tgiannis27 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Παιδια θελω για ακομη μια φορα την βοηθεια σας εχω ενα DV 72cc και το βαρεθικα και θελω να βαλω κινιτηρα lifan 110cc? τι λετε??ποσο παει εχει καλες τελικες ??plzzz!βοηθειστεμαι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Έχω οδηγήσει μηχανάκι με τέτοιο μοτέρ και θα έλεγα ότι έχει αρκετή δύναμη σε γενικές γραμμές στα κυβικά του. Αν θυμάμαι καλά ο ξάδερφος μου το 'χε πάρει ~140€ πάνω κάτω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δεις μεγάλη διαφορά απ' το 72άρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tgiannis27 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 φιλε για πες μου ανοιγει καλα???και αμα ξερεισ περιπου τις τελικες του θα με βοηθουσες πολι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Καλά ανοίγει, έχει δύναμη, τώρα για τελικές δεν είμαι 100% σίγουρος γιατί το κοντέρ στο μηχανάκι του ξάδερφου μου δεν δούλευει. 120 τα πιάνει άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tgiannis27 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 ευχαριστω φιλε θα δω μαλλον θα βαλλω lifan 110cc!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.