Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μάλλον εσύ δεν είσαι ενημερωμένος: το iPad "φοράει" επεξεργαστή της Apple, τον Α4.

Τον σχεδιασε η apple βασισμενο σε ARM και τελικα τον φτιαχνει η samsung. λοοολ.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και σιγά τη καινοτομία, έχει usb...ναι ναι θα συνδέσω τους εξωτερικούς μου σκληρούς δίσκους και θα είμαι πλεγμένος μέσα σε καλώδια στο σαλόνι μου και σε τροφοδοτικά σα μύγα σε ιστό αράχνης, αλλά ναι το βρήκα, θα βάλω ροδάκια στα τροφοδοτικά και θα τα σέρνω μαζί μου όπου πάω.

Εντωμεταξύ βγήκαν κάτι δίσκοι 2,5'' ιντσων χωρίς εξωτερική τροφοδοσία μόλις πρόσφατα.Πριν κάτι χρόνια....:lol::lol::lol:

Το ipad βασίστηκε σε μελέτη ετών χιλιάδων ανθρώπων(μόνο τα σχεδιαγράμματα του επεξεργαστή γεμίζουν ένα δωμάτιο)..

Προφανώς τα σχεδιαγράμματα του επεξεργαστή που γέμισαν όλο το δωμάτιο ήταν απανωτά αποτυχημένα σχέδια των..."δημιουργών"

Ε ύστερα από τοοοοσα χρόνια προσπαθειών , κάποιο από όλα επιτέλους τους δούλεψε :lol::lol::lol:

Δημοσ.
το λες και μονος σου:P

Ειρωνικα ηταν... revision καποιου ARM αν και αμφιβαλλω αν ειναι καν κατι διαφορετικο και δεν ειναι απλα παραγγελεια τις apple στην samsung για ΑRM επεξεργαστες. Γιατι απο οσο ξερουμε η apple δεν εχει ουτε τα μεσα ουτε την τεχνογνωσια να φτιαξει επεξεργαστες ;) Δεν ειναι κατι τοσο απλο οσο το να σχεδιασεις ενα iphone.

Δημοσ.

Νομίζω ξεφύγαμε πάλι. Σημασία έχει ότι πουλάει τρελά. Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά τα τελευταία χρόνια ότι φτιάχνει η apple γίνεται χρυσός. Πρέπει να παραδειγματιστούν οι εταιρίες από την apple. Το καλό πράγμα πουλάει μόνο του...

Δημοσ.

Αν η Apple έχει 34.000 άτομα μεταξύ των οποίων καθαρίστριες και φορτηγατζίδες, τι σημαίνει?

Μήπως αντίστοιχο ποσοστό -logistics- δεν έχει και η WePad, στα 180 άτομα που απασχολεί?

Anyway, το θέμα είναι ότι σε αυτά τα πράγματα υπάρχουν 100δες μικρά πραγματάκια που κάνουν την διαφορά αλλά δεν φαίνονται εύκολα στα specs. Μπορεί η διαφορά να είναι ένα κουμπί στην λάθος θέση, δεν ξέρω. Αλλά αυτό είναι το παν στο software.

Εκεί πατάει η apple και εκεί ακριβώς είναι πετυχημένη. Σημειώνω πως δεν έχω καμία απολύτως συσκευή apple, κυρίως λόγω του ότι δεν θέλω να δεσμεύομαι σε προγράμματα. Αλλά όποτε βλέπω από φίλους μου το iphone, δεν μπορώ να μην δεν εντυπωσιαστώ πόσο απλά και εύκολα μπαίνει στο internet και βλέπεις youtube και λοιπές βλακείες, ενώ με οποιοδήποτε latest Nokia που έχει περάσει απο τα χέρια μου, απλά δεν... .

Μακάρι να είναι μια καλή απάντηση φυσικά, ο ανταγωνισμός μόνο καλό κάνει. Αλλά τις περισσότερες φορές που προσπάθησα να ακολουθήσω εναλλακτικές οδούς (πχ archos αντί για ipod) για να γλιτώσω 10-15%, συνήθως ταλαιπωρηθηκα αρκετά παραπάνω με διάφορα μικροπροβλήματα.

Δημοσ.

Εγώ πάλι διάβασα ότι τον Α4 η PA Semiconductor team τον έφτιαξε για την Apple. Την αγόρασε δηλαδή, άρα και οι δυο πλευρές έχουν τα δίκια του.

Αλλά λίγο με απασχολεί και πάλι.

Εμένα με νοιάζει αυτό το διαμαντάκι που φαίνεται να διαπρέπει.

[ame]

[/ame]

Δεν περίμενα ότι θα το έλεγα αλλά, nvidia baby!

Δημοσ.
Φτηνοί αντιγραφές και μιμητές που θέλουν να κλέψουν τη δόξα άλλων με αρπαχτές εις βάρος ανίδεων και μπερδεμένων καταναλωτών γκατζετάκηδων. Το ipad βασίστηκε σε μελέτη ετών χιλιάδων ανθρώπων(μόνο τα σχεδιαγράμματα του επεξεργαστή γεμίζουν ένα δωμάτιο). Οι Γερμανοί τα κατάφεραν σε 1 μήνα με 100 άτομα;; Αυτό και αν δεν είναι για γέλια. Και σιγά τη διαφορά στη τιμή. Και σιγά την υποστήριξη που θα έχεις από μια εταιρία 100 ατόμων. Η apple μόνο στην Ελλάδα έχει 100 άτομα. Και με το service τι γίνεται; Και νομίζουν ότι μπορούν εύκολα να αντιγράψουν και το applestore και τις χιλιάδες εφαρμογές; Και σιγά τη καινοτομία, έχει usb...ναι ναι θα συνδέσω τους εξωτερικούς μου σκληρούς δίσκους και θα είμαι πλεγμένος μέσα σε καλώδια στο σαλόνι μου και σε τροφοδοτικά σα μύγα σε ιστό αράχνης, αλλά ναι το βρήκα, θα βάλω ροδάκια στα τροφοδοτικά και θα τα σέρνω μαζί μου όπου πάω. Μου θυμίζει την ιστορία της Ινδίας όταν ήθελε να κατακτήσει το διάστημα...δεν ήθελε να αγοράσει τη τεχνογνωσία των 40 ετών που φέρει η NASA, αλλά να τα καταφέρει μόνη της από το μηδέν...το αποτέλεσμα να πετάξει ο πύραυλος για λίγα μέτρα και να σκοτωθούν οι αστροναύτες τους. Μάθετε επιτέλους να ξεχωρίζεται τη δουλειά επιστημόνων από τη δουλειά κάποιου που νομίζει ότι επειδή διαβάζει ένα περιοδικό το μήνα ξέρει.

Χαλάρωσε βρε... Τι έγινε το "όποιος δε γουστάρει, δε το παίρνει";

Πάντως διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. ΑΝ κάνει όλα αυτα, και στις ταχύτητες που αναφέρονται και φαίνονται στα βίντεο, τοτε όντως το Adam είναι "μαγικό" που θα έλεγε και ο Steve. Πολύ μεγάλο "ΑΝ" αυτό όμως... Θα δούμε.

Δημοσ.

Όντως! Ο μικρός έχει τις ιδέες και το μυαλό αλλά δεν έχει τις πλάτες.

Θα δούμε όταν με το καλό είναι έτοιμο.

Το αμέσως επόμενο ενδιαφέρον είναι το icd gemini πάντως, αλλά και την πρόταση τις msi δεν την έχουμε δει κανονικά. Την τελική δηλαδή, γιατί αυτό που είχαμε δει ήταν πολύ beta. Αργούν ρε, άντε. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...