FiKiFiKi Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Αγοράζω τηλέφωνο κάθε 2 χρόνια. Άρα είμαι ψιλο-χοντρο-άσχετος. Πήρα επιδότηση 300€ και δεν ξέρω ποια συσκευή να πάρω.... Το τηλέφωνο το θέλω για να: 1)Μιλάω και να στέλνω μηνύματα 2)Να τραβάω φώτος και βίντεο 3)GPS χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με το ιντερνετ 4)Μουσική 5)Παιχνιδάκια-εφαρμογές 6)δεν ξέρω διότι δεν έχω ιδέα τι μπορείς να κάνεις με τις νέες συσκευές!!! Θα ήθελα να είναι σμάρτφόουν Να είναι αξιόπιστο δίχως "παιδικές" ασθένειες. Να μην απαιτεί επιδέξιο ακριβές δάχτυλο διότι τα χέρια μου δεν είναι και τα πλέον σταθερά. Σκέφτομαι να διαθέσω 300(επιδότηση) + 100(και κάτι ψιλά εάν πρόκειται για κάτι εξαιρετικό) Παρακαλώ μοιραστείτε μαζί μου τις γνώσεις σας
keeper Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 SE Vivaz στα 400€ τελική με NOKIA λειτουργικο (S60V5) το οποιο ειναι αρκετα ευκολο ή αν θες κατι πιο ψαγμένο αλλα για περισσοτερο εμπειρους χρηστες σου προτείνω HTC MAGIC με ANDROID λειτουργικο στα 350€. Παντως μακρια απο Windows mobile λαγκαρουν παρα πολυ και δεν προσφερουν και πολυ περισοττερα απο ANDROID και S60.
FiKiFiKi Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 SE Vivaz στα 400€ τελική με NOKIA λειτουργικο (S60V5) το οποιο ειναι αρκετα ευκολο ή αν θες κατι πιο ψαγμένο αλλα για περισσοτερο εμπειρους χρηστες σου προτείνω HTC MAGIC με ANDROID λειτουργικο στα 350€. Παντως μακρια απο Windows mobile λαγκαρουν παρα πολυ και δεν προσφερουν και πολυ περισοττερα απο ANDROID και S60. То ΝΟΚΙΑ Χ6 λέει τίποτα;
keeper Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Φιλε μου το Χ6 εχει και αυτο S60V5 λειτουργικο, ειναι πολυ καλο κινητακι αλλα.... To Vivaz ειναι πολυ ανωτερο και πολυ πιο δυνατο σε Hardware (επεξεργαστη, μνημη, καμερα κτλπ) απο το Χ6. Το Χ6 εχει περιπου τις μισες επιδωσεις σε συγκρηση με το Vivaz. Τσεκαρε τα χαρακτηριστικα τους και μονος σου " http://www.phonegg.com/compare/26/Nokia-X6-vs-Sony-Ericsson-Vivaz.html". Α! ξέχασα να σου πω οτι το vivaz ερχετε με 8GB sd card στο κουτι αλλα εχει και ενα αρνητικο, δεν εχει μπρωστα καμερα με αποτελεσμα να μην μπορεις να κανει βιντεοκλησεις το οποιο για εμενα ειναι ασημαντο αλλα για καποιον αλλο μπορει να ειναι κρητηριο αγορας.
damastes Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 αν θες κατι πιο ψαγμένο αλλα για περισσοτερο εμπειρους χρηστες σου προτείνω HTC MAGIC με ANDROID λειτουργικο στα 350€. μακρία απο το HTC magic απο vodafone αν σε ενδιαφέρει να διατηρήσεις την εγγύηση, να μπορείς να γράφεις ελληνικά χωρίς να κατεβάσεις εφαρμογή απο το μαρκετ και αν θές να φαίνεται όμορφο. Το κινητό είναι πολύ καλό αλλά είναι πολύ κρίμα που η vodafone το έχει κλειδωμένο και δεν μπορείς να βάλεις το HTC sense και γενικά οποιαδήποτε αναβάθμιση, που το μεταμορφώνει κυριολεκτικα.
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 μακρία απο το HTC magic απο vodafone αν σε ενδιαφέρει να διατηρήσεις την εγγύηση, να μπορείς να γράφεις ελληνικά χωρίς να κατεβάσεις εφαρμογή απο το μαρκετ και αν θές να φαίνεται όμορφο. Το κινητό είναι πολύ καλό αλλά είναι πολύ κρίμα που η vodafone το έχει κλειδωμένο και δεν μπορείς να βάλεις το HTC sense και γενικά οποιαδήποτε αναβάθμιση, που το μεταμορφώνει κυριολεκτικα. Offtopic μαλλον, αλλα δεν ειναι αναστρεψιμη η διαδικασια του Root?
damastes Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 αν το κάνεις με τα σωστά βήματα και πάρεις τα nandroid backup σου με recovery rom γινεται, αλλά όλο αυτό προυποθέτει οτι έχεις το μεράκι για ψάξιμο, διάβασμα.
FiKiFiKi Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Βασικά με ενδιαφέρει πολύ να είναι και απλό στη χρήση, το android είναι απλό; Το HTC Touch Diamond 2 τι λέει;
keeper Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Βασικά με ενδιαφέρει πολύ να είναι και απλό στη χρήση, το android είναι απλό;Το HTC Touch Diamond 2 τι λέει; Βρε δεν ειπαμε μακρια απο Windows mobile?
damastes Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 το android είναι απλό, αλλά σίγουρα έτσι όπως έρχεται από την μάνα του να ξέρεις δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο σε ομορφία. Μπορείς να κάνεις όλα οτι ζητάς, το γράψιμο είναι εύκολο για εμας με τα χοντροδάχτυλα, αλλά στα μείον του είναι η κάμερα, που δεν έχει flash και μέτρια ποιότητα σχετικά με κινητά που σου προτείνουν παραπάνω. Επίσης έχει android 1.5. Για να το εκμεταλευτείς στο επάκρο θα χρειαστείς σίγουρα κάποιο πρόγραμμα unlimited+internet όμως. Αν όμως πάς σε τέτοιο πρόγραμμα έχεις εξτρά επιδότηση και σίγουρα θα μπορείς να πάρεις το iphone 3gs αν όχι δωρεάν, σχεδόν τσάμπα. Π.χ με 100 euro επιδότηση που είχα, πήγα στο unlimited 45+ internet και πήρα το magic με 68€
margaritagr Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Το iphone θα ξαλυψει τις αναγκες σου. Αφου μιλας και για ευχρηστια-εφαρμογες, ειναι ο,τι καλυτερο Τσεκαρε μηπως θες να πας σε προγραμμα unlimited ωστε να εχεις μεγαλυτερη επιδοτηση Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Vasilisxd Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ναι το iPhone είναι πιο απλό στην χρήση και με πιο πολλές εφαρμογές αλλά και πιο τσουχτερό ! Ο φίλος διαθέτει μέχρι 400€ απ'οτι κατάλαβα. Το πιο φθηνό iPhone 3Gs με τα 16Gb κοστίζει 560€. «πρόταση μου» να παει σε κανά Htc Legend με 420€ ή σε άλλο Android κινητό. Όχι όμως σε Windows Mobile. Πάντως εάν μπορείς να δώσεις τα extra χρήματα που απαιτεί το iPhone τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου για άλλη μάρκα. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
damastes Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 η vodafone δεν έχει το legend, για αυτό του πρότεινα και εγώ iphone. Με την αλλαγή σε unlimited σίγουρα θα το πάρει δωρεάν.
opera Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 πιστεύω σε αυτά τα χρήματα περίπου μια σοβαρή πρόταση είναι το παρακάτω http://www.gsmarena.com/samsung_i8910_omnia_hd-2691.php
damastes Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 μην ξεχνάτε οτι θα το πάρει από vodafone. Οπότε έχουμε και λέμε, HTC Magic δεν διατίθεται πλεόν (μόνο αν έχει ξεμείνει κανένα σε κάποιο μαγαζί). Σε omnia έχει αυτό μόνο Samsung Omnia Pro & δώρο κάρτα μνήμης 2GB με πρόγραμμα πλοήγησης NDrive. πρέπει να δώσει +119€, με unilimited + internet 45 το παίρνει δωρεάν. iphone 3gs /16gb με unilimited + internet 45, αν το παραγγείλει απο vodafone.gr πρέπει να δώσει μόνο 33€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.