Προς το περιεχόμενο

Netbook Asus eeePC 1000H για service

Hambos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω το Netbook Asus eeePC 1000H και θέλω να το στείλω στην μαμά εταιρία για service. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε σχετικά με τον αντιπρόσωπο Ελλάδος? (στοιχεία κτλ κτλ)

Να σημειώσω πως δεν υπάρχει εγγύηση αλλά ούτε το αυτοκόλλητο με το service tag στον πάτο του υπολογιστή.(λίγο τρίφτικε και έγινε θρύψαλα, η πο*στια πάει σύννεφο πιστεύω)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Δεν ανοίγει ουτε όταν είναι στο ρεύμα.. Αγόρασα άλλο ΓΝΗΣΙΟ φορτιστή και πάλι δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να είναι πρόβλημα στην θύρα για το ρεύμα γιατί όταν το βάζω κάνουν "κλικ-κλικ" και οι 2 φορτιστεσ

Δημοσ.

Οι φορτιστές να κάνουν κλικ αποκλείεται,δεν έχουν κινούμενα μέρη ούτε ρελέδες (απ' το relay-λολ).

Εφ' όσον δεν καλύπτεσαι από εγγύηση,ρίξε μια ματιά εδώ μέσα,κατα καιρούς διάφορα μαστόρια πετάνε και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Τί τη θες την αντιπροσωπεία;να αγοράσεις δεύτερο;

Δημοσ.

Νομίζω πως η ASUS δεν έχει αντιπροσωπεία στην ελλάδα.Από εκεί που το πήρες δεν μπορούν να σε βοηθήσουν σχετικά με το ποιος κάνει το service για αυτούς?

Όταν λες δεν ανοίγει δεν ανάβουν ούτε τα φώτα?καμια ανταπόκριση?

Δημοσ.
Οι φορτιστές να κάνουν κλικ αποκλείεται,δεν έχουν κινούμενα μέρη ούτε ρελέδες (απ' το relay-λολ).

Εφ' όσον δεν καλύπτεσαι από εγγύηση,ρίξε μια ματιά εδώ μέσα,κατα καιρούς διάφορα μαστόρια πετάνε και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

εχω φορτιστη, που οταν χαλασε,εκανε κλικ-κλικ σαν του φιλου....HP

Δημοσ.

Εγώ λέω ότι άκουσα.. Έκανε κλικ κλικ μέσα λες και άναβε διακόπτης και αμέσως ξαναέκλεινε. Θέλω να το στείλω για να μου το διορθώσουν και αν δεν γίνεται να τους το κάνω λίγο θέμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...