Moderators stormrain Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 μην ξεχνάτε οτι θα το πάρει από vodafone. Οπότε έχουμε και λέμε, HTC Magic δεν διατίθεται πλεόν (μόνο αν έχει ξεμείνει κανένα σε κάποιο μαγαζί). Σε omnia έχει αυτό μόνο Samsung Omnia Pro & δώρο κάρτα μνήμης 2GB με πρόγραμμα πλοήγησης NDrive. πρέπει να δώσει +119€, με unilimited + internet 45 το παίρνει δωρεάν. iphone 3gs /16gb με unilimited + internet 45, αν το παραγγείλει απο vodafone.gr πρέπει να δώσει μόνο 33€ Πριν τρεις ημερες παρηγγειλε το magic ο ανιψιος μου απο Βοντα.
FiKiFiKi Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Σύντροφοι τα χρήματα που διαθέτω είναι 400€ (επιδότηση + 100) πρέπει να είναι να είναι κάτι ευκαιρία ή πολύ εξαιρετικό για να ξηλωθώ. Δεν αλλάζω πρόγραμμα χρέωσης. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση και στο πλαίσιο;
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Σύντροφοι τα χρήματα που διαθέτω είναι 400€ (επιδότηση + 100) πρέπει να είναι να είναι κάτι ευκαιρία ή πολύ εξαιρετικό για να ξηλωθώ.Δεν αλλάζω πρόγραμμα χρέωσης. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση και στο πλαίσιο; Nαι, φυσικα και μπορεις.
FiKiFiKi Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Nαι, φυσικα και μπορεις. Άρα αυξάνεται η ποικιλία των συσκευών!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Άρα αυξάνεται η ποικιλία των συσκευών!!! Ησουν και πριν στην Βοντα, σωστα? Υποθετω πως ναι, γιατι ειπες πως δεν σκοπευεις να αλλαξεις το προγραμμα που ηδη εχεις. Γιατι αν εισαι απο φορητοτητα δεν ισχυει αυτο που εγραψα.
FiKiFiKi Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ησουν και πριν στην Βοντα, σωστα? Υποθετω πως ναι, γιατι ειπες πως δεν σκοπευεις να αλλαξεις το προγραμμα που ηδη εχεις. Γιατι αν εισαι απο φορητοτητα δεν ισχυει αυτο που εγραψα. Δεν είμαι από φορητότητα
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δεν είμαι από φορητότητα Αρα ισχυει, το εκανα την περασμενη εβδομαδα. Σου προτεινω το vivaz που αναφερθηκε παραπανω, ειναι αρκετα καλη συσκευη απ'οτι λεγεται.
FiKiFiKi Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Σήμερα έριξα μια ματιά στο σάιτ της βόντα και απογοητεύθηκα!!! Ο κατάλογοςσυσκευών τους είναι πολύ φτωχός!!! Από HTC έχει μόνο το HTC HD2..... Εκτός από βόντα και πλαίσιο σε ποιο άλλο κατάστημα μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση; μέντια, κωτσο, ελεκτρο;;;;
Vasilisxd Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Φρικη φιλε μου , οτι τους συμφερει. Μεγαλοι απατεωνες , αλλα μαλλον βρισκουν και τα κανουν
FiKiFiKi Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Για το HTC magic τι ακούγεται? Έχει android και είναι στα χρήματα που δίνω htc magic vs htc mini? http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3163&idPhone2=2714
damastes Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Για το HTC magic τι ακούγεται το magic το απέκτησα πρόσφατα, με sense UI (απο vodafone δεν το έχει από την αρχή, απο αλλου μπορείς να το βάλεις επίσημα απο την HTC) και android 1.5 (επίσημη αναβάθμιση δεν έχει βγεί ακόμα) είμαι πολύ ικανοποιημένος. Θετικά : Το sense UI είναι πολύ καλό και στο Market βρίσκεις αρκετά καλά apps. Διπλα δίπλα με HTC HD2 και οι 2 με vodafone, άνοιγε τις σελίδες ποιο γρήγορα. Η οθόνη πολύ καλή απόκριση Το γράψιμο (με μεγάλα δάχτυλα) πολύ εύκολο. autorotate και Pinch to zoom ο ενσωματωμένος σελιδοδείχτης. με wifi ανοιχτό, video στο youtube παίζαν νεράκι. μειόνεκτήματα : η μπαταρία στην αρχή θα σου φανεί οτι τελειώνει γρήγορα. Διαβάζοντας επισημο φορουμ διαβασα οτι οσο ποιο πολυ την φορτιζεις τοσο ποιο πολύ κρατάει σε διαρκεια. Ισχύει. Με ανοιχτό το wifi, gps πολύ ώρα κατεβαίνει όμως πολύ γρήγορα Η οθόνη οταν κλείνει, φαίνεται συνέχεια σαν λαδωμένη. Το wifi μου φάνηκε λίγο αδύναμο Η φωτογραφική δεν έχει flash. Αν αναφερείς τι περιμένεις και τι χρειάζεσαι απο ενα τέτοιο κινητό θα μπορώ να γίνω ποιο συγκεκριμένος. Εγώ πάντως το προτείνω.
FiKiFiKi Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 το magic το απέκτησα πρόσφατα, με sense UI (απο vodafone δεν το έχει από την αρχή, απο αλλου μπορείς να το βάλεις επίσημα απο την HTC) και android 1.5 (επίσημη αναβάθμιση δεν έχει βγεί ακόμα) είμαι πολύ ικανοποιημένος. Θετικά : Το sense UI είναι πολύ καλό και στο Market βρίσκεις αρκετά καλά apps. Διπλα δίπλα με HTC HD2 και οι 2 με vodafone, άνοιγε τις σελίδες ποιο γρήγορα. Η οθόνη πολύ καλή απόκριση Το γράψιμο (με μεγάλα δάχτυλα) πολύ εύκολο. autorotate και Pinch to zoom ο ενσωματωμένος σελιδοδείχτης. με wifi ανοιχτό, video στο youtube παίζαν νεράκι. μειόνεκτήματα : η μπαταρία στην αρχή θα σου φανεί οτι τελειώνει γρήγορα. Διαβάζοντας επισημο φορουμ διαβασα οτι οσο ποιο πολυ την φορτιζεις τοσο ποιο πολύ κρατάει σε διαρκεια. Ισχύει. Με ανοιχτό το wifi, gps πολύ ώρα κατεβαίνει όμως πολύ γρήγορα Η οθόνη οταν κλείνει, φαίνεται συνέχεια σαν λαδωμένη. Το wifi μου φάνηκε λίγο αδύναμο Η φωτογραφική δεν έχει flash. Αν αναφερείς τι περιμένεις και τι χρειάζεσαι απο ενα τέτοιο κινητό θα μπορώ να γίνω ποιο συγκεκριμένος. Εγώ πάντως το προτείνω. αυτά ζητώ από μία συσκευή: Το τηλέφωνο το θέλω για να: 1)Μιλάω και να στέλνω μηνύματα 2)Να τραβάω φώτος και βίντεο 3)GPS χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με το ιντερνετ 4)Μουσική 5)Παιχνιδάκια-εφαρμογές 6)δεν ξέρω διότι δεν έχω ιδέα τι μπορείς να κάνεις με τις νέες συσκευές!!!
FiKiFiKi Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Είναι αξιόπιστο το htc magic? Βγάζει πολλά προβλήματα; Είναι εύκολο στη χρήση;
mpentenis Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Παντως μακρια απο Windows mobile λαγκαρουν παρα πολυ και δεν προσφερουν και πολυ περισοττερα απο ANDROID και S60. define lagαρουν. εγω παντως πήγα σε HD2, λόγω δουλειάς μάλλον ειναι το μονο που θα με καλύψει, μου αρκει το γεγονός οτι έχει 1Ghz επεξεργαστή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.