Προς το περιεχόμενο

USB Modem ... Αυτο δεν το εχετε ξανακουσει!

lexios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, εχω ενα modem το οποιο υπο συνθηκες που δεν εχω καταφερει να καταλαβω ακομη, οταν φορτωνω συγκεκριμενες σελιδες του web, ξαφνικα αρχιζει τα errors (καντε διπλο κλικ στο εικονιδιο συνδεσης των XP). σταματαει να φορτωνει σελιδες και τελικα πεφτει η γραμμη!! Το απολυτα μυστηριο με την υποθεση ειναι πως το κανει σε συγκεκριμενες σελιδες και μπορω να το επαναλαβω οσες φορες θελω! Για παραδειγμα στο site in.gr σε καποια υποκατηγορια οσες φορες κι αν συνδευω στον ISP μολις κανω reload τη σελιδα αρχιζουν τα errors. Εχω παρατηρησει πως ειναι ιδιαιτερα συχνο οταν το site τρεχει τεχνολογια ruby, php ...

Εχω τρελλαθει! Τοσα χρονια κανω support, αυτο το πραγμα δεν το εχω ξαναδει! Περιττο να σας πω πως η γραμμη μου ειναι μια χαρα με αλλο modem...

Αν εχει τυχει σε κανενα ρε παιδια, ας κανει ενα post...

Δημοσ.

Dokimase na to valeis me generic drivers na doulepsei, emena to diko mou Creative v92 to exo san v90 aplo kai phgainei polu pio grhgora sto download apo oti me tous original drivers kai pote den mou kollaei (opws mou kollouse me tous original!)..Se XP panta!

Δημοσ.

o monos tropos na paiksei kala telika itan na meiwsw to baud rate apo to pc sto modem. apo 115200 sta 57600 kai ola ok.

to periergo omws sti fasi einai pws kollage mono se sygekrimena sites...!!! afto prwti fora to eida.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...