Προς το περιεχόμενο

Ενεργοποίηση των Windows 7

popeye68

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει όριο στην ενεργοποίηση των Windows; (έκδοση ΟΕΜ).

Πριν λίγο έκανα format και και όταν πήγα να βάλω το product key τα windows δεν ενεργοποιόύνταν. Εχω κάνει 5-6 format και ποτέ δεν μου το έχει ξανακάνει αυτό.

Αναγκαστικά έκανα τηλεφωνική ενεργοποίηση και ενεργοποιήθηκαν.

Μετά από λίγο πήγα στο "σύστημα" και τι να δω. Απενεργοποιημένα πάλι! (μόνα τους).

Ξανά τηλεφωνική ενεργ. και τώρα ευτυχώς μέχρι στιγμής είναι ΟΚ.

Μήπως υπάρχει όριο στις πόσες φορές; Αν ναι δηλ. μετά χάνουμε τα λεφτά μας;

ΥΓ. Εχω τα Windows 7 Home Premium (OEM). Αγορασμένα από μαγαζί με το product key τους.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Στα xp μου είχε συμβεί κι εμένα αυτό.Μετά από διάφορα installations σταμάτησε να δουλεύει η ενεργοποίηση μέσω internet , οπότε πήρα κι εγώ τηλέφωνο.Όταν ξαναδοκίμασα μετά από λίγο καιρό να τα ενεργοποιήσω(τηλ), ο τύπος στο κέντρο-πριν βάλουν το αυτόματο σύστημα- μου είπε ότι πλέον δεν γίνεται να τα ενεργοποιήσω(ανέφερε και ότι τα είχα κάνει install σε διαφορετικά μηχανήματα απ'ότι θυμάμαι).

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος λοιπόν θα έλεγα ότι υπάρχει κάποιο σύστημα με charges δυστυχώς.

Δημοσ.

Μετα απο 4-5 ενεργοποιησεις κλειδωνουν και πρεπει να παρεις στη microsoft.

Αν τωρα, αλλαξεις motherboard, πρεπει παλι να παρεις κλειδι τηλεφωνικα γιατι καθε φορα οι πληροφοριες που δινουν τα windows οταν ζητανε κλειδι περιλαμβανουν πληροφοριες της μητρικης, και ετσι το αυτοματο συστημα καταλαβαινει πως προσπαθεις να τα βαλεις σε αλλον υπολογιστη.

Δημοσ.

Eυτυχώς μέχρι τώρα δεν έχουν ξανααπενεργοποηθεί μόνα τους.

Τι μ@@ιες είναι αυτές. Δήλαδή άμα πρέπει οποσδήποτε να κάνουμε format (π.χ. πάρει κανένα ιό) πάνε τα λεφτά μας; Να φοβόμαστε να κάνουμε format;

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά.

Δημοσ.

Υπάρχει διαφορά μεταξύ ΟΕΜ και DSP εκδόσεων όσον αφορά τον αριθμό των ενεργοποιήσεων ?

Εμείς που έχουμε DSP πάλι δεν μπορούμε να αλλάξουμε Mobos και κατ'επέκταση υπολογιστές ?

Τελικά υπάρχουν όρια στις ενεργοποιήσεις , και αν ναι, ποιά είναι αυτά ?

Δημοσ.
Υπάρχει διαφορά μεταξύ ΟΕΜ και DSP εκδόσεων όσον αφορά τον αριθμό των ενεργοποιήσεων ?

Εμείς που έχουμε DSP πάλι δεν μπορούμε να αλλάξουμε Mobos και κατ'επέκταση υπολογιστές ?

Τελικά υπάρχουν όρια στις ενεργοποιήσεις , και αν ναι, ποιά είναι αυτά ?

Ούτε με OEM μπορεις να αλλάξεις υπολογιστή ούτε με DSP. Στην ουσία αυτά τα δυο δεν έχουν κάποια διαφορά για σένα.

Η άδεια OEM έρχεται πακέτο με κομμάτι του hardware. Για να αλλάζεις υπολογιστή με την ίδια άδεια χρειάζεσαι την retail.

Βέβαια έχει τη λογική του :) Η OEM είναι πολύ πιο φτηνή από την retail.

Δημοσ.
Ούτε με OEM μπορεις να αλλάξεις υπολογιστή ούτε με DSP. Στην ουσία αυτά τα δυο δεν έχουν κάποια διαφορά για σένα.

Η άδεια OEM έρχεται πακέτο με κομμάτι του hardware. Για να αλλάζεις υπολογιστή με την ίδια άδεια χρειάζεσαι την retail.

Βέβαια έχει τη λογική του :) Η OEM είναι πολύ πιο φτηνή από την retail.

Εάν έχω κάνει π.χ. μόνο μία ενεργοποίηση των 7 με ένα PC #1 και μετά από λίγο καιρό το πετάξω (π.χ. επειδή μου κάηκε ) και προσπαθήσω να κάνω εκ νέου ενεργοποίηση σε ένα άλλο PC #2 ( όχι ταυτόχρονη ) τότε πάλι δεν γίνεται ?

Δημοσ.
Όχι. Άλλαξε το pc , έληξε η άδεια. Δεν υπάρχουν παραθυράκια.

Τότε ποιά η διαφορά μεταξύ ΟΕΜ και DSP ?

υ.γ. : Θυμάμαι ότι πρίν αγοράσω τα DSP, μου είχαν πεί από το κατάστημα ότι μπορώ να αλλάξω υπολογιστή και να εγκαταστήσω τα ίδια Win7 . . .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...