newtech Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Το eco-box (παρεχει μειωσει του λογαρισμου εως και 40% στο COSMOS (σε STAND του πάνω οροφου) Μονο 79! το θεωρω καλη τιμη κ το ειδα και στην πράξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 έχω και εγώ αλλα china-box (ίδιο είναι) με 7-8 ευρώ. Το βάλαμε σε μαγαζί με μεγάλες καταναλώσεις ρευματος και είδαμε στο τετραμηνο, με την ιδια ακριβώς ημερήσια ζήτηση ρεύματος απο πλευράς συσκευών, 1203kwh μείωση ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΤΕ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ... (χωρίς παρεξηγηση, επιστήμονας είμαι, επιστήμονες είστε, τα πράγματα είναι χειροπιαστά οπότε επιτρέψτε μου να διαφωνώ...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Το eco-box (παρεχει μειωσει του λογαρισμου εως και 40% στο COSMOS (σε STAND του πάνω οροφου) Μονο 79! το θεωρω καλη τιμη κ το ειδα και στην πράξη. "στην πράξη" τι εννοείς; το δοκίμασες; αν ναι, ανέβασέ μας λογαριασμούς να το καταλάβουμε γιατί το θεωρώ μικρο μαλακή α! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Το eco-box (παρεχει μειωσει του λογαρισμου εως και 40% στο COSMOS (σε STAND του πάνω οροφου) Μονο 79! το θεωρω καλη τιμη κ το ειδα και στην πράξη. Γιατί ακριβώς πράγμα μιλάμε , ποιά ειναι η ΄΄προσφορά΄΄ , κανένα λινκ για σύγκριση τιμών? Μήπως να μην είμαστε τόσο λακώνικοι στις περιγραφές και τις πληροφορίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 μιλάμε για μια διάταξη που υποτιθεται οτι λειτουργεί με πυκνωτές ( και βελτιώνει το συνφ του ηλ. ρευματος που έρχεται στα σπίτια μας... Για περισσότερα google is your friend my friend! Τιμές στην Ελλάδα έχω δει από 45 εως μην το συζητάτε. Δυστυχώς λογαριασμούς δεν μπορώ να ανεβάσω επειδη το αρχείο το κρατάει ο λογιστής του ιδιοκτήτη του καταστήματος αλλα ο άνθρωπος (συγγενής) δεν έχει λόγο να μου πει ψέματα, ούτως ή αλλιώς δοκιμή κάναμε, αν δεν απέδιδε θα μου το έλεγε... Αλλα 1200 ΩΧΒ είναι πολυ σημαντική διαφορά για διάστημα 4 μηνών ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ μιλάμε για σταθερή καθημερινή ζήτηση καθώς κάθε μέρα είναι ανοιχτα τις ίδιες ώρες και λειτουργούν ακριβώς οι ίδιες συσκευες... Προσωπικά ήδη παρηγγειλα αλλα 2... με κάπου 7 € το ένα... ---------- Προσθήκη στις 23:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:19 ---------- "στην πράξη" τι εννοείς; το δοκίμασες; αν ναι, ανέβασέ μας λογαριασμούς να το καταλάβουμε γιατί το θεωρώ μικρο μαλακή α! μπορεί να φανεί και με αμπεροτσιμπίδα αν δημιουργήσεις μια διάταξη και τη λειτουργείς πριν και μετα την τοποθετηση του... Αν έχεις εργαλεία και το κάνεις θα χαρούμε να μοιραστείς μαζί μας το αποτέλεσμα. Α, υπάρχουν ήδη κάποια video στο youtube αλλα είμαι σε κοινόχρηστο υπολογιστή και ο chrome που χρησιμοποιώ δεν έχει java & flashplayer . Ψαξε λιγο αν μπορείς και ανέβασε τα... Κυκλοφορούν με διαφορα ονοματα όπως economizer, ecobox, power saver, κ.ο.κ. υ.γ. προσωπικά αναφέρομαι σε αυτό http://www.euroshop21.com.gr/product.php?productid=204&cat=83&page=1 (και εχει και κάποιο βιντεο στη σελίδα αλλα δεν ξέρω το περιεχόμενο του) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 ακυρη η ερωτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 α, προφανώς και το 40% που αναφέρει ειναι απλά ΑΚΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟ. Οι 1200 kwh που εριξε σε μένα είναι ένα 14-15% του 4μηνιαίου καταναλισκόμενου ηλεκτρισμού. Σορρυ για τα πολλά απανωτα... ---------- Προσθήκη στις 23:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:25 ---------- το λινκ το πρόσθεσα στο προηγούμενο ποστ... Αν αναφέρεσαι στη σελίδα που αγορασα το δικό μου its just on ebay! Ψάξε για power saver EU <- μη σου έρθει καμια κουλή μπριζα αν το παραγγείλεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Όλα εξαρτωνται απο την μορφή του φορτίου σου.Αν τα φορτία σου είναι ωμικά τοτε δεν θα δεις καμμιά διαφορά,αν όμως είναι επαγωγικά και αναλόγως ποσα μfarad είναι οι πυκνωτές μέσα στην συσκευή τοτε υπάρχει και η ανάλογη βελτίωση....οπότε το ποσοστό κάτω απο ιδανικές συνθήκες σίγουρα μπορεί να είναι 40%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 μιλάμε για μια διάταξη που υποτιθεται οτι λειτουργεί με πυκνωτές ( και βελτιώνει το συνφ του ηλ. ρευματος που έρχεται στα σπίτια μας... Για περισσότερα google is your friend my friend! Τιμές στην Ελλάδα έχω δει από 45 εως μην το συζητάτε. Δυστυχώς λογαριασμούς δεν μπορώ να ανεβάσω επειδη το αρχείο το κρατάει ο λογιστής του ιδιοκτήτη του καταστήματος αλλα ο άνθρωπος (συγγενής) δεν έχει λόγο να μου πει ψέματα, ούτως ή αλλιώς δοκιμή κάναμε, αν δεν απέδιδε θα μου το έλεγε... Αλλα 1200 ΩΧΒ είναι πολυ σημαντική διαφορά για διάστημα 4 μηνών ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ μιλάμε για σταθερή καθημερινή ζήτηση καθώς κάθε μέρα είναι ανοιχτα τις ίδιες ώρες και λειτουργούν ακριβώς οι ίδιες συσκευες... Προσωπικά ήδη παρηγγειλα αλλα 2... με κάπου 7 € το ένα... ---------- Προσθήκη στις 23:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:19 ---------- μπορεί να φανεί και με αμπεροτσιμπίδα αν δημιουργήσεις μια διάταξη και τη λειτουργείς πριν και μετα την τοποθετηση του... Αν έχεις εργαλεία και το κάνεις θα χαρούμε να μοιραστείς μαζί μας το αποτέλεσμα. Α, υπάρχουν ήδη κάποια video στο youtube αλλα είμαι σε κοινόχρηστο υπολογιστή και ο chrome που χρησιμοποιώ δεν έχει java & flashplayer . Ψαξε λιγο αν μπορείς και ανέβασε τα... Κυκλοφορούν με διαφορα ονοματα όπως economizer, ecobox, power saver, κ.ο.κ. υ.γ. προσωπικά αναφέρομαι σε αυτό http://www.euroshop21.com.gr/product.php?productid=204&cat=83&page=1 (και εχει και κάποιο βιντεο στη σελίδα αλλα δεν ξέρω το περιεχόμενο του) Φιλε μιλαω για το ECOBOX.gr απο που το βρηκες 9€? με ενδιαφερει να βαλω στο μαγαζι κ στο σπιτι. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stigmes Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 πως ακριβώς λειτουργεί ? απλά το βάζεις σε μια μπριζα στο σπίτι πχ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 πως ακριβώς λειτουργεί ? απλά το βάζεις σε μια μπριζα στο σπίτι πχ ? Ετσι ακριβως φιλε μου. Ουσιαστικα ειναι για μια φαση. (σπιτι πχ εχω τριφασικο αλλα μονο πανω στην μια φαση εχει μπριζες). Απλα το θεμα ειναι να το βρουμε σε καλη τιμη αλλα και αξιόπιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stigmes Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 βρήκα αυτό εδώ στο ebay με δωρεάν τα μεταφορικά , για αυτό ακριβώς δεν μιλάμε ? http://cgi.ebay.com/Power-Saver-Save-Electricity-Energy-less-35-Money-EU_W0QQitemZ110501984929QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item19ba6e7aa1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Το ένα 79, το άλλο 45 και το άλλο 6 δολάρια. Δεν ξέρω τι να πω ελπίζω κανας τσάκαλος εδώ μέσα να μπορεί να μας δώσει τα φώτα του. Δηλαδή το κατά πόσο αξίζει το 79 σε σχέση με το 6$ και αν πραγματικά αυτή η διαφορά χρημάτων θα φέρει ανάλογες μειώσεις στο λογαριασμό. Το παραπάνω λίγο πιο φθηνό από 6,66$ http://cgi.ebay.com/15KW-Power-Energy-Saver-Electricity-Save-up-to-30-EU_W0QQitemZ180476356787QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2a053aa8b3 Αν και όπως βλέπω στο ebay όσο πιο ακριβά τόσο πιο πολλά KW αντέχουν. Τα πολύ φτηνά είναι για 15-18KW που είναι αρκετά για ένα σπίτι νομίζω. Για πιο απαιτητικούς έχει και με 24KW και το συγκεκριμένο μου φαίνεται μακράν πιο ποιοτικό με 28$ ή 20€. http://cgi.ebay.com/24KW-Power-Saver-Save-Electricity-Energy-40-Less-Money_W0QQitemZ190388425275QQcmdZViewItemQQptZAU_Gadgets?hash=item2c5408d23b Όσο για το Intelliworks που πουλάνε εδώ 45€ 15KW στο ebay με 16$ ή 11.80€ http://cgi.ebay.com/INTELLIWORKS-ENERGY-POWER-MONEY-ELECTRICITY-SAVER-15kW_W0QQitemZ300412145906QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item45f1f590f2 Επίσης 3 πιο καλά μοντέλα της εταιρίας. 1.http://cgi.ebay.com/INTELLIWORKS-24KW-Power-Energy-Saver-Electricity-Save_W0QQitemZ290424954077QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item439ead1cdd 26$ ή 19,20€ 24KW 2.http://cgi.ebay.com/INTELLIWORKS-ENERGY-POWER-MONEY-ELECTRICITY-SAVER-28KW_W0QQitemZ290415508936QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item439e1cfdc8 35$ ή 25,85€ 28KW 3.http://cgi.ebay.com/INTELLIWORKS-ENERGY-POWER-MONEY-ELECTRICITY-SUPER-SAVER_W0QQitemZ290414717904QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item439e10ebd0 70$ ή 51,70€ 50KW Τέλος παντού γράφει πως πρέπει να τοποθετείται στη πρώτη πρίζα της καλωδίωσης ώστε να "διορθώνει" το ρεύμα (άεργος ισχύ αν διάβασα καλά στο net) πριν πάει στις συσκευές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Συγγνώμη κιόλας αλλά η ΔΕΗ έχει χεσμένη την διόρθωση cosφ στους οικιακούς καταναλωτές και για αυτό χρεώνει kWh μόνο. Στις βιομηχανίες την ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Συγγνώμη κιόλας αλλά η ΔΕΗ έχει χεσμένη την διόρθωση cosφ στους οικιακούς καταναλωτές και για αυτό χρεώνει kWh μόνο.Στις βιομηχανίες την ενδιαφέρει. +1. Γιατι στις βιομηχανίες τα ομικα φορτία δεν είναι πολύ μεγάλα (ομικα φορτία = αντιστάσεις = λαμπες πυρακτώσεως, κουζίνες κ.ο.κ.) Εγω απο ebay το είχα πάρει παιδιά όπως προανέφερα και τώρα βλέπω οτι τα έριξαν κι άλλο. Αυτό που πήρα είναι ακριβώς αυτό που πουλάνε τώρα 5-6-7 $ (και τα υπολοιπα που πήρα τα πήρα αποτι βλέπω τώρα 5.05€). Είναι αυτο το γκρι-μπλε των 19KW... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.