stoilas2312 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Εχω το εξής πρόβλημα. Έχω ένα NOKIA 5800 και το PC μου τρέχει Windows 7. Ενώ λοιπόν το Nokia Suite, Ovi Player, Software Updater κ.τ.λ.π. Έτρεχαν μια χαρά, από εχθές το PC μου δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο και μου γράφει συνέχεια: Το πρόγραμμα οδήγησης τησ συσκευής δεν εγκαταστάθηκε με επιτυχία (Συσκευή USB MTP αποτυχία). Έκανα επανεγκατάσταση αλλά πάλι τα ήδια. Παρακαλώ τα φώτα σας (την μεγάλη σκάλα) ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Sotosgl Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Επειδη σαν δευτερη συσκευη εχω και εγω το 5800 και στις γιορτες το δουλευα υπερωριες ως 3g Modem και Webcam ταυτοχρονα δεν ειχα αντιμετωπισει καποιο προβλημα συμβατοτητας με drivers σε οποια θυρα και αν το εβαζα. Για δοκιμασε για αρχη να αλλαξεις USB θυρα,Βγαλε την μπαταρια για λιγο και ξαναβαλτη αν το εχεις ανοιχτο κανενα μηνα,διαλεξε το Pc Suite οταν βαλεις το καλωδιο και ως τελευταια λυση σβησε Mannualy ολους τους drivers. Απο το Internet εγκατασταση φυσικα ε; Τα δισκακια ουτε για αστειο!
stoilas2312 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Επειδη σαν δευτερη συσκευη εχω και εγω το 5800 και στις γιορτες το δουλευα υπερωριες ως 3g Modem και Webcam ταυτοχρονα δεν ειχα αντιμετωπισει καποιο προβλημα συμβατοτητας με drivers σε οποια θυρα και αν το εβαζα.Για δοκιμασε για αρχη να αλλαξεις USB θυρα,Βγαλε την μπαταρια για λιγο και ξαναβαλτη αν το εχεις ανοιχτο κανενα μηνα,διαλεξε το Pc Suite οταν βαλεις το καλωδιο και ως τελευταια λυση σβησε Mannualy ολους τους drivers. Απο το Internet εγκατασταση φυσικα ε; Τα δισκακια ουτε για αστειο! Δυστυχως τιποτα
stoilas2312 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δοκίμασα και αλλες συσκευές στην ίδια θύρα π.χ:Ενα Νοκια Ν78 και όλα δουλεύουν άψογα. Άρα κάτι φταίει στην διαχείριση αρχείων του τηλεφώνου ! ! !
Sotosgl Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Τοτε ειναι ωρα για Upgrade στο Firmware του κινητου! Κανε Backup απο το μενου της καρτας μνημης του κινητου σου για καλο και για κακο. Συνδεσου με Wifi στο Internet "γραψε αστερακι διεση 0 0 0 0 διεση" και κανε αναβαθμιση λογικα θα ξεμπουκωσει..
stoilas2312 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Τοτε ειναι ωρα για Upgrade στο Firmware του κινητου!Κανε Backup απο το μενου της καρτας μνημης του κινητου σου για καλο και για κακο. Συνδεσου με Wifi στο Internet "γραψε αστερακι διεση 0 0 0 0 διεση" και κανε αναβαθμιση λογικα θα ξεμπουκωσει.. Μα έχω είδη την τελευταία 40.0.005:cry:
Sotosgl Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Το Ν78 φανταζομαι να μην ειχε πατησει πανω στους Drivers του 5800 ε; Μπορει να παιζει Conflict με αυτες τις ψιλολεπτομερειες.. ---------- Προσθήκη στις 17:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:25 ---------- Α! Και βεβαια οχι σε HUb!
stoilas2312 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Το Ν78 φανταζομαι να μην ειχε πατησει πανω στους Drivers του 5800 ε; Μπορει να παιζει Conflict με αυτες τις ψιλολεπτομερειες.. ---------- Προσθήκη στις 17:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:25 ---------- Α! Και βεβαια οχι σε HUb! Δηλαδή; Και αν έχει πατήσει τι μπορώ να κάνω τώρα; ---------- Προσθήκη 18-04-2010 στις 00:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 17-04-2010 στις 17:37 ---------- Τελικά έκανα format στο τηλέφωνο και όλα καλά ! ! !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.