anyman Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 γεια έχω ένα vw polo του 98 1600cc και κάθε δύο μέρες πάνω κάτω μου ανάβει το λαμπάκι της υπερθέρμανσης γιατί δεν έχει νερό το δοχείο του ψυγείου και το γεμίζω με το που ανάψει και συνεχίζω κανονικά σβήνει το λαμπάκι , όταν του κάνω μερικά χιλιόμετρα μετά όταν το σβήνω δουλεύει για λίγο το σβουράκι και στάματα μπορώ να το φτιάξω μόνος μου? αν ναι πως?? αν όχι μπορώ να το τρενάρω με κάποιο τρόπο ?? θα υπαρχή πρόβλημα αν το κάνω αυτό για μεγάλο διάστημα ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Νερό βρύσης,αποσταγμένο ή παραφλού (αντιψυκτικό) χρησιμοποιείς; Μπορεί η ταπα του δοχείου νερού να μήν απομονώνει αεροστεγώς,ή να υπάρχει διαρροή απο το δοχείο/ψυγείο του αυτοκινήτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Βαλε νερο και βαλε μπροστα, αστο να ζεσταθει και δες αν θα σταξει πουθενα νερο απο κατω η μεσα καπου σε καπιο σημειο της μηχανης... Μεχρι να ζεσταθει εσυ κοιτα σωληνωσεις κλπ που περναει νερο για τυχων διαροες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Φυσικα και θα υπαρχει προβλημα, το νερακι και το λαδακι ειναι ζωτικης σημασιας για τον κινητηρα. Να το πας σε ενα συνεργειο αν το θες το αμαξι για να βρουν που χανει να το επιδιορθωσουν, αλλιως αργα ή γρηγορα θα σε αφησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anyman Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 ευχαριστώ πολύ παιδιά νερό εμφιαλωμένο βάζω στάζει σίγουρα το τσέκαρα δεν γλιτώνω το μηχανικό Τελικά μετά από πολίτικος μηχανικός πρέπει να σπουδάσω και μηχανικός αυτοκινήτων πιο πολλά τρώει το κολοάμαξο από τι εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.