Προς το περιεχόμενο

Tellas ή HOL για το Μενίδι;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι παροχος οτε και σκεφτομαι να παω σε αλλο παροχο τι γνωμη εχετε για ηολ ι τελλασ στο μενιδι βρισκομε κεντρο μενιδιου αν αυτο ειναι καλο!!υπαρχουν προβληματα η να παραμεινω οτε??

Δημοσ.

Για μένα ο Οτε είναι ο πιο αξιόπιστος...

Για την περιοχή σου δεν ξέρω...

Γράψε τον τίτλο με ελληνικά...
Δημοσ.

γενικα ο οτε ειναι ο πιο αξιοπιστος. Επειδη ομως καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη δες τι παιζει στην πολυκατοικια-γειτονια σου και θα εχεις μια πιο ξεκαθαρη εικονα . Οικογενειακος φιλος στην παραδιπλα πολυκατοικια ακομα παλευει να ξεμπλεξει με forthet (μαλλον ομως φταει η καλωδιωση απ οτι εχω καταλαβει) ενω εγω με hol ειμαι οκ. ειναι ενα ρισκο που πρεπει να παρεις.για μενα αξιζει καθως εχω ριξει το κοστος τηλεφωνιας-internet στο 1/3 περιπου χωρις παρατραγουδα.

Αν εφερνες και κανα τεχνικο πριν προχωρησεις να κανει εναν ελεγχο στην καλωδιωση του σπιτιου σου ισως σε γλιτωνε απο μελλοντικα προβληματα

Δημοσ.
γενικα ο οτε ειναι ο πιο αξιοπιστος. Επειδη ομως καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη δες τι παιζει στην πολυκατοικια-γειτονια σου και θα εχεις μια πιο ξεκαθαρη εικονα . Οικογενειακος φιλος στην παραδιπλα πολυκατοικια ακομα παλευει να ξεμπλεξει με forthet (μαλλον ομως φταει η καλωδιωση απ οτι εχω καταλαβει) ενω εγω με hol ειμαι οκ. ειναι ενα ρισκο που πρεπει να παρεις.για μενα αξιζει καθως εχω ριξει το κοστος τηλεφωνιας-internet στο 1/3 περιπου χωρις παρατραγουδα.

Αν εφερνες και κανα τεχνικο πριν προχωρησεις να κανει εναν ελεγχο στην καλωδιωση του σπιτιου σου ισως σε γλιτωνε απο μελλοντικα προβληματα

thanks φιλε για την απαντηση αλλα η περιοχη σου ποια ειναι?οσο για την καλωδιωση το σπιτι ειναι πενταετιασ

---------- Προσθήκη 16-04-2010 στις 00:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 15-04-2010 στις 23:57 ----------

Για μένα ο Οτε είναι ο πιο αξιόπιστος...

Για την περιοχή σου δεν ξέρω...

ο οτε ειναι ξιοπιστος αλλα θελει και 50 ευρια το μηνα τελλασ ι χολ θελουν 33,50 αν και εχο isdn γραμμη.οικονομικη κριση διανειουμε!!!!!!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
ο οτε ειναι ξιοπιστος αλλα θελει και 50 ευρια το μηνα τελλασ ι χολ θελουν 33,50 αν και εχο isdn γραμμη.οικονομικη κριση διανειουμε!!!!!!!!!

44.67 πλέον το πακέτο του για έως 24mbit και απεριόριστες αστικές υπεραστικές κλήσεις

Δημοσ.
44.67 πλέον το πακέτο του για έως 24mbit και απεριόριστες αστικές υπεραστικές κλήσεις

48.88 η 97.00 ε το διμηνο το πακετο λογο isdn

Δημοσ.
ελπίζω να έχεις πράγματι ανάγκη την isdn...

οχι δεν την εχω αναγκη αν και καποιες φορες καλο ειναι αλλα οκ παρεμεινε απο τοτε ...

• Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που δεν προσφέρει υψηλότερο συγχρονισμό στο adsl γύρνα σε pstn, δεν αξίζει να δίνεις παραπάνω χρήματα...

Δημοσ.
από την στιγμή που δεν προσφέρει υψηλότερο συγχρονισμό στ

ο adsl γύρνα σε pstn, δεν αξίζει να δίνεις παραπάνω χρήματα...[/QUOT

η χρεωση ειναι 4 και κατι με δωρεαν την αναγνωριση αν γυρισω σε pstn πρεπει να πληρωσω 35 και κατι συν τη χρεωση 1,25 για αναγνωριση οποτε 3 και κατι δινω ανα μηνα .παντος το σκεφτομαι για hol και οτι γινει.......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...