Προς το περιεχόμενο

Αγοράζω netbook...βοηθήστε!!!!

glyfadas7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Asus Eeepc 1201N Ion

Το έχω απο τον Δεκέμβρη μήνα και φυσάει το μηχάνημα....

Τέλος!!!

HDMI + 1080p + Win7 + τα μυαλλά στα κάγκελα :)

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Acer Ferrari one 200 με καλύτερο CPU πληκτρολόγιο και οθόνη από όλα τα 11.6 που κυκλοφορούν στην Ελλαδα. Είμαι κάτοχος και μάλιστα έχω κάνει και o/c επεξεργαστη και καρτα γραφικών. Απλά καμία σχέση με τα άθλια netbook - ταχύτερο και από το asus 1201N

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Acer Ferrari one 200 με καλύτερο CPU πληκτρολόγιο και οθόνη από όλα τα 11.6 που κυκλοφορούν στην Ελλαδα. Είμαι κάτοχος και μάλιστα έχω κάνει και o/c επεξεργαστη και καρτα γραφικών. Απλά καμία σχέση με τα άθλια netbook - ταχύτερο και από το asus 1201N

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906737&u=ACER-ASPIRE-1810TZ-412G25N-TIMELINE-WHITE-SILVER

Δημοσ.

θα το εγραφα στο πρωτο μυνημα που θα εστελνα αλλα κολησε το ιντερνετ και ειμουν με iphone μεσα. Οκ λιγο καλυτερος επεξεργαστης γιατι με το o/c που εχω κανει στον δικο μου δεν υπολειπεται πολυ.....καλυτερη καρτα γραφικων ομως (ati και ξερο ψωμι) Σε θεμα σασι και οθονης θεωρω το ferrari καλυτερο. Τρεξτε να προλαβετε! http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10035461&cmicc=skroutz 390 ευρω μονο!!!!

Δημοσ.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

φιλε τι είναι το ο/c που λες ότι έχεις κάνει ?

Δημοσ.
Asus Eeepc 1201N Ion

Το έχω απο τον Δεκέμβρη μήνα και φυσάει το μηχάνημα....

Τέλος!!!

HDMI + 1080p + Win7 + τα μυαλλά στα κάγκελα :)

Απο πού το αγόρασες και πόσο??

Δημοσ.
θα το εγραφα στο πρωτο μυνημα που θα εστελνα αλλα κολησε το ιντερνετ και ειμουν με iphone μεσα. Οκ λιγο καλυτερος επεξεργαστης γιατι με το o/c που εχω κανει στον δικο μου δεν υπολειπεται πολυ.....καλυτερη καρτα γραφικων ομως (ati και ξερο ψωμι) Σε θεμα σασι και οθονης θεωρω το ferrari καλυτερο. Τρεξτε να προλαβετε! http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10035461&cmicc=skroutz 390 ευρω μονο!!!!

390 € είναι πολύ καλή τιμή!

αρχίζω να το σκέφτομαι και γω..

Δημοσ.

πηγα σε κωτσοβολο το βρηκα 369 ομως εχει 2γιγα ραμ αντι για 3 που αναγραφει στην σελιδα του κωτσο. Δεν εχει και bluetooth. Το mouse το ενσωματωμενο ειναι λιγο περιεργο.

Δημοσ.
πηγα σε κωτσοβολο το βρηκα 369 ομως εχει 2γιγα ραμ αντι για 3 που αναγραφει στην σελιδα του κωτσο. Δεν εχει και bluetooth. Το mouse το ενσωματωμενο ειναι λιγο περιεργο.

bluetooth δεν εχει ναι.

τι εννοεις περιεργο;; και 2 μνημη καλα ειναι!

Δημοσ.
απο εμφανιση σκιζει το συγκεκριμενο(συμφωνα με τα γουστα μου)επισης ειναι καλο απο χαρακτηριστικα,προσωπικα με κολλαει μονο οτι ειναι acer απο την αλλη ομως σε αυτη την τιμη ισως το ρισκαρα;)ισως το παρω δωρο στον αδελφο μου
Δημοσ.

Καλησπέρα, επιδή ενδιαφέρομαι για την αγορα του Ferrari one, σε ποιον κοτσόβολο το βρήκες 369€?? Εγώ πήρα σε 2 και το είχαν 475 νομίζω και μου είπαν αγορά μεσο ιντερνετ είναι 390€!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...