GTX-327 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Καλησπέρα σας.Συγνώμη που ανοίγω θέμα πάλι.. αλλά θέλω βοήθεια... Πήγα σήμερα να πάρω τηλέφωνο και μου έλεγε... Έχει ενεργοποιηθεί η φραγή εξαρχομένων κλήσεων... Τί συμβαίνει...; Έχω hol... Ευχαριστώ...
Nik.K Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μηπως δεν εχεις πληρωσει τον λογαριασμο σου ? Αλλιως μαλλον σαν προβλημα της HOL το κοβω.
isay Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Απλήρωτος λογαριασμός; Παίρνεις στη hol Και ρωτας. gtx πρόσεχε τους τίτλους που βάζεις. Πρέπει να είναι περιγραφικοί
eleanna17 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Γεια σας..... Λοιπον,η αδερφη μου εχει κανει στο κινητο της(w580i) φραγη εξερχομενων μηνυματων και φυσικα δεν εχω ιδεα πως να το απενεργοποιησω... Θα μου πει κανεις πως να το κανω?
nhn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 οταν θελουν να κανουν φραγη κλησεων την κανουν !!! οταν θες εσυ να κανεις φραγη κλησεων σου λενε οτι δεν υποστηριζετε η υπηρεσια!!!μας δουλευουν ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.