kebinB Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 πρώτη φορά τέτοιο πρόβλημα, προσπάθησα να κάνω disable τον ADBlocker μπας και φταέι αυτός αλλά τπτ! έχω και το click2flash αλλά εχω στο wishlist το youtube. μέχρι χθες δεν είχα κανένα πρόβλημα στο youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Φίλε και με τον Opera όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε σε PC , με το Youtube από χθες Δεν φταις εσύ μην ψάχνεσαι . Ειναι του youtube το πρόβλημα http://www.google.com/support/forum/p/youtube/thread?tid=3cbbb4aafb595f5e&hl=en και http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=372913 Αλλά δεν νομίζω ότι δουλεύει η λύση σε άλλους browsers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 πρώτη φορά τέτοιο πρόβλημα, προσπάθησα να κάνω disable τον ADBlocker μπας και φταέι αυτός αλλά τπτ! έχω και το click2flash αλλά εχω στο wishlist το youtube. μέχρι χθες δεν είχα κανένα πρόβλημα στο youtube. Μου έτυχε και μένα σήμερα πάτησα το upgrade και κατέβασα το flash player μόλις πήγα να κάνω την εγκατάσταση μου έβγαλε ότι δεν γίνεται γιατί έχω εγκατεστημένο πιο πρόσφατο, έκανα μια ανανέωση την σελίδα και μου έδειξε κανονικά το βίντεο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 ο chrome for mac παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 πάντως το εμφανίζει και σε μένα στον safari χωρίς να έχω ενεργοποιημένα τίποτα απο τα blockers,ενώ στον camino παίζει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 μια από τα ίδια με safari αλλά με ένα refresh της σελίδας παίζει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glaza Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 και σε μένα τα ίδια..με refresh παίζει κανονικά, αλλά δεν γίνεται αυτή η δουλειά συνέχεια!!! Από ποιον να περιμενουμε λύση, απο youtube ή από safari->apple κάποια διόρθωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Και εμένα το έβγαλε, έκανα upgrade το flash πατώντας πάνω στο link, restart τον safari, αλλά και μετά τίποτα. Το έβαλα σε html5 και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Και εμένα το έβγαλε, έκανα upgrade το flash πατώντας πάνω στο link, restart τον safari, αλλά και μετά τίποτα.Το έβαλα σε html5 και τέλος. πώς το κάνεις αυτό? πρέπει να καταλάβουμε κάτι απο το γεγονός οτι σε html5 λειτουργεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 πας στο http://www.youtube.com/html5 και πατάς στο κάτω μέρος εκεί που λέει "Join the html5 beta" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 δυστυχώς συνεχίζει έτσι και μετά απο αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Σίγουρα ενεργοποίησες το html5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 join the html5 beta πάτησα και έχω απενεργοποιημένα τα adblock,clicktoflash, σε περίπτωση που αυτά φταίνε.κάπου διάβασα πως είναι θέμα του layout που χρησιμοποιεί το youtube μετά απο την ανανέωση του.. απεγκατέστησα το clicktoflash και εγκατέστησα το τελευταίο τελευταίο.. click to flash 1.6b9 και λειτουργεί κανονικά τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clown Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 join the html5 beta πάτησα και έχω απενεργοποιημένα τα adblock,clicktoflash, σε περίπτωση που αυτά φταίνε.κάπου διάβασα πως είναι θέμα του layout που χρησιμοποιεί το youtube μετά απο την ανανέωση του.. απεγκατέστησα το clicktoflash και εγκατέστησα το τελευταίο τελευταίο.. click to flash 1.6b9 και λειτουργεί κανονικά τώρα.. Έβαλα και εγώ την έκδοση 1.5.5 του clicktoflash και δουλεύει πλέον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.