lagoudakis Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 +10000000 ειδικα στην τιμη των 390 ευρω. καλα που μου το ειπες για τα βιντεο
kostasfalcon Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 +10000000 ειδικα στην τιμη των 390 ευρω. καλα που μου το ειπες για τα βιντεο Εμενα μου βγηκε 250! οταν εκανε 500 ε..... χεχεχεχε......
lagoudakis Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Εμενα μου βγηκε 250! οταν εκανε 500 ε..... χεχεχεχε...... μια χαρα,πως τα καταφερες;
kostasfalcon Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 μια χαρα,πως τα καταφερες; Ειχα δωροεπιταγες της samsung απο την Wind Που εργαζομουν και τις χρησιμοποιησα στο e-shop και μου βγηκε μισοτιμης
zazas Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Το εργαλείο είναι τέλειο! Μετά από το 1810TZ που είχα σαν την πιο πετυχημένη αγορά τώρα ήρθε αυτή,μόνο και μόνο για την τιμή,γιατί το 1810TZ είναι λίγο πιο δυνατό αλλά έχει και 500+€ Όποιος θέλει ένα λαπτοπάκι να το πάρει με κλειστά τα μάτια! Α και η μπαταρία του 1810ΤΖ ταιριάζει στο ferrari και πας 8+ ωρες Thanks kostasfalcon
kostasfalcon Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Το εργαλείο είναι τέλειο!Μετά από το 1810TZ που είχα σαν την πιο πετυχημένη αγορά τώρα ήρθε αυτή,μόνο και μόνο για την τιμή,γιατί το 1810TZ είναι λίγο πιο δυνατό αλλά έχει και 500+€ Όποιος θέλει ένα λαπτοπάκι να το πάρει με κλειστά τα μάτια! Α και η μπαταρία του 1810ΤΖ ταιριάζει στο ferrari και πας 8+ ωρες Thanks kostasfalcon παρακαλω! enjoy your new ferrari
lagoudakis Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 μια χαρα!!!πηρα και το(δευτερο) δικο μουγιατι δεν το εδινα με τιποτα στον αδελφο μου,αυριο του βαζω και αλλα 2g μνημη και το μηχανακι θα ειναι μια χαρα(οχι πως με τα 2 που εχει δεν ειναι καλο)καλοριζικα μαςκαι thanks στον kostasfalcon για την ενημερωση και την βοηθεια...και μια απορια γιατι ενω του αλλαζω themes μετα απο επανεκινηση μπαινει παλι το αρχικο με την ferrari;
Belial Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 kostasfalcon σε μισώ!!! πήγα και πήρα και εγώ ένα ένα σου λέω τώρα την πάτησες έχω καμια 200ρια ερωήσεις για αρχή... Νά σαι καλά. 1) Πόση ώρα η πρώτη φόρτιση; 2) πόση ώρα θέλει το setup των windows; 3) codecs από πού; τα λοιπά σε λίγο.
zazas Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 μια χαρα!!!πηρα και το(δευτερο) δικο μουγιατι δεν το εδινα με τιποτα στον αδελφο μου,αυριο του βαζω και αλλα 2g μνημη και το μηχανακι θα ειναι μια χαρα(οχι πως με τα 2 που εχει δεν ειναι καλο)καλοριζικα μαςκαι thanks στον kostasfalcon για την ενημερωση και την βοηθεια...και μια απορια γιατι ενω του αλλαζω themes μετα απο επανεκινηση μπαινει παλι το αρχικο με την ferrari; θα πρεπει να κανεις unistall κατι μακακιες της acer και μετα δεν θα βγαζει τπτ δεν θυμαμαι ακριβως πιο ειναι.. Εγω εχω βαλει κατευθειαν αλλα 2gb ram και ειμαι με 4! σκεφτομαι να το κανω και ενα φορματ τωρα που ειναι νωρις να βγουνε ολες οι σαβουρες να κανω και δυο partitions και να ειμαι καθαρος
lagoudakis Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 να ρωτησω κατι;αν κανουμε φορματ μας αφηνει να διαλεξουμε ποια απο τα προγραμματα που εχει φορτωσει η acer θελουμε η τα βαζει με το ετσι θελω; ---------- Προσθήκη στις 22:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:42 ---------- kostasfalcon σε μισώ!!! πήγα και πήρα και εγώ ένα ένα σου λέω τώρα την πάτησες έχω καμια 200ρια ερωήσεις για αρχή... Νά σαι καλά. 1) Πόση ώρα η πρώτη φόρτιση; 2) πόση ώρα θέλει το setup των windows; 3) codecs από πού; τα λοιπά σε λίγο. 1.εγω το αφησα να παει η μπαταρια στο 10% και το εβαλα να φορτισει,δεν νομιζω οτι θελει κατι ιδιαιτερο,απλα να φορτισει και ειναι οκ,θα του κανω 2-3 αποφορτισεις και τελος2.μου εκανε περιπου 20'
olga1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 μια χαρα!!!πηρα και το(δευτερο) δικο μουγιατι δεν το εδινα με τιποτα στον αδελφο μου,αυριο του βαζω και αλλα 2g μνημη και το μηχανακι θα ειναι μια χαρα(οχι πως με τα 2 που εχει δεν ειναι καλο)καλοριζικα μαςκαι thanks στον kostasfalcon για την ενημερωση και την βοηθεια...και μια απορια γιατι ενω του αλλαζω themes μετα απο επανεκινηση μπαινει παλι το αρχικο με την ferrari;γιαννη τι λεει γενικα το ferrari;εχει αρχισει να με κουραζει λιγο η 10αρα οθονη του msi μουκαι μια και εχεις και εσυ το msi οι διαφορες ειναι μεγαλες;ειδικα με ενδιαφερει το βαρος και το μεγεθος,ψαχνω να το δω καπου live το μηχανημα αλλα δεν μπορω να το πετυχω πουθενα
zazas Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 [/color] να ρωτησω κατι;αν κανουμε φορματ μας αφηνει να διαλεξουμε ποια απο τα προγραμματα που εχει φορτωσει η acer θελουμε η τα βαζει με το ετσι θελω; ---------- Προσθήκη στις 22:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:42 ---------- 1.εγω το αφησα να παει η μπαταρια στο 10% και το εβαλα να φορτισει,δεν νομιζω οτι θελει κατι ιδιαιτερο,απλα να φορτισει και ειναι οκ,θα του κανω 2-3 αποφορτισεις και τελος 2.μου εκανε περιπου 20' δεν ρωταει τιποτα τα κανεις ολα διαγραφη και μετα περνας ξανα τους drivers και οτι αλλο θες οταν λεω φορματ εννοω να βαλω ξανα απο την αρχη τα windows (σπασμενα) σε αλλο δισκο που εχω και αυτον με τα original windows θα τον κρατησω στην ακρη παιζει και αυτο ομως http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=433602#1 γιαννη τι λεει γενικα το ferrari;εχει αρχισει να με κουραζει λιγο η 10αρα οθονη του msi μουκαι μια και εχεις και εσυ το msi οι διαφορες ειναι μεγαλες;ειδικα με ενδιαφερει το βαρος και το μεγεθος,ψαχνω να το δω καπου live το μηχανημα αλλα δεν μπορω να το πετυχω πουθενα καλα αν πας απο το msi στο ferrari θα παθεις πλακα τα 10αρια ειναι κουραστικα και δεν εχει δυναμη ο atom,με την τιμη που εχει τωρα το ferrari αξιζει πραγματικα
zazas Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 Δημοσ. 22 Απριλίου 2010 ευχαριστω φιλε zazas:-) απο οτι βλεπω περισσοτερα ξερεις για το HD2 Leo Αυξανεστε και πλυθηνεστε xaxaxa σωστος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.