Προς το περιεχόμενο

Ίδρυση επιχείσησης σε μία μέρα

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειπανε στο δελτιο ειδήσεων οτι θα μπορεί να ιδρυθεί μια επιχείρηση στη Ελλάδα σε μία μερα.

Εγω περιμένω να το δω και περιμενω και απαντησεις στο thread.

Δημοσ.

Tόσο ήταν εξαπανέκαθεν...

Βρίσκεις τους κωδικούς αποβραδύς,πας ΕΒΕΑ-ΟΑΕΕ-ΕΦΟΡΙΑ μέσα σε μια μέρα.

Έχω ανοίξει εταιρεία έτσι,άσχετα αν περίμενα τρεις μέρες την εφορικό για αυτοψία.Χωρίς μπαγιόκο,γι αυτό άργησε...

Δημοσ.

Μιλάμε για όλα τα είδη επιχειρήσεων έτσι;

Άδειες, αυτοψίες, πρωτοδικεία, επιμελητήριο, ασφαλιστικός φορέας, κατοχύρωση Εμπορικού Σήματος, καταλληλότητα CΕ, Νομαρχίες, ΦΕΚ, ταμεία, βιβλία, στοιχεία, μετοχικά κεφάλαια, εισφορές, φόροι κτλ όλα σε μια μέρα.

Αν γίνει ποτέ αυτό θα πάω να μονάσω.

Εκτός αν με την ίδρυση εννοούν κάτι άλλο :P Έκδοση ΑΦΜ ξερωγώ :P

Όπως με τη "φορολόγηση της εκκλησίας"

Ξέρετε επίσης τι άλλο έχει γίνει;

-Μέσα σε 100 μέρες είδαμε την αλλαγή

-Δεν επιβλήθηκαν νέοι έμμεσοι φόροι

-Η αστυνομία σταμάτησε τις αυθαιρεσίες

-Αποκτήσαμε κύρος ανάμεσα στις άλλες χώρες της Ευρώπης

-Αναβαθμίσαμε την παιδεία (με τη βάση του 10...)

-.....

:)

ps. Το καλύτερο:

-Θα διασταυρωθούν οι αποδείξεις που μαζεύει ο κόσμος με τα έσοδα που δηλώνουν οι επιχειρήσεις! ΧΑΧΑχαχαΧΑχΑχΑΧΑΧΑ!!!

(τα ζητούσαν σε excel και καλά)

Δημοσ.
Μιλάμε για όλα τα είδη επιχειρήσεων έτσι;

Άδειες, αυτοψίες, πρωτοδικεία, επιμελητήριο, ασφαλιστικός φορέας, κατοχύρωση Εμπορικού Σήματος, καταλληλότητα CΕ, Νομαρχίες, ΦΕΚ, ταμεία, βιβλία, στοιχεία, μετοχικά κεφάλαια, εισφορές, φόροι κτλ όλα σε μια μέρα.

Αν γίνει ποτέ αυτό θα πάω να μονάσω.

Εκτός αν με την ίδρυση εννοούν κάτι άλλο :P Έκδοση ΑΦΜ ξερωγώ :P

Όπως με τη "φορολόγηση της εκκλησίας"

Ξέρετε επίσης τι άλλο έχει γίνει;

-Μέσα σε 100 μέρες είδαμε την αλλαγή

-Δεν επιβλήθηκαν νέοι έμμεσοι φόροι

-Η αστυνομία σταμάτησε τις αυθαιρεσίες

-Αποκτήσαμε κύρος ανάμεσα στις άλλες χώρες της Ευρώπης

-Αναβαθμίσαμε την παιδεία (με τη βάση του 10...)

-.....

:)

Touche.

ps. Το καλύτερο:

-Θα διασταυρωθούν οι αποδείξεις που μαζεύει ο κόσμος με τα έσοδα που δηλώνουν οι επιχειρήσεις! ΧΑΧΑχαχαΧΑχΑχΑΧΑΧΑ!!!

(τα ζητούσαν σε excel και καλά)

Ναι ειδικα αυτο ειναι στανταρ! Τοσο εφικτο και ευκολο οσο να βαζεις τις καλτσες σου.....ερε φαγοποτι που εχει να γινει και εκει...

Δημοσ.

Γεμίσαμε μικρομεσαίους που παριστάνουν τους Κοντομηνάδες και τους Βαρδινογιάννηδες. Να πάτε να γίνετε προλετάριοι ρε μαλάκες. Να δείτε με τι ιδρώτα βγαίνουν τα 700 που τα κλαίτε όταν τα δίνετε. Αϊ σιχτίρ.

Δημοσ.
Γεμίσαμε μικρομεσαίους που παριστάνουν τους Κοντομηνάδες και τους Βαρδινογιάννηδες. Να πάτε να γίνετε προλετάριοι ρε μαλάκες. Να δείτε με τι ιδρώτα βγαίνουν τα 700 που τα κλαίτε όταν τα δίνετε. Αϊ σιχτίρ.

Αν μιλάς για μένα,έβαλα καμια σαρανταριά κωδικούς πάνω σε προσωπική εταιρεία και τρώω απ' τα έτοιμα,μέχρι να τελειώσουν.

Εσύ τί πουλάς,αν επιτρέπεται;:devil:

Δημοσ.

Paul Moore, τρέλα, κλπ. Προφανώς και δεν αναφέρομαι ειδικά σε εσένα, παρεξήγηση. Στην Ελλάδα δυστυχώς για να γίνεις ένας καλός επιχειρηματίας πρέπει να 'σαι γύφτος, να 'χεις κάποια λεφτά από το μπαμπά σου και ΤΕΡΜΑ τυχερός. Έχω συναντήσει ουκ ολίγες φορές ανθρώπους οι οποίοι, έχουν νοοτροπία πρωτόγονου, εξακολουθούν να αναπνέουν από το στόμα, ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ και παριστάνουν τα μεγάλα αφεντικά. Φυσικά, έφτασαν εκεί που έφτασαν από σπόντα. Τέλος πάντων, άκυρο το πόστ, είμαι ούτως ή άλλως off topic. Συνεχίστε τα επιχειρηματικά σας πλάνα και σχέδια...=ρ

Δημοσ.

.....

και να έχεις τα απαραίτητα αρχ.... και τρέλλα για να ανοίξεις επιχείρηση στην Ελλάδα, και να έχεις ένα κάρο νταβατζήδες πάνω από το κεφάλι σου.

Εφορία, ΤΕΒΕ, ΙΚΑ, τράπεζες .

Να έχεις προσλάβει και υπαλλήλους και να μην ξέρεις αν θα έχεις στο τέλος του μήνα τα λεφτά που χρειάζονται για να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου (1220 ευρώ μικτά για καθαρό μισθό 800 ευρώ + τα δώρα και οι άδειες), μαζί με νοίκια, ΤΕΒΕ, φώτα νερά τηλέφωνα προμηθευτές τόκους δόσεις δανείων και πάει λέγοντας.

Εσύ μπορεί να μην έχεις στο τέλος του μήνα να φας , οι υποχρεώσεις όμως πρέπει να πληρωθούν.

Και να έχεις και το κάθε τσουτσέκι να σου το παίζει προλετάριος και επαναστάτης κωλομεγλυφάτος .

Για όσους λοιπόν θεωρούν ότι η εξαρτημένη εργασία είναι σκλαβιά,

ας βγάλουν μπλοκάκι παροχής για να δούμε τα cohones τους.

---------- Προσθήκη στις 03:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:25 ----------

όσο για την ίδρυση επιχείρησης σε μια μέρα......

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αν το βγάλουν στο στοίχημα , θα ρίξω όλα μου τα λεφτά στο "ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ"

Δημοσ.

Αλλα ειναι τα προβληματα και οχι ο χρονος εναρξης.

Ας εφτιαχναν ενα συστημα ωστε να πληρωνεις ασφαλεια αναλογα με τα εσοδα σου και ας αργουσε και 15 μερες η εναρξη.

Θελω πχ παραλληλα με τη δουλεια μου τα απογευματα να επισκευαζω και κανενα pc για να βγαινει ενα εξτρα εισοδημα, και σαν σωστος πολιτης πολυ θα ηθελα να το δηλωνα, να πληρωνα ΦΠΑ, και την αναλογη ασφαλεια (ειλικρινα το λεω). Διοτι θα μπορουσα και νομιμα να αγορασω-μεταπουλησω καποια περιφερειακα κλπ (σε επιχειρησεις, που θελουν τιμολογιο), και ισως σιγα σιγα, να ανεβαινε και η δουλεια, και να γινοταν κυρια εργασια μου, κι εφευγα απο το χαλι των 700. Δεν μπορω ομως διοτι το ΤΕΒΕ μου λεει, οτι για να κανω αυτη τη δουλεια πρεπει να πληρωνω 400 το μηνα ακομη κι αν δεν ακουμπησω κανενα πισι. Οποτε κι εγω θα συνεχισω να τα παιρνω μαυρα, και εγω χανω, αλλα και το κρατος.

Σε τι λοιπον θα ωφελησει η μειωση του χρονου εναρξης, οταν μεγαλο ποσοστο αωτων των επιχειρησεων εχουν και μειωμενο χρονο ληξης;

Δημοσ.
Να έχεις προσλάβει και υπαλλήλους και να μην ξέρεις αν θα έχεις στο τέλος του μήνα τα λεφτά που χρειάζονται για να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου

Έτσι έτσι. ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ μάγκες. Όταν είσαι λίγος λοιπόν, κάθεσαι μόνος σου και τα βγάζεις πέρα. Άντε με κανέναν αδερφό και ξάδερφο.

Δεν απασχολείς κόσμο, μόνο και μόνο για να πουλάς κυριλίκι. Πρέπει να τον πληρώνεις. Δεν είναι ρομπότ ο εργαζόμενος.

Άκου ρε φίλε, το παίζουμε και επαναστάτες...:eek:

Δημοσ.
.....

και να έχεις τα απαραίτητα αρχ.... και τρέλλα για να ανοίξεις επιχείρηση στην Ελλάδα, και να έχεις ένα κάρο νταβατζήδες πάνω από το κεφάλι σου.

Εφορία, ΤΕΒΕ, ΙΚΑ, τράπεζες .

Να έχεις προσλάβει και υπαλλήλους και να μην ξέρεις αν θα έχεις στο τέλος του μήνα τα λεφτά που χρειάζονται για να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου (1220 ευρώ μικτά για καθαρό μισθό 800 ευρώ + τα δώρα και οι άδειες), μαζί με νοίκια, ΤΕΒΕ, φώτα νερά τηλέφωνα προμηθευτές τόκους δόσεις δανείων και πάει λέγοντας.

Εσύ μπορεί να μην έχεις στο τέλος του μήνα να φας , οι υποχρεώσεις όμως πρέπει να πληρωθούν.

Και να έχεις και το κάθε τσουτσέκι να σου το παίζει προλετάριος και επαναστάτης κωλομεγλυφάτος .

Για όσους λοιπόν θεωρούν ότι η εξαρτημένη εργασία είναι σκλαβιά,

ας βγάλουν μπλοκάκι παροχής για να δούμε τα cohones τους.

ναι αυτά όλα δεν τα ξέρουμε από πριν δλδ... και μας φταίνε όλοι οι άλλοι

τέλος πάντων επειδή δεν είναι αυτό το θέμα μας τρελλαινόμαστε άλλη φορά δε χρειάζεται από τώρα, επαυξάνω την παρότρυνση του Höfdingadrapa

Δημοσ.
Έτσι έτσι. ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ μάγκες. Όταν είσαι λίγος λοιπόν, κάθεσαι μόνος σου και τα βγάζεις πέρα. Άντε με κανέναν αδερφό και ξάδερφο.

Δεν απασχολείς κόσμο, μόνο και μόνο για να πουλάς κυριλίκι. Πρέπει να τον πληρώνεις. Δεν είναι ρομπότ ο εργαζόμενος.

Άκου ρε φίλε, το παίζουμε και επαναστάτες...:eek:

Για ποιο κυριλίκι μιλάς?

Grow up please. Δεν υπάρχουν κυριλίκια στις δουλειές.

Μαλάκες υπάρχουν παντού, και υπάλληλοι και επιχειρηματίες.

Αν θες να φλαμάρεις, βρες πουθενά αλλού να γράψεις τις ιδεαλιστικές μπούρδες σου, μπας και ψαρώσει κανένα 17χρονο που πετάει ατάκες από βιβλία του Μπακούνιν και νομίζει ότι έχει ανακαλύψει το σύμπαν.

Με τη λογική σου, δεν θα υπήρχε καμία μικρομεσαία επιχείρηση στην Ελλάδα, και "προλετάριοι" σαν και του λόγου σου δεν θα βρίσκανε δουλειά ούτε με ντουφέκι.

Εγώ έκανα δική μου δουλειά γιατί αποφάσισα να μην έχω μαλάκες πάνω από το κεφάλι μου (επιχειρηματίες ή συναδέλφους του κώλου) και να επιλέγω τους συνεργάτες μου και να μην μου φορτώνουν τον κάθε μαλάκα "συνάδελφο" που πληρωνόταν από τη δουλειά που έβγαζα εγώ και άλλοι 2-3.

Και είμαι πλέον ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ για να ανέχομαι να δουλεύω με υπαλληλάκους που έχουν το δικό σου attitude ή είναι άσχετοι - τεμπέληδες.

---------- Προσθήκη στις 05:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:00 ----------

ναι αυτά όλα δεν τα ξέρουμε από πριν δλδ... και μας φταίνε όλοι οι άλλοι

τέλος πάντων επειδή δεν είναι αυτό το θέμα μας τρελλαινόμαστε άλλη φορά δε χρειάζεται από τώρα, επαυξάνω την παρότρυνση του Höfdingadrapa

Φυσικά και τα ξέρουμε.

Αλλά ζυγίζουμε τα υπέρ και τα κατά και αποφασίζουμε.

Δεν μπορεί όμως να φλαμάρει ο κάθε άσχετος, που δεν είχε κουμαντάρει ποτέ δικό του μαγαζί, και ξέρει μόνο το 9-5 και στα αρχ.... του όλα.

Πάντοτε τη δουλειά την αντιμετωπίζω ως επαγγελματίας και όχι ως θύμα του κεφαλαίου και της μπουρζουαζίας. Και όταν δούλευα (ή αν θα ξαναδουλέψω) ως υπάλληλος, και ως ελεύθερος επαγγελματίας - επιχειρηματίας.

Δεν μπορώ να διαβάζω τέτοιες βλακείες και να μην απαντάω.

Με τη λογική του, και την δική σου που επαυξάνεις, πρέπει να απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι αφού ελάχιστες μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να τους πληρώνουν σε μόνιμη βάση χωρίς προβλήματα, και να δουλεύουν μόνο μαύρα (χωρίς ΙΚΑ και εισφορές) ή με παροχής για όσο χρονικό διάστημα υπάρχει δουλειά.

Όπως πάνε τα πράγματα, αυτό θα γίνει. Θα το συζητήσουμε τότε για την λογική του καθενός.

Όταν θα αναγκαστούν όλοι να δουλεύουν ως ελεύθεροι επαγγελματίες γιατί κανένας δεν θα προσλαμβάνει μόνιμο υπάλληλο, και τότε θα δούμε ποιοι είναι οι ΛΙΓΟΙ και οι ΠΟΛΛΟΙ.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Höfdingadrapa.

Αν δεν μπορώ, δεν προσλαμβάνω. Το να δίνω μισό μισθό, μαύρη εργασία, κομμένα δώρα κτλ είναι καραγκιοζιλίκι, γιατί ο άνθρωπος έχει ανάγκες και αξιοπρέπεια. Περιττό να πούμε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Αν δεν μπορείς να χορέψεις νόμιμα και σαν κύριος, βγες έξω απ' το χορό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...