xrinikos Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 γεια σας. πιστεύω πως ήρθε η ώρα για καινούργιο pc. υπολογίζω σε ενα κόστος απο 1400€ - 1600€ δεκτές τιμες προς τα κάτω. έχω επισυνάψει και μια ιδεα δικιά μου. το pc θα χρεισημοποιηθεί για games, movies thats all. και θέλω να πιστεύω οτι θα αντέξει για 3-4 χρόνια χωρίς να του ρίξω άλλα χρήματα μετά βλέπουμε. ευχαριστώ ακτων προτέρων. pc1500€.zip
LouCi4er Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Φιλε επιδη απο οτι βλεπω ειπες game,movies θελεις σωνει και καλα να πας σε intel?Γιατι ενα συστημα σε AMD θα σου βγει φτηνοτερα και δεν προκειτε να δεις διαφορα.Για καρτα γραφικων καλυτερα +20 ευρω να παρεις αυτη http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200005956.
fastmanakos Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Για μένα εφόσον θές να ξεμπλέξεις για 3-4 χρόνια τότε έφυγες για έναν ι7 920 6gb μνήμη φυσικά 5870 και μια καλή οθόνη.Αυτά είναι τα βασικά για ταινίες και games τον i7 τον πρότεινα για να ξεμπερδεύεις και απο επεξεργαστή για πολύ καιρό εκτός βέβαια και αν κάνεις υπομονή για τους 6απύρηνους της amd που υπολογίζεται οτι θα κοστίζουν όσο ο ι7 περίπου.Τα στάνταρ 5870 και καλή οθόνη...Και ένας ssd αν χωράει στην σύνθεση καλά θα ήταν αλλά άποψή μου ότι είναι πανάκριβοι ακόμα..
xrinikos Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Φιλε επιδη απο οτι βλεπω ειπες game,movies θελεις σωνει και καλα να πας σε intel?Γιατι ενα συστημα σε AMD θα σου βγει φτηνοτερα και δεν προκειτε να δεις διαφορα.Για καρτα γραφικων καλυτερα +20 ευρω να παρεις αυτη http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200005956. κατά τα άλλα όλα οκ??? πιστεύω καλυτερα INTEL, ποτε μου δεσ είχα AMD. Την καρτα που μου έδωσες την έχω σαν επιλογή. tnx ---------- Προσθήκη στις 11:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:48 ---------- Για μένα εφόσον θές να ξεμπλέξεις για 3-4 χρόνια τότε έφυγες για έναν ι7 920 6gb μνήμη φυσικά 5870 και μια καλή οθόνη.Αυτά είναι τα βασικά για ταινίες και games τον i7 τον πρότεινα για να ξεμπερδεύεις και απο επεξεργαστή για πολύ καιρό εκτός βέβαια και αν κάνεις υπομονή για τους 6απύρηνους της amd που υπολογίζεται οτι θα κοστίζουν όσο ο ι7 περίπου.Τα στάνταρ 5870 και καλή οθόνη...Και ένας ssd αν χωράει στην σύνθεση καλά θα ήταν αλλά άποψή μου ότι είναι πανάκριβοι ακόμα.. πότε υπολογίζεται να έρθουν οι 6πύρηνοι? αξίζει ο AMD παντα είχα INTEL και ειμαι ικανοποιημένος. ο πιο οικονομικος ssd 30MB κοστίζει ~80€ πρέπει να τα κόψο απο κάπου αλλού, πες οτι το κόβω τη θα βάλω εκεί με το λειτουργικό κανα δυο παιχνίδια βγηκε off. o SATA III με 64 ΜΒ δεν είναι καλύτερος????? tnx
Dropsreef Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 το να θελεις να ασχοληθεις με Gaming και να βαζεις μια 5830 ως καρτα κραφικων και επεξεργαστη ι7-930 ειναι απο τις πιο fail επιλογες πιστεψε με!τα παιχνιδια παιζονται με τις καρτες γραφικων οχι με τον επεξεργαστη!Ενας intel-i5 ή ενας AMD 955 ειναι οι πιο λογικες κινησεις για αγορα επεξεργαστη!και τα χρηματα τα ριχνεις εκει που οντως αξιζουν(εφοσον θελεις να ασχοληθεις με gaming) σε μια 5870!Επισης το Blue-ray δεν εχει καμια χρησιμοτητα!Τα 95€ που αξιζει ριξτα αλλου ή κρατησε τα!
LouCi4er Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Κοιτα αμα το pc το θες για games και καθημερινη χρηση πιστεψε με δεν προκειτε να δεις διαφορα με intel.Το οτι δεν ειχες ποτε AMD δεν λεει τιποτα.Ουτε και με 6πυρηνο θα δεις διαφορα,σε παιχνιδια και ταινιες.Τωρα δικα σου τα χρηματα,δικια σου η αποφαση.Και ο ssd ειναι η καλυτερη επιλογη.Απλα ειναι λιγο ακριβοι ακομα.Για Intel δεν μπορω να σου προτεινω κατι γιατι δεν εχω ασχολειθει ποτε(και ουτε και προκειτε).Αν θες για AMD να σου πω.
Tony_Montana Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 αυτο το καλυτερα intel τοσα χρονια δεν το καταλαβα ποτε
Dropsreef Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 κάρτα γραφικών: Sapphire ATI Radeon HD 5870 350€ Κουτι Lian-Li οπου σαν εταιρια θεωρειται απο τις πλεον αξιοπιστες; της αγορας.!ι!και το συγκεκριμενο ειναι ιδιαιτερως ευρυχωρο και με cable management που επιτρεπει πολυ καλυτερο airflow!Τροφοδοτικο enermax στα 625 watt!Γνωμη μου ειναι απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη εταιρια σε θεματα τροφοδοτικων!και σαν τροφοδοτικη ισχυ το συγκεκριμενο σε υπερ υπερ καλυπτει. Μητρικη με sata 3,e-sata και οτι πιο προσφατο και καινουριο σε μητρικες που υποστηριζουν επεξεργαστες ΑMD.Επισης ειναι δεδομενη η δυνατοτητα τους να δεχτουν τους εξαπυρηνους της ΑMD!Την ψυκτρα την εβαλα για μειωση του θορυβου αλλα και για ελεφρυ ο/c αν καποτε θελησεις!SSd για να περασεις το λειτουργικο σου και καποια αλλα προγραμματα και πιστεψε με θα δεις τεραστιες διαφορες!Ενας green wd σκληρος 1TB για να εχεις αφθονο αποθηκευτικο χωρο!Οθονη αναλυσης 1920χ1080 με εγγυηση 0 καμμενων Pixel και εξοδους DVI-D και HDMI.Καρτα γραφικων απο τις καλυτερες που κυκλοφορουν στη αγορα και σε καλυπτει σε απολυτο βαθμο ακομα και αν εισαι απο τους πιο απαιτητικους gamers! Συνολικο κοστος 1456€ (και με ssd 80αρη και με 5870).Αν θεωρεις τον SSD πολυτελεια αφαιρεσε τον,αφαιρεσε ομως και τον Green σκληρο και βαλε εναν wd black ή εναν samsung F3 1TB
LouCi4er Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 αυτο το καλυτερα intel τοσα χρονια δεν το καταλαβα ποτε Ουτε και εγω ρε φιλε.
xrinikos Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Οπως λεει και ο Louci4er δεν εχω ασχοληθει με AMD, και γιαυτο δεν καταλαβαινω το ποιος ειναι καλυτερος. το Ι7 το διαλεξα λογω 1336 και καλης λειτουργειας με MOTHERBORD και για να μπορω στο μελλον να αναβαθμισω το Blue-ray για καμια ταινια απο dvd και την οθονη επιδη ειναι και tv με mpeg4 παντος η συνθεση ειναι πολυ δυνατη θα το σκεφτω στηριζομαι πανω σου, απο οτι εχω διαβαση και στα αλλα ROOM καλα τα λες ...... φιλε Dropsreff
LouCi4er Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μα δεν ειπε κανενας καλυτερα AMD η καλυτερα Intel.Απλως σου ειπα οτι για την χρηση που το προοριζεις το μηχανημα δεν χρειαζεται να δωσεις παραπανω χρηματα για Intel.Αν ειχες σκοπο να ασχοληθεις με απαιτητικες εφαρμογες ενταξει.Αλλα για παιχνιδια και ταινιες μια χαρα ειναι η συνθεση που σου εφτιαξε ο Dropseff.
xrinikos Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μα δεν ειπε κανενας καλυτερα AMD η καλυτερα Intel.Απλως σου ειπα οτι για την χρηση που το προοριζεις το μηχανημα δεν χρειαζεται να δωσεις παραπανω χρηματα για Intel.Αν ειχες σκοπο να ασχοληθεις με απαιτητικες εφαρμογες ενταξει.Αλλα για παιχνιδια και ταινιες μια χαρα ειναι η συνθεση που σου εφτιαξε ο Dropseff. Συμφωνω αλλα πως μπορεις να πισεις καποιον που δεν δουλεψει με AMD ή το αντιθετο?, απαιτητικες εφαρμογες δεν το κοβω να ασχοληθω ποτε οποτε.... το μονο που θελω ειναι σε κανα 4αρι χρονια να μπορω να κανω αναβαθμιση χωρις να χρειαστη να τα ξηλωσω ολα.
LouCi4er Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Συμφωνω αλλα πως μπορεις να πισεις καποιον που δεν δουλεψει με AMD ή το αντιθετο?, απαιτητικες εφαρμογες δεν το κοβω να ασχοληθω ποτε οποτε....το μονο που θελω ειναι σε κανα 4αρι χρονια να μπορω να κανω αναβαθμιση χωρις να χρειαστη να τα ξηλωσω ολα. Ε τοτε η μονη επιλογη ειναι AMD.Φαντασου οτι οι 6πυρηνοι που ΘΑ βγουνε θα μπαινουν σε ΑΜ2 socket.Δηλαδη σε socket που υπαρχει απο το 2006 αν δεν κανω λαθος.Η Intel καθε χρονο καινουργια socket βγαζει.Δεν προσπαθω να σε πεισω,απλως τη γνωμη μου σου λεω.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Αυτο το οτι οι νεοι επεξεργαστες της AMD θα μπαινουν σε ΑΜ2 socket ισχυει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.