Προς το περιεχόμενο

Κλοπή αυτοκινήτου...

mdarkman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. Μου έκλεψαν το αυτοκίνητο μου στο οποίο είχα ξεχάσει μέσα την άδεια κυκλοφορίας και την ταυτότητα μου. Αυτό έγινε το βράδυ και μου πήρε πολλές ώρες για να αντιλιφθώ την κλοπή. Έχω ήδη δηλώσει την κλοπή αλλά τι γίνεται τώρα? πιστεύετε ότι καθότι είχα αυτά τα έγγραφα μέσα ο κλέφτης θα μπορέσει πιο εύκολα να πουλήσει το αυτοκίνητο ώστε να εκμιδενιστούν οι πιθανότητες τις αστυνομίας να μου το βρει? Τι άλλα προβλήματα μπορεί να μου δημιουργήσει αυτό? ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απώλεια ταυτότητας δήλωσες στην αστυνομία ώστε να σου δώσουν άλλη;

Επίσης δώσε λίγες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο, μήπως και το δει κάποιος από εδώ μέσα, όπως μάρκα, μοντέλο,, χρονολογία, χρώμα, σημάδια και σε πια περιοχή έγινε η κλοπή.

Μη βασίζεσαι στην αστυνομία δε πρόκειται να κάνει πολλά πράγματα.

συνηθως αν δεν παει για κοψιμο ή εκτος Ελλαδας θα ναι παρατημενο καπου με ή χωρις πινακιδες.

οποτε αν καποιος πολιτης φιλοτιμηθει να παρει τηλ.για εγκαταλελειμενο αυτοκ. ή μετα απο κανα χρονο αφου πιασει χωρο η θεση παρκινγκ του κολλησουν τα γνωστα αυτοκολλητα οτι αν δεν μετακινηθει σε χ μερες θα το παρει ο δημος...μην περιμενεις πολλα

οσο για την ταυτοτητα το νου σου μην βγαλουν κανα δανειο..

Απώλεια ταυτότητας δήλωσες στην αστυνομία ώστε να σου δώσουν άλλη;

Επίσης δώσε λίγες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο, μήπως και το δει κάποιος από εδώ μέσα, όπως μάρκα, μοντέλο,, χρονολογία, χρώμα, σημάδια και σε πια περιοχή έγινε η κλοπή.

Μη βασίζεσαι στην αστυνομία δε πρόκειται να κάνει πολλά πράγματα.

Το αυτοκίνητο είναι ένα ασημί Golf μοντέλο 2001 και κλάπηκε από την κηφισιά. Έκανα και δήλωση για την ταυτότητα. Αυτό που ανυσηχώ είναι μήπως αυτός που το έκλεψε πρόλαβε να το βγάλει εξωτερικό και να το κάνει μεταπώληση με την ταυτότητα και την άδεια κυκλοφορίας. Γίνεται λέτε κάτι τέτοιο? Δηλαδή μπορεί κάποιος να το πάει πχ βουλγαρία και να το πουλήσει έτσι σε καμιά μάντρα η δε ξέρω και γω πουθενά αλλού?

ασχετα με την εκβαση της υποθεσης σου (και σου ευχομαι να το βρεις το ταχυτερο δυνατο!), ποτε μην αφηνετε τα χαρτια μεσα στο αυτοκινητο, ακριβως γι αυτον το λογο. εγω μαζι με την προσοψη του στερεο, εχω κι μια μικρη θηκη που μεσα ειναι η αδεια, η ασφαλεια, η καρτα καυσαεριων, το χαρτι για τις μεμβρανες, το χαρτι για το πληρωμενο σημα κτλ και τα περνω παντα μαζι μου στο σπιτι.

Τα κλεμμένα χρησιμοποιούνται και για κλοπές, και μετά τα παρατάνε.

Και οποιαδήποτε άλλη παγαποντιά. οφφ-τοπικ. Το immobiliser πόσο εύκολα σπάει από το ευκαιριακό κλεφτρόνι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...