vag3d Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Εμένα πάντως πλέον και με την 4:3 οθόνη μου, ίσα που διακρίνεις τι είναι το κάθε εικονίδιο...!!! Την έχω παραγεμίσει την μπάρα με τα εικονίδια και έχουν μικρύνει πολύ...Χαμός...χιχιιχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Εμένα πάντως πλέον και με την 4:3 οθόνη μου, ίσα που διακρίνεις τι είναι το κάθε εικονίδιο...!!! Την έχω παραγεμίσει την μπάρα με τα εικονίδια και έχουν μικρύνει πολύ...Χαμός...χιχιιχ Quicksilver χριστιανέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Quicksilver χριστιανέ Δουλεύει σε Snow Leopard χωρίς προβλήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 κανονικότατα. και κάνει και παπάδες αν ασχοληθείς. φαντάζομαι πόσο κουραστικό ειναι να ψάχνεις στα 30 icons αυτό που χρειάζεσαι. στο quicsilver 2 γραμματα και εφυγες... πραγματικά είμαι τόσο εθισμένος στον quicksilver που οταν πάρω μακ και δεν το έχει αρχίζω και τρελένομαι. φυσικά αξίζει παραπάνω όταν εισαι λάτρης του πληκτρολογίου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 κανονικότατα. και κάνει και παπάδες αν ασχοληθείς.φαντάζομαι πόσο κουραστικό ειναι να ψάχνεις στα 30 icons αυτό που χρειάζεσαι. στο quicsilver 2 γραμματα και εφυγες... πραγματικά είμαι τόσο εθισμένος στον quicksilver που οταν πάρω μακ και δεν το έχει αρχίζω και τρελένομαι. φυσικά αξίζει παραπάνω όταν εισαι λάτρης του πληκτρολογίου! Συμφωνώ σε αυτό που λες για την χρήση του πληκτρολογίου αλλά τι παραπάνω έχει το quicksilver από το spotlight? Εγώ χρησιμοποιώ το spotlight για το άνοιγμα των εφαρμογών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Συμφωνώ σε αυτό που λες για την χρήση του πληκτρολογίου αλλά τι παραπάνω έχει το quicksilver από το spotlight? Εγώ χρησιμοποιώ το spotlight για το άνοιγμα των εφαρμογών. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Qv73Nb89pGU&feature=fvst[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ναι, το Quicksilver κάνει παπάδες. Όμως, αν θέλεις απλώς ένα γρήγορο τρόπο για εκκίνηση εφαρμογών και δε θέλεις να μάθεις τα shortcut του για τις υπόλοιπες 99999 λειτουργίες του, τότε μου φαίνεται υπερβολικό. Εδώ και 2 χρόνια, κι εγώ χρησιμοποιώ απλώς το Spotlight για γρήγορη εκκίνηση των εφαρμογών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 μπορει καποιος να αναφερει καποιες πιο προχωρημενες λειτουργειες του ? δλδ περα απο αυτες που ειναι στο βιντεο πιο πανω...η τουλαχιστον που μπορουμε να τις βρουμε... οσο για της εφαρμογες αυτες που χρησιμοποιουμε συχνα ετσι κιαλλιως βρισκονται στο dock και εκει δεν φαινεται μεγαλη διαφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Συμφωνώ σε αυτό που λες για την χρήση του πληκτρολογίου αλλά τι παραπάνω έχει το quicksilver από το spotlight? Εγώ χρησιμοποιώ το spotlight για το άνοιγμα των εφαρμογών. To spotlight και το google quick search box ειναι πολύ αργά μπροστά στο quicksilver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 To spotlight και το google quick search box ειναι πολύ αργά μπροστά στο quicksilver. αν δεν κανω λαθος το google quick search box και το quicksilver εχουν τον ιδιο δημιουργο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.