skoobydoo Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δεν μπορω να κανω log in στο msn messenger και δεν μπορω να μπω στο hotmail.Μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος?Δεν ξερω τι να κανω...ευχαριστω πολυ!
StefxOup Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Για ποιο λόγο ακριβώς; Σου λέει λανθασμένο password; Δεν είναι σωστή η διεύθυνση e-mail; Δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία;
billidani7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Ειχα παρομοιο προβλημα με to msn..H λυση ηταν να ρυθμισω σωστα την ημερομηνια και την ωρα του υπολογιστη και το προβλημα λυθηκε. Δες επισης αν υπαρχει καποιο firewall που σου κοβει την επικοινωνια με τους servers της MS Αυτα μου ερχονται στο μυαλο προς το παρον.
skoobydoo Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 ευχαριστω το προβλημα με το firewall ειναι. τι πρεπει να κανω?
Paladinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Έχει μια λίστα με τα προγράμματα που θα αφήνει να συνδέονται στο ιντερνετ. Βάλε το msn μέσα σε αυτά. Από που κατάλαβες ότι φταίει το firewall? Ποιο firewall έχεις? Των windows? Ρωτάω γιατί αν φταίει το firewall γιατί να μη μπορείς να μπεις στο hotmail?
A3TeRnuS Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 ΛΟΛ τελ φορα που ειχα τετοιο προβλημα ηταν επειδη ειχα κανει login απ το PC μιας γκομενας (πρωην πλεον εδω και χρονια) και μου χε κλεψει/αλλαξει τοθς κωδικους. Ελπιζω να μην επαθες κατι τετοιο,απλα επισημαινω την περιπτωση... Το χα ποσταρει κιολας και ακρη δεν ειχα βρει.Που να φανταζομουν... Ν.
Panathinaikara Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 παιδες, εχω κι εγω πρόβλημα η σελιδα με το Hotmail δεν ανοιγει στο pc mou . Έχει κανεις παρομοιο προβλημα; Εdit: το Opera 10.50 δεν το ανοιγει απο χθες. Εχει γουστο να εκανε καμια @@ η Microsoft. Στο IE ανοιγει κανονικα
guido Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Κανονικά μου ανοίγει με Opera 10.51 . κάνε Update και καθάρισε τα cookies , cache κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.