.
Ώρες - ώρες νομίζω πως το παγκόσμιο σύμπαν κινείται από τους μηχανισμούς marketing της Apple : ακόμη δεν βγήκε καν στην Ευρώπη το iPad και ανακοινώθηκε αντίγραφό του;

Τα pads δεν ειναι κατι εντελως καινουριο... υπαρχουν στην αγορα εδω και αρκετο καιρο...

Δημοσ.

Παιδια οτι και να λεει ο καθενας (gadgetakias) την τελικη αποφαση την εχει το αγοραστικό κοινό (που κατα πλειοψηφια δεν ειναι Gadgetάκηδες). Και το αγοραστικό κοινό θέλει ενα user experience, stupid simple. Και καλώς ή κακώς η apple την προσφέρει πολύ καλά αυτή την ολοκληρωμένη εμπειρία. Το iPhone δεν επιασε επειδη εχει 500mhz Επεξεργαστή και 2-3mpixel κάμερα. Αυτά τα κοιτάνε το 1% του αγοραστικού κοινού. Επιασε γιατι μπορει να το χρησιμοποιήσει απο 4χρονο μεχρι 80χρονο χωρίς να βρίζει χριστους και παναγιες οταν σέρνεται και οταν δεν βλέπει τις ψείρες γράμματα (βλέπε winMo).

Όπως λέει και η apple, το hardware ειναι απλά το παράθυρο.. Η μαγεία ειναι στο software.

Δημοσ.
Παιδια οτι και να λεει ο καθενας (gadgetakias) την τελικη αποφαση την εχει το αγοραστικό κοινό (που κατα πλειοψηφια δεν ειναι Gadgetάκηδες). Και το αγοραστικό κοινό θέλει ενα user experience, stupid simple. Και καλώς ή κακώς η apple την προσφέρει πολύ καλά αυτή την ολοκληρωμένη εμπειρία. Το iPhone δεν επιασε επειδη εχει 500mhz Επεξεργαστή και 2-3mpixel κάμερα. Αυτά τα κοιτάνε το 1% του αγοραστικού κοινού. Επιασε γιατι μπορει να το χρησιμοποιήσει απο 4χρονο μεχρι 80χρονο χωρίς να βρίζει χριστους και παναγιες οταν σέρνεται και οταν δεν βλέπει τις ψείρες γράμματα (βλέπε winMo).

Όπως λέει και η apple, το hardware ειναι απλά το παράθυρο.. Η μαγεία ειναι στο software.

έτσι ακριβώς, άντε όμως να το εξηγήσεις αυτό στους πορωμένους με τα specs που χάνουν το νόημα του να είναι χρήσιμη και εργονομική μια συσκευή με πολλές δυνατότητες, απέναντι στις hardware δυνατότητες.

το οτι μια συσκευή μπορεί να έχει και πυρηνικό αντιδραστήρα πάνω της δε λέει τπτ σε κάποιον που έχει βρει μια "κατώτερη σε specs" συσκευή αλλά τον βοηθάει άμεσα, αξιόπιστα και πάνω απ'όλα άνετα στη καθημερινότητά του.

τι να κάνει ένας 50ρης το wepad, το οποίο αδιαμφισβήτητα, είναι ανώτερο του ipad, όταν η συνολική εμπειρία χρήσης σε αναγκάζει να ασχολείσαι με τη συσκευή περισσότερο απ'όσο θα έπρεπε;

το wepad, απ'ότι είδα στο youtube, δεν φαίνεται πολύ σταθερό, κάτι μικροσπασίματα κατα το sliding εικόνων ή κειμένου, κάτι ανιωθιές το multitouch είναι αρκετά για να το μετατρέψουν απο χρήσιμο, αλλά όχι απαραίτητο, εργαλείο σε ακόμα ένα πεταμένο γκατζετοειδές.

το ipad δε νομίζω να έχει την ίδια τύχη, χάρη στην εργονομία, την άνεση και την απλότητα του λειτουργικού του και τις χιλιάδες εφαρμογές του.

Δημοσ.

Δώστε clones στο λαό!

Αυτό θέλουμε ντε. Apple προϊόντα ξεκλείδωτα (με το νόμο, ε?)!!

Αφού είναι η καλύτερη η Apple, τι το κουράζουμε; Αν δεν ήταν και τόσο control freak, δυστυχώς I would turn to the dark side :devil: (δεν ψαρώνω εγώ που τα βγάζει όλα λευκά για ξεκάρφωμα...:-D ) .

Άμιλλα for ever..., για εμάς και για όλους.

Ο ανταγωνισμός δεν εμπεριέχει το "μη αθέμιτος", άρα είναι κακιά λέξη (dark side, μη ξεχνιόμαστε, ε? :devil:).

Δημοσ.

επειδή το release date τις Apple ήταν νωρίτερα δεν σημαίνει ότι όλες οι επόμενες είναι αντιγραφή.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ για να βγαίνουν προιόντα αμέσως μετά το Ipad σημαίνει ότι η ανάπτυξη τους είχε ξεκινήσει ίσως και χρόνια πριν,ίσως και πριν απο το project της Apple,δεν βγήκε το ipad την Τετάρτη,την Πέμπτη αποφασίσαν κάποιοι να το αντιγράψουν και την Παρασκευή το κυκλοφόρησαν.

Αυτό μπορεί να ειπωθεί για συσκευές που θα βγουν πολύυυ αργότερα

Τώρα για το πόσο χρήσιμες είναι αυτές οι συσκευές δεν ξέρω,σίγουρα χωρίς usb,χωρίς multitasking και με προβληματικό wi fi δεν θα χρησιμεύσει σε κάτι.

Επίσης επειδή λόγος γίνεται για το software και μπλα μπλα ας μου πει κάποιος τι έχει να ζηλέψει το Android απο το super duper iphoneOS για να καταλάβω δλδς

Δημοσ.

Επίσης επειδή λόγος γίνεται για το software και μπλα μπλα ας μου πει κάποιος τι έχει να ζηλέψει το Android απο το super duper iphoneOS για να καταλάβω δλδς

αυτο:

distimo1.jpg

btw ειναι 185.000 τωρα ισως και παραπανω...

Δημοσ.
αυτο:

distimo1.jpg

btw ειναι 185.000 τωρα ισως και παραπανω...

φοβερό,είπα κι εγώ μήπως θα ταν κανα εξωτικό feature που έχει μόνο το iOS αλλά τελικά το πλεονέκτημα είναι ότι έχει πιο πολλές fart apps ή το άλλο το κορυφαίο frape application ή που παγώνει η οθόνη και άλλα τέτοια χρήσιμα,μάλιστα

Δημοσ.
φοβερό,είπα κι εγώ μήπως θα ταν κανα εξωτικό feature που έχει μόνο το iOS αλλά τελικά το πλεονέκτημα είναι ότι έχει πιο πολλές fart apps ή το άλλο το κορυφαίο frape application ή που παγώνει η οθόνη και άλλα τέτοια χρήσιμα,μάλιστα

Πες τα χρυσοστομε... Ολοι με τα iphone μου εχουν σπασει τα νευρα με τον iZippo και το iFrappe και το iΦλογερα και ολα αυτα τα πολυ χρησιμα...

Δημοσ.

Χαχαχα πλακα πλακα και στο Android εχουν κανει port τα Papertoss zippo κλπ αλλα μεχρι να βγαλουν πληρως Customised Firmwares οπως Mustymod Galaxo κλπ αντε γεια.

Btw υπαρχει Chart για εφαρμογες ανα χρονο (app/t) να δουμε τι προοδο εχει το Android και πως συγκρινεται με το Apple Store που εχει καποια χρονια ζωης;

Παντως να παρω προσωπικα ενα Gadget για να διακοσμει το σαλονι,να πουλ μουρ στην παρεα μου και να παιζω games στο WC ευχαριστω δεν θα παρω εχω και το κινητο γιαυτες τις δουλειες και δεν εχω κλαψει που μου εχει πεσει 10 φορες μεσα στην λεκανη.

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο το ιφραππε και το ιφλογερα. Υπαρχουν και σοβαρα παιχνιδια που εχουν βγει μονο για iphone και πολλες αλλες εφαρμογες.

Στο ανδροιδ αν δεν δουν οι developers οτι θα εχουν κερδος απο το android store δε θα μπουν στον κοπο να ασχοληθουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή όταν λέω ότι το android δεν έχει να ζηλέψει και πολλά, ξέρω τι λέω:

Δείτε τα Link με τη σειρά και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

http://laptopblog.gr/laptop-news/φτάνει-τις-30000-εφαρμογές-το-android-market

http://liveplace.gr/index.php/2/software/849-38000-android-market-

http://myplaisio.gr/news/flash-στα-android-και-blackberry-πολύ-σύντομα

Μην ξεχνάτε ότι το λειτουργικό αυτό χαίρει τεράστιας εξέλιξης αυτή την περίοδο και έχει πολλά ακόμα να μας δείξει.

Επίσης αυτό που έχω ακούσει με το apple store είναι ότι έχει δεκάδες apps που κάνουν το ίδιο πράγμα αντιγράφει το ένα το άλλο δηλαδή με αποτέλεσμα ο πραγματικός αριθμός να είναι πολύ πιο μικρός. Αυτό είναι αλήθεια;

Επεξ/σία από Nomedor
Δημοσ.

ισως θα πρεπει να μαθετε να διαλεγετε τις εφαρμογες σας. λογικο ειναι αναμεσα

σε 185.000 να υπαρχουν και λαλακιες...:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...