Tomahawk Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω πως (και αν) μπορεί να γίνει σύνδεση κασετοφώνου με PC... Η μάνα μου έχει CD-Recorder για να μετατρέπει τις κασέτες σε CDs αλλα το τελευταίο καιρό έχει συνέχεια προβλήματα. Γι αυτό λέω μήπως υπάρχει κάποια πιο φθηνή λύση για να γίνεται αυτή η μετατροπή (ή απο κασέτα σε mp3 εφόσον θα συνδεθεί το κασετόφωνο με τον υπολογιστή). Ευχαριστώ προκαταβολικά!
niksakl Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 αν εχει line in η κάρτα ήχου σου, τότε συνδέεται εκεί το κασετόφωνο και με ένα πρόγραμμα κάνεις εγγραφή στο φορμάτ που θέλεις.
Tomahawk Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Πολύ ωραία! Έχεις κάποιο πρόγραμμα να μου προτείνεις?
niksakl Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 ε για δωρεάν χωρίς πολύ ψάξιμο... η ηχογράφιση των windows δες και προς Goldwave μεριά ή οποιοδήποτε παρόμοιο που νομίζεις σε καλύπτει. Λύσεις άπειρες...ανάλογα με το λειτουργικό,τα κέφια και το βαλάντιο...
Tomahawk Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Κέφια υπάρχουν, λειτουργικό Windows XP ή 7 (ανάλογα το PC) και όσο για το βαλάντιο, απο το να δώσω 300+ ευρώ για ένα CD-Recorder καλύτερα να δώσω λιγα ευρώ για ένα πρόγραμμα της προκοπής. Θέλω να γράφει σε καλή ποιότητα και σε μορφή mp3. Το goldwave λες να με καλύπτει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.