Προς το περιεχόμενο

Safari, youtube - GO UPGRADE.

kebinB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3MyB

πρώτη φορά τέτοιο πρόβλημα, προσπάθησα να κάνω disable τον ADBlocker μπας και φταέι αυτός αλλά τπτ!

έχω και το click2flash αλλά εχω στο wishlist το youtube.

μέχρι χθες δεν είχα κανένα πρόβλημα στο youtube.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε και με τον Opera όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε σε PC , με το Youtube από χθες

Δεν φταις εσύ μην ψάχνεσαι . Ειναι του youtube το πρόβλημα

http://www.google.com/support/forum/p/youtube/thread?tid=3cbbb4aafb595f5e&hl=en

και

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=372913

Αλλά δεν νομίζω ότι δουλεύει η λύση σε άλλους browsers

3MyB

πρώτη φορά τέτοιο πρόβλημα, προσπάθησα να κάνω disable τον ADBlocker μπας και φταέι αυτός αλλά τπτ!

έχω και το click2flash αλλά εχω στο wishlist το youtube.

μέχρι χθες δεν είχα κανένα πρόβλημα στο youtube.

Μου έτυχε και μένα σήμερα πάτησα το upgrade και κατέβασα το flash player μόλις πήγα να κάνω την εγκατάσταση μου έβγαλε ότι δεν γίνεται γιατί έχω εγκατεστημένο πιο πρόσφατο, έκανα μια ανανέωση την σελίδα και μου έδειξε κανονικά το βίντεο..

και σε μένα τα ίδια..με refresh παίζει κανονικά, αλλά δεν γίνεται αυτή η δουλειά συνέχεια!!! Από ποιον να περιμενουμε λύση, απο youtube ή από safari->apple κάποια διόρθωση?

Και εμένα το έβγαλε, έκανα upgrade το flash πατώντας πάνω στο link, restart τον safari, αλλά και μετά τίποτα.

Το έβαλα σε html5 και τέλος.

πώς το κάνεις αυτό?

πρέπει να καταλάβουμε κάτι απο το γεγονός οτι σε html5 λειτουργεί?

join the html5 beta πάτησα και έχω απενεργοποιημένα τα adblock,clicktoflash, σε περίπτωση που αυτά φταίνε.κάπου διάβασα πως είναι θέμα του layout που χρησιμοποιεί το youtube μετά απο την ανανέωση του..

απεγκατέστησα το clicktoflash και εγκατέστησα το τελευταίο τελευταίο.. click to flash 1.6b9 και λειτουργεί κανονικά τώρα..

join the html5 beta πάτησα και έχω απενεργοποιημένα τα adblock,clicktoflash, σε περίπτωση που αυτά φταίνε.κάπου διάβασα πως είναι θέμα του layout που χρησιμοποιεί το youtube μετά απο την ανανέωση του..

απεγκατέστησα το clicktoflash και εγκατέστησα το τελευταίο τελευταίο.. click to flash 1.6b9 και λειτουργεί κανονικά τώρα..

Έβαλα και εγώ την έκδοση 1.5.5 του clicktoflash και δουλεύει πλέον...:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...