Προς το περιεχόμενο

Απορια σχετικα με νεο λογαριασμο στο gmail

rodez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Δημιουργησα ενα νεο λογαρισμο στο Gmail και διαπιστωσα οτι εκτος απο τις διαφημισεις που λαμβανα διπλα απο τα email υπαρχει και διαφημιση στην αρχικη σελιδα του λογαριασμου μου (στην κορυφη). Στον παλιο μου λογαριασμο δεν συμβαινει αυτο, γιατι;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Μπορείς να το απενεργοποιήσεις/τροποποιήσεις από τις ρυθμίσεις.

Αν θυμάμαι καλά λέγονται ΚΛΙΠ ΙΣΤΟΥ

Δημοσ.

Γειά σας και χαρά σας!

Άνοιξα και εγώ έναν λογαριασμό gmail και τον έχω δώσει μόνο σε δύο site και μου ήρθε ένα διαφημιστικό email στο κινητό μου!

"Ocean firm offer both personal or business loan at 3% interest rate, applicant should email [email protected] and visit our website: www.oceanfh.com".

Ρε παιδιά που βρήκαν το κινητό μου; δεν τόχω δώσει πουθενά ούτε στο gmail ούτε σε κανέναν άγνωστο. Μόνο στον τηλεφωνικό κατάλογο της vodafone αλλά τι σχέση έχει αυτό;

Δημοσ.

όπα μόλις σήμερα ελαβα το ίδιο sms. περίεργο .

αλλά δεν έχει σχέση με το gmail πως σου ήρθε; απλα το email της oceanτάδε είναι στο gmail . θα μπορούσε να είναι και @hotmail.com .

πάντως το κινητό μου , αν έχει σχέση με το net αυτό το spam, μόνο στο Νokia Οvi και στο Nokia Club ( κάτι τέτοιο τεσπα ) το έχω βάλει . (vodafone εχω και γω btw).

οπότε ή η Nokia ή η Vodafone κάνει @#!@#

Δημοσ.
Γειά σας και χαρά σας!

Άνοιξα και εγώ έναν λογαριασμό gmail και τον έχω δώσει μόνο σε δύο site και μου ήρθε ένα διαφημιστικό email στο κινητό μου!

"Ocean firm...

Ρε παιδιά που βρήκαν το κινητό μου; δεν τόχω δώσει πουθενά ούτε στο gmail ούτε σε κανέναν άγνωστο. Μόνο στον τηλεφωνικό κατάλογο της vodafone αλλά τι σχέση έχει αυτό;

Ξεκαθάρισε που είναι το πρόβλημα για να σου απαντήσουμε τι μπορεί να έχεις κάνει.

-Έλαβες email στο κινητό σου. Το νούμερο τι σχέση έχει;

-Το ότι έφτιαξες gmail λογαριασμό, τι πιθανή σχέση μπορεί να έχει με το διαφημιστικό μήνυμα;

κλπ κλπ

Δημοσ.

Λές να μην έχει σχέση ο λογαριασμός μου στο gmail με το διαφημιστικό;

Τώρα που το ξανασκέφτομαι γιατί και να έχει; σωστά.

Εγώ είδα ότι το διαφημιστικό έχει email gmail και έβγαλα το συμπέρασμα ότι έχει κάποια σχέση αλλά μάλλον αυθαίρετο είναι το συμπέρασμα.

Τώρα που βλέπω και τα άλλα στοιχεία του μηνύματος κειμένου φαίνεται ότι μάλλον δεν έχει σχέση με το gmail Έχει ένα κέντρο μηνυμάτων 79023700480 και είναι διαφημιστικό sms.

Συγγνώμη αλλά έγραψα σε λάθος θέμα :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...