Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για αναβάθμιση

TypemaR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα.Θα ήθελα τη βοήθεια σας.Μου κάρφωσε το μηχάνημα μου σκληρό δίσκο και έχω μπει στη διαδικασία αναζήτησης και αναβάθμισης.Σκέφτομαι μαζί με δίσκο να κάνω ενα γενικό liffting.Μητρική-επεξεργαστής-RAM-σκληρός δίσκος.

Το θέμα είναι πως με τόσα διαφορετικά πράγματα που υπάρχουν έχω χάσει τη μπάλα.Θα ήθελα όσοι ξέρετε να μου προτείνετε κάποια μοντέλα.Από τιμές λέω να κινηθώ στα 500 με 600 ευρώ.Είμαι οπαδός της intel και της gigabyte...

Όσον αφορά τη χρήση ταινίες-μουσικές τα γνωστά αρκετό gaming και λίγο απο photoshop,illustrator.

Δημοσ.

κάρτα γραφικών οχι γιατί πρόσφατα είχα προχωρήσει σε update και εχω μια gigabyte GTS250.Το τροφοδοτικό μου είναι tagan στα 700W.

Δημοσ.

Σήμερα έκανα μια βόλτα απο multirama και πλαισιο.Μου πρότειναν και ψήθηκα να πω την αλήθεια να αγοράσω την παρακάτω μητρική κάρτα και επεξεργαστή.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526878&u=GIGABYTE-GA-X58A-UD3R

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558269&u=INTEL-CORE-I7-920-2.66-GHZ-LGA1366----BOX

καθώς και μνήμη δεν θυμάμαι ακριβώς ποια αλλά κάτι σαν αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556047&u=APACER-GIANT-II-3GB-3X1GB-DDR3-PC15000-X58-TRIPLE-CHANNEL-KIT

Η ερώτηση μου είναι: μήπως είμαι λίγο υπερβολικός και δώσω παραπάνω λεφτά χωρίς κανένα ή ελάχιστο τελικά αποτέλεσμα;

(υποψιν στο πλαισιο οι τιμή είναι χαμηλότερη στη cpu 235ε.Συνολικά μου έβγαινε γύρω στα 500 χωρίς σκληρό δίσκο.)

Δημοσ.

Εφόσον καθόρισες ένα budget, σε καμμία περίπτωση μην ακους τον κάθε πωλητή που θέλει να σπρώξει αυτό που θέλει.

Φυσικά και είσαι αρκετά υπερβολικός. Οι δύο συνθέσεις που έδωσαν τα παιδιά παραπάνω είναι ότι πρέπει για την χρήση που προορίζεις το Pc σου.

Δημοσ.

νομίζω πως είναι λίγο υπερβολικό, γιατι εαν δεις την προταση του val007 ,παίρνεις ένα γρήγορο και πλήρες σύστημα συν του οτι ο Phenom 955 δεν έχει να ζηλέψει και πολλά απο τον i7 που σου προτειναν

Δημοσ.

Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις προτάσεις και τις συμβουλές.

Σαφώς με επηρέασαν και οι πωλητές αλλά ανέβασα λίγο τα ποσά και τα προιόντα από μόνος μου γιατι είμαι της άποψης πως τα σκας μια φορά και με αυτά που πέρνεις απλά καθυστερείς την επόμενη αναβάθμιση.

Το pc μου το αγόρασα πριν 4 χρόνια και ήταν η καλύτερη σύνθεση που υπήρχε στα multirama.(pentium Dual Core 3.2 Ghz, ram 2 Gb, 2x nvidia 7600GT se SLI mode)

Αν εξαιρέσω μια ψύκτρα επεξεργαστή και τροφοδοτικό που τα είχα αλλάξει κανα μήνα μετά την αγορά, πέρασαν σχεδόν 4 χρόνια για να κάνω το πρώτο upgrade.(κάρτα γραφικών Gigabyte nvidia GTS 250).

Οπότε και στην παρούσα φάση κάπως έτσι το σκέφτομαι και επιλέγω κάτι καλύτερο απο τις προτάσεις των 2 φίλων.Πιστεύετε πως αν βάλω το κάτι καλύτερο δεν θα παρατείνω την επόμενη αναβάθμιση;Η απλά θα την παρατείνω για ελάχιστους μήνες, δηλαδή είναι σα να μην έκανα τίποτα;

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να σταθμίζεις τις ανάγκες σου και να αγοράζεις με βάσει το ΤΩΡΑ με γνώμονα τη χρυσή τομή κόστος/απόδοση και όχι το μέλλον. Η απαξίωση των συστατικών ενός Pc δεν επιτρέπει να προγραμματίσεις σε βάθος 4ετίας που λες. Η αναβάθμιση είναι τρυπάκι και αν κάποιος μπεί σ'αυτή τη λογική θα χάσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...