Προς το περιεχόμενο

Αγοράζω netbook...βοηθήστε!!!!

glyfadas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
[/color]

δεν ρωταει τιποτα τα κανεις ολα διαγραφη και μετα περνας ξανα τους drivers και οτι αλλο θες

οταν λεω φορματ εννοω να βαλω ξανα απο την αρχη τα windows (σπασμενα) σε αλλο δισκο που εχω και αυτον με τα original windows θα τον κρατησω στην ακρη

παιζει και αυτο ομως

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=433602#1

καλα αν πας απο το msi στο ferrari θα παθεις πλακα τα 10αρια ειναι κουραστικα και δεν εχει δυναμη ο atom,με την τιμη που εχει τωρα το ferrari αξιζει πραγματικα

ετοιμη ειμαι!!!!!απλα να το δω λιγο και live.ειναι τοσο ωραιο οπως και στις φωτο;:devil:
Δημοσ.
ετοιμη ειμαι!!!!!απλα να το δω λιγο και live.ειναι τοσο ωραιο οπως και στις φωτο;:devil:

ναι ειναι πολυ ομορφο λαπτοπακι

Δημοσ.
γιαννη τι λεει γενικα το ferrari;εχει αρχισει να με κουραζει λιγο η 10αρα οθονη του msi μου:rolleyes:και μια και εχεις και εσυ το msi οι διαφορες ειναι μεγαλες;ειδικα με ενδιαφερει το βαρος και το μεγεθος,ψαχνω να το δω καπου live το μηχανημα αλλα δεν μπορω να το πετυχω πουθενα:cry:
δεν ειμαι και ο πλεον ειδικος να σου πω γιατι το εχω απο το πρωι στα χερια μου:-) αλλα ειδα μια αρκετα καλη κατασκευη,σε σχεση με το msi αρκετα πιο γρηγορο(λογω επεξεργαστη) καλυτερη καρτα γραφικων,η μπαταρια με μια φορτιση μου εβγαλε 3.30 ωρες με wifi,ειναι ελαφρως πιο μεγαλο σε διαστασεις και βαρος(λογικο λογω 11.6 οθονης) αλλα δεν θα σε προβληματισει νομιζω,τωρα για live αν το εχουν σε κανενα πλαισιο-κοτσοβολο μονο
Δημοσ.
ναι ειναι πολυ ομορφο λαπτοπακι
για να το λενε και αλλοι ετσι θα ειναι:-)

δεν ειμαι και ο πλεον ειδικος να σου πω γιατι το εχω απο το πρωι στα χερια μου:-) αλλα ειδα μια αρκετα καλη κατασκευη,σε σχεση με το msi αρκετα πιο γρηγορο(λογω επεξεργαστη) καλυτερη καρτα γραφικων,η μπαταρια με μια φορτιση μου εβγαλε 3.30 ωρες με wifi,ειναι ελαφρως πιο μεγαλο σε διαστασεις και βαρος(λογικο λογω 11.6 οθονης) αλλα δεν θα σε προβληματισει νομιζω,τωρα για live αν το εχουν σε κανενα πλαισιο-κοτσοβολο μονο
γιαννη αν δεν το βρω σε κανενα μαγαζι αυριο μπορεις να μου το δειξεις;:o:o
Δημοσ.

βεβαια...αλλα θα πληρωσεις ενα 50αρικο για να το δεις:-D:-D:-D:-Dστειλε pm αν ειναι για το απογευμα για να προλαβεισ μετα και τον κοτσοβολο ανοιχτο:-D

Δημοσ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Να κανετε ενα αντιγραφο ασφαλειας των windows - εχει η acer ενσωματομενο προγραμμα για αυτο. 3 DVD για το λειτουργικο, και υπαρχει και επιλογη με λιγα περισοτερα, να εχετε και backup και τα ηδη εγκατεστημενα προγραματα. Μην το αμελησετε γιατι δεν υπαρχει recovery dvd ετοιμο.

Δημοσ.

χρησιμη η πληροφορια σου,επισης να προσθεσω οτι το δικο μου ειχε παλια εκδοση bios και του περασα την τελευταια,τι καλυτερο εχει φυσικα και δεν ξερω

Δημοσ.
χρησιμη η πληροφορια σου,επισης να προσθεσω οτι το δικο μου ειχε παλια εκδοση bios και του περασα την τελευταια,τι καλυτερο εχει φυσικα και δεν ξερω

Καποια μοντελα παρουσιασαν προβλημα με την οθονη που εβγαζε κατι σαν σκουπιδακια.....για αυτο βγηκε bios update για να λυθει το προβλημα. Και εγω το νεο bios εχω περασμενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...