Προς το περιεχόμενο

Αγοράζω netbook...βοηθήστε!!!!

glyfadas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Asus Eee PC 1201PN a 12.1-inch TFT screen with 1366×768 resolutions and pre-loaded with Windows 7 Home Premium OS. 1.66 GHz Intel Atom N450 CPU, GMA 3150 + ION G310 16-core graphics,

2GB of RAM, a 320GB HDD, Gigabit Ethernet, Wi-Fi 802.11b/g/n, HDMI, and a 6-cell 5600mAh battery.

http://www.fnac.com/Asus-EeePC-Seashell-1201PN-12-1-TFT-Noir/a2858163/w-4?PID=48966&Fr=0&To=0&Mu=-13&Nu=1&from=1&Mn=-1&Ra=-5000 499 ευρώ προ παραγγελία στην Γαλλία από 1 Μαΐου. Συγνώμη που δεν βοηθάω για την αγορά αλλά το είδα και μου έπεσαν τα σάλια.

Από την άλλη αύριο έχει εγκαίνια ο κωτσοβολος στην Νέα ερυθραία 20% κάτω σε όλα. Δεν πας να πάρεις από εκεί ότι καλύτερο βρείς;

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Asus Eee PC 1201PN a 12.1-inch TFT screen with 1366×768 resolutions and pre-loaded with Windows 7 Home Premium OS. 1.66 GHz Intel Atom N450 CPU, GMA 3150 + ION G310 16-core graphics,

2GB of RAM, a 320GB HDD, Gigabit Ethernet, Wi-Fi 802.11b/g/n, HDMI, and a 6-cell 5600mAh battery.

http://www.fnac.com/Asus-EeePC-Seashell-1201PN-12-1-TFT-Noir/a2858163/w-4?PID=48966&Fr=0&To=0&Mu=-13&Nu=1&from=1&Mn=-1&Ra=-5000 499 ευρώ προ παραγγελία στην Γαλλία από 1 Μαΐου. Συγνώμη που δεν βοηθάω για την αγορά αλλά το είδα και μου έπεσαν τα σάλια.

Από την άλλη αύριο έχει εγκαίνια ο κωτσοβολος στην Νέα ερυθραία 20% κάτω σε όλα. Δεν πας να πάρεις από εκεί ότι καλύτερο βρείς;

Αρκετα υποδεεστερος ο Ν450 απο τον Athlon L310X2. Οσον αφορα την gpu της ion2 ειναι περιπου ιδια σε ισχυ με την ion1 οι βελτιωσεις ειναι κυριως στην διαχειριση ενεργεριας, χειροτερο πληκτρολογιο επισης εν σχεση με το ferrari

Δημοσ.
Αρκετα υποδεεστερος ο Ν450 απο τον Athlon L310X2. Οσον αφορα την gpu της ion2 ειναι περιπου ιδια σε ισχυ με την ion1 οι βελτιωσεις ειναι κυριως στην διαχειριση ενεργεριας, χειροτερο πληκτρολογιο επισης εν σχεση με το ferrari

καλησπέρα φίλε,τελικά το πήραααα

πολύ καλοοοο αλλά λίγο πιο αργό από το 1810TZ

μήπως μπορείς να μου δώσεις τπτ λινκ και γενικά πληροφορίες για να κάνω o/c να ανέβουμε λίγο :)

thanks ;)

Δημοσ.
καλησπέρα φίλε,τελικά το πήραααα

πολύ καλοοοο αλλά λίγο πιο αργό από το 1810TZ

μήπως μπορείς να μου δώσεις τπτ λινκ και γενικά πληροφορίες για να κάνω o/c να ανέβουμε λίγο :)

thanks ;)

Ευχομαι να το χαρεις οπως και εγω :-) Οσον αφορα τα εργαλεια για o/c θα κατεβασεις οσον αφορα για την cpu το SETFSB 2.2.134.98 και στο tab control θα επιλεξεις SLG8LP625T. Θα πατησεις το GET FSB, εκει λεει 1/24 θα το ανεβασεις 7/24 και μετα SETFSB. Η cpu θα παει απο τα 1200 στα 1355,8. Κατα την γνωμη μου να το κανεις μονο οταν χρειαζεσαι επιπλεον ισχυ για να μην ζοριζεται σε μονιμη βαση αν και οι θερμοκρασιες δεν πανε πανω 66 σε full load και 50 -55 στο σερφαρισμα.Δεν ειναι μονιμο και οταν τον κλεισεις θα ειναι παλι στις stock συχνοτητες η cpu. Οσον αφορα τωρα για την καρτα γραφικων θα χρειαστεις το AMD GPU CLOCK TOOL 0.9.26.0 μονο αυτο κανει δουλεια!, και εκει που λεει engine πληκτρολογησεις την επιθυμητη συχνοτητα που θελεις στον πυρηνα και πατας το set clocks - εγω το εχω βαλει μεχρι και στα 605(!!!) mhz απο τα 380 που ειναι η εργοστασιακη και δεν μου κολησε ποτε, και παιχνιδια εχω παιξει ετσι και benchmarks. Μην δωσεις καμια σημασια σε αυτα που γραφει (λεει στην αρχη 45.15 και μετα που θα γραψεις εσυ την συχνοτητα του πυρηνα 75.15 αν θυμαμαι καλα) Ανοιξε μετα το cpu-z και θα δεις οτι εχουν αλλαξει. Εαν θελεις μετα να πας στα κανονικα mhz πατας το Restore defaults clock. Ολα αυτα που σου εγραψα μου βγηκε η πιστη να τα βρω και να δω πως δουλευουν......καλη συνεχεια και παλι μεγια!

---------- Προσθήκη στις 08:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:00 ----------

Να τρεξει καποιος κατοχος του 1201Ν το 3dmark 2001se και να ποσταρει το αποτελεσμα. Το δικο μου ειναι 6444

Δημοσ.

το πηρα και εγω πριν 3 ωρες απο τον κοτσοβολο,πρωτες εντυπωσεις καλες,η συνεχεια θα δειξει αν και ειμαι λιγο επιφυλακτικος για αυτα που ακουω για την acer:fear:αλλα ειπα αντε στην τελικη να χασω 390 ευρω,το μηχανημα το πηρα για τον αδελφο μου αλλα με βλεπω να παιρνω και ενα για μενα:-)η διαφορα απο το msi u100 ειναι οτι δουλευω πολυ πιο ανετα σε αυτη την διασταση τις οθονης,απο θερμοκρασιες αν και το φοβομουνα ειναι σε νορμαλ επιπεδα στο σερφαρισμα,με το core temp μου δειχνει 40-45 εδω και 1 ωρα που σερφαρω,οι διαστασεις του ειναι μια χαρα,το πληκτρολογιο αρκετα καλο,τι τυπο μνημης παιρνει παιδια για να παω να παρω αλλα 2g;αν μπορει καποιος να βαλει ενα link απο το eshop μια και το εχω διπλα μου για να παω διαβασμενος:-) ευχαριστω...ωραιος ο οδηγος που δινει πιο πανω ο kostasfalcon

Δημοσ.
το πηρα και εγω πριν 3 ωρες απο τον κοτσοβολο,πρωτες εντυπωσεις καλες,η συνεχεια θα δειξει αν και ειμαι λιγο επιφυλακτικος για αυτα που ακουω για την acer:fear:αλλα ειπα αντε στην τελικη να χασω 390 ευρω,το μηχανημα το πηρα για τον αδελφο μου αλλα με βλεπω να παιρνω και ενα για μενα:-)η διαφορα απο το msi u100 ειναι οτι δουλευω πολυ πιο ανετα σε αυτη την διασταση τις οθονης,απο θερμοκρασιες αν και το φοβομουνα ειναι σε νορμαλ επιπεδα στο σερφαρισμα,με το core temp μου δειχνει 40-45 εδω και 1 ωρα που σερφαρω,οι διαστασεις του ειναι μια χαρα,το πληκτρολογιο αρκετα καλο,τι τυπο μνημης παιρνει παιδια για να παω να παρω αλλα 2g;αν μπορει καποιος να βαλει ενα link απο το eshop μια και το εχω διπλα μου για να παω διαβασμενος:-) ευχαριστω...ωραιος ο οδηγος που δινει πιο πανω ο kostasfalcon

Μεγια για τον αδελφο που το πηρε και μεγια και σε σενα που θα παρεις και εσυ:-) οσον αφορα την μνημη οπως σου εχω πει ηδη εγω προσθεσα ενα των 2GB a-data pc26400. Το οτι το msi εχει τον n270 και το ferrari dual core δεν το προσεξες? οπως επισης το gma950 ειναι η νυχτα εν σχεση με την ati 3200, οποια σηκωνει τρομερο o/c ....χεχεχεχε.....σε πειραζω ε.....:-)

Δημοσ.

σιγουρα ειναι πιο δυνατο το μηχανακι δεν το συζηταμε αυτο:-)..αντε παλι στον κοτσοβολο να παρω ακομα ενα:lol:,εχεις κανενα link απο την μνημη;γιατι αν τους πω ετσι στο eshop σωθηκαμε

Δημοσ.
σιγουρα ειναι πιο δυνατο το μηχανακι δεν το συζηταμε αυτο:-)..αντε παλι στον κοτσοβολο να παρω ακομα ενα:lol:,εχεις κανενα link απο την μνημη;γιατι αν τους πω ετσι στο eshop σωθηκαμε

Δεν νομιζω να ειναι τοσο βλακες για να μην ξερουν αν τους ρωτησεις. Εγω πηγα στα multirama και ρωτησα και μου εκαναν επιτοπου τοποθετηση της εν λογω μνημης που ανεφερα. Να προσεξεις να ειναι 6400 δηλαδη 800αρα. Με το που βαλεις και το αλλο ζεγαρι θα ενεργοποιηθει αυτοματα και ο διαυλος dual ddr που υποστηριζει το 780G chipset.

Δημοσ.
να εισαι καλα κωστα,ευχαριστω για την ενημερωση:-)

Παρακαλω δεν κανει τιποτε....εχουμε στα χερια μας ενα πολυ ωραιο μηχανακι.....εγω παντως με την παλαβομαρα που εχω οταν θα ειναι διαθεσιμη η ATI 5830 XGP θα την παρω!

Δημοσ.

παντως συμφωνα με τα γουστα μου το βρισκω κουκλα το συγκεκεριμενο μηχανακι:-)και βλεπω οτι και απο αυτονομια θα βγαλει κοντα στο 4ωρο με wifi και σερφαρισμα,μια χαρα

Δημοσ.
παντως συμφωνα με τα γουστα μου το βρισκω κουκλα το συγκεκεριμενο μηχανακι:-)και βλεπω οτι και απο αυτονομια θα βγαλει κοντα στο 4ωρο με wifi και σερφαρισμα,μια χαρα

Τολμω να πω οτι ειναι το πιο εντυπωσιακο απο πλευρας εμφανισης μικρο και παραλληλα με αξιοπρεπεις επιδοσεις. Ειμουν κατοχος και του msi Wind 100 καθως και του asus 1000h. Απλα καμια σχεση......δεν μου λοιπει τιποτε οτι θελω το κανω. Ααααα! να κατεβασεις και codecs για να μπορεις να βλεπεις 720p & 1080P κανωντας χρηση του avivo της ati για να εχεις χαμηλο φορτο cpu! εγω χρησιμοποιω τον media player clasic και πεταει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...