Προς το περιεχόμενο

βοηθεια για password ps3

Runner25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξεχασα το user password του playstation 3, το πηρα προχθες και πανω στον ενθουσιασμο μου ξεχασα να σημειωσω το password,οπως κανω παντα με ολα τα passwords σε txt αρχειο.

τωρα, το θεμα ειναι οτι θυμαμαι την ερωτηση ασφαλειας αλλα δε μπορω να βρω σε ποιο μενου ειναι θα μπορουσε καποιος σας παρακαλω να μου πει περιγραφικα βημα προ βημα πως θα παω στο μενου να βαλω την ερωτηση ασφαλειας και να ανακτησω το password

οπα παιδια ενταξει το βρηκα. ξερω φαινεται χαζο να μη μπορω να βρω το μενου μα το χω μολις 2 μερες και τωρα το μαθαινω

Δημοσ.
ξεχασα το user password του playstation 3, το πηρα προχθες και πανω στον ενθουσιασμο μου ξεχασα να σημειωσω το password,οπως κανω παντα με ολα τα passwords σε txt αρχειο.

τωρα, το θεμα ειναι οτι θυμαμαι την ερωτηση ασφαλειας αλλα δε μπορω να βρω σε ποιο μενου ειναι θα μπορουσε καποιος σας παρακαλω να μου πει περιγραφικα βημα προ βημα πως θα παω στο μενου να βαλω την ερωτηση ασφαλειας και να ανακτησω το password

οπα παιδια ενταξει το βρηκα. ξερω φαινεται χαζο να μη μπορω να βρω το μενου μα το χω μολις 2 μερες και τωρα το μαθαινω

εγω τι να πω,που οχι μονο εχω ξεχασει το password αλλα δεν θυμαμαι και την ερωτηση.αν κανω το λαθος και βγαλω το sign in automatically απλα τελος...

Δημοσ.

εγω φιλε μου παντα εχω ενα txt αρχειο και οτι password εχω το γραφω και εκει για να μην τα χασω απλα με το πλαι πανω στον ενθουσιασμο μου το ξεχασα. φυσικα υπαρχουν και password manager προγραμματα, μια που το λεω ξερει κανεις να προτεινει κανα καλο για υπολογιστη και iphone

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...