Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω να σου πω σχετικά με το multitouch.

Εμάς μας ενδιαφέρει να βγαίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα μοντέλα για να υπάρχει ανταγωνισμός.

Το οτι φτοιάξαν οι Ινδοί μια τέτοια συσκευή δεν με εκπλήσει καθόλου αν αναλογιστείς οτι οι καλύτεροι προγραμματιστές που δουλεύουν στην Αμερική προέρχονται από εκεί.Γενικότερα εκτός από τον προγραμματισμό έχουν αρκετή τεχνογνωσία.

Επίσης να ξέρεις οτι πολλές από τις πατέντες των μεγάλων εταιριών είναι "κλεμμένες" από πολύ μικρότερες.Είτε με εισαγωγικά η λέξη είτε χωρίς....

Ε καλα αυτο εννοείται!Το μεγάλο ψάρι τρωει το μικρό!

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλοι το κακολογήτε το wepad! Υπάρχει και touch demostration αλλά σε ένα prototype, και δεν είδα "θεματάκια". Αυτό που βλέπουμε είναι linux ή Android btw? Όπως και να έχει, είναι ωραίος ο σχεδιασμός με τις 2 μπάρες αριστερά και δεξιά, ώστε όταν το κρατάς να δουλεύεις με τους αντίχειρες, μαγκιά! Μακάρι να υπάρχει και κάτι τέτοιο στο Adam γιατί δυστυχώς από software δεν μας έχουν δείξει κάτι (πέραν ότι είναι Android FTW). Εάν το έφτιαχναν στην Αμερική το wepad ίσως να έριχναν την τιμή, γιατί δεν νομίζω να ανταγωνιστεί κανέναν έτσι...και εγώ αν και φοβάμαι για μερικά πράγματα, θα πάω σε μία λύση τύπου Adam, που στο κάτω κάτω θα μπορώ να διαβάζω τα pdf μου μια χαρά! Καλά μάγκες από specs δεν υπάρχει το Adam...

Δημοσ.

wow! ο ινδος φαινεται εξαιρετικος, να δουμε μονο και την ποιοτητα (εχουν ενα θεματακι με αυτο)

οσο για τη γερμανια καλο ειναι να λειπουν τετοια σχολια απο το ινσομνια (περα απο το γεγονος οτι ειναι απολυτα σωστη η σταση τους)

Δημοσ.

Φτηνοί αντιγραφές και μιμητές που θέλουν να κλέψουν τη δόξα άλλων με αρπαχτές εις βάρος ανίδεων και μπερδεμένων καταναλωτών γκατζετάκηδων. Το ipad βασίστηκε σε μελέτη ετών χιλιάδων ανθρώπων(μόνο τα σχεδιαγράμματα του επεξεργαστή γεμίζουν ένα δωμάτιο). Οι Γερμανοί τα κατάφεραν σε 1 μήνα με 100 άτομα;; Αυτό και αν δεν είναι για γέλια. Και σιγά τη διαφορά στη τιμή. Και σιγά την υποστήριξη που θα έχεις από μια εταιρία 100 ατόμων. Η apple μόνο στην Ελλάδα έχει 100 άτομα. Και με το service τι γίνεται; Και νομίζουν ότι μπορούν εύκολα να αντιγράψουν και το applestore και τις χιλιάδες εφαρμογές; Και σιγά τη καινοτομία, έχει usb...ναι ναι θα συνδέσω τους εξωτερικούς μου σκληρούς δίσκους και θα είμαι πλεγμένος μέσα σε καλώδια στο σαλόνι μου και σε τροφοδοτικά σα μύγα σε ιστό αράχνης, αλλά ναι το βρήκα, θα βάλω ροδάκια στα τροφοδοτικά και θα τα σέρνω μαζί μου όπου πάω. Μου θυμίζει την ιστορία της Ινδίας όταν ήθελε να κατακτήσει το διάστημα...δεν ήθελε να αγοράσει τη τεχνογνωσία των 40 ετών που φέρει η NASA, αλλά να τα καταφέρει μόνη της από το μηδέν...το αποτέλεσμα να πετάξει ο πύραυλος για λίγα μέτρα και να σκοτωθούν οι αστροναύτες τους. Μάθετε επιτέλους να ξεχωρίζεται τη δουλειά επιστημόνων από τη δουλειά κάποιου που νομίζει ότι επειδή διαβάζει ένα περιοδικό το μήνα ξέρει.

Δημοσ.
Φτηνοί αντιγραφές και μιμητές που θέλουν να κλέψουν τη δόξα άλλων με αρπαχτές εις βάρος ανίδεων και μπερδεμένων καταναλωτών γκατζετάκηδων. Το ipad βασίστηκε σε μελέτη ετών χιλιάδων ανθρώπων(μόνο τα σχεδιαγράμματα του επεξεργαστή γεμίζουν ένα δωμάτιο). Οι Γερμανοί τα κατάφεραν σε 1 μήνα με 100 άτομα;; Αυτό και αν δεν είναι για γέλια. Και σιγά τη διαφορά στη τιμή. Και σιγά την υποστήριξη που θα έχεις από μια εταιρία 100 ατόμων. Η apple μόνο στην Ελλάδα έχει 100 άτομα. Και με το service τι γίνεται; Και νομίζουν ότι μπορούν εύκολα να αντιγράψουν και το applestore και τις χιλιάδες εφαρμογές; Και σιγά τη καινοτομία, έχει usb...ναι ναι θα συνδέσω τους εξωτερικούς μου σκληρούς δίσκους και θα είμαι πλεγμένος μέσα σε καλώδια στο σαλόνι μου και σε τροφοδοτικά σα μύγα σε ιστό αράχνης, αλλά ναι το βρήκα, θα βάλω ροδάκια στα τροφοδοτικά και θα τα σέρνω μαζί μου όπου πάω. Μου θυμίζει την ιστορία της Ινδίας όταν ήθελε να κατακτήσει το διάστημα...δεν ήθελε να αγοράσει τη τεχνογνωσία των 40 ετών που φέρει η NASA, αλλά να τα καταφέρει μόνη της από το μηδέν...το αποτέλεσμα να πετάξει ο πύραυλος για λίγα μέτρα και να σκοτωθούν οι αστροναύτες τους. Μάθετε επιτέλους να ξεχωρίζεται τη δουλειά επιστημόνων από τη δουλειά κάποιου που νομίζει ότι επειδή διαβάζει ένα περιοδικό το μήνα ξέρει.

χαχαχα εισαι τραγικος απλα... σιγα μην κατσαν χιλιαδες ατομα να ασχοληθουν με το ipad. Το OS3 πηραν αρχικα και το βαλαν σε μια συσκευη. Δεν φτιαχνει η apple τους επεξεργαστες... μαλλον δεν εισαι ενημερωμενος. Το usb δεν χρειαζεται για να το εχεις συνεχεια πανω. επισης μπορεις αντι για τον δισκο να βαλεις ενα 16GB στικακι πανω και να παιζεις μια χαρα. Να περνας τις ταινιες σου και να συνδεεις την φωτογραφικη σου για να περνας τις φωτογραφιες σου μεσα. Εσυ αυτο το λες αχρηστο; Και εσυ μου λες για μελετη χιλιαδων ανθρωπων. Συνολικα η apple εχει 34.000 εργαζομενους εκ των οποιοων μεσα ειναι οι καθαριστριες. οι φορτηγατζιδες, οι οικονομολογοι και οι δικιγοροι. Οσοι μενουν δεν δουλευουν ολοι στο iphone αλλα και στα pc και στα ποντικια και σε ολα τα αλλα gadget που εχει βγαλει η apple. Εσυ που ξερεις λοιπον τα παντα.. Γιατι το ipad ειναι καλυτερο απο το wepad; Που υπερτερει; Τι extra features εχει;

Δημοσ.

επίσης ένα resource παρακαλώ με το εν λόγω ατύχημα γιατί το μόνο που βρίσκω είναι μια μη επανδρωμένη αποστολή της Ινδίας, επιτυχή.

Δημοσ.
χαχαχα εισαι τραγικος απλα... σιγα μην κατσαν χιλιαδες ατομα να ασχοληθουν με το ipad. Το OS3 πηραν αρχικα και το βαλαν σε μια συσκευη. Δεν φτιαχνει η apple τους επεξεργαστες... μαλλον δεν εισαι ενημερωμενος. Το usb δεν χρειαζεται για να το εχεις συνεχεια πανω. επισης μπορεις αντι για τον δισκο να βαλεις ενα 16GB στικακι πανω και να παιζεις μια χαρα. Να περνας τις ταινιες σου και να συνδεεις την φωτογραφικη σου για να περνας τις φωτογραφιες σου μεσα. Εσυ αυτο το λες αχρηστο; Και εσυ μου λες για μελετη χιλιαδων ανθρωπων. Συνολικα η apple εχει 34.000 εργαζομενους εκ των οποιοων μεσα ειναι οι καθαριστριες. οι φορτηγατζιδες, οι οικονομολογοι και οι δικιγοροι. Οσοι μενουν δεν δουλευουν ολοι στο iphone αλλα και στα pc και στα ποντικια και σε ολα τα αλλα gadget που εχει βγαλει η apple. Εσυ που ξερεις λοιπον τα παντα.. Γιατι το ipad ειναι καλυτερο απο το wepad; Που υπερτερει; Τι extra features εχει;

Μα τι είναι αυτά που λές; Είναι Apple καταρχάς. Μόνο αυτό τα λέει όλα. Και τι να την κάνεις την USB; Να συνδέσεις ένα stick; Τς αυτά είναι πράγματα του προηγούμενου αιώνα, εμείς κοιτάμε μπροστά. Δεν έχεις πιάσει ένα στα χέρια σου γι' αυτό το λες.

///Ειρωνεία mode off\\\

:-)

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] Δεν φτιαχνει η apple τους επεξεργαστες... μαλλον δεν εισαι ενημερωμενος. [...]

Μάλλον εσύ δεν είσαι ενημερωμένος: το iPad "φοράει" επεξεργαστή της Apple, τον Α4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...