Προς το περιεχόμενο

συνθεση υπολογιστη (μεγαλων απαιτησεων)

VampireBlaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεσα στην βδομαδα θελω να εχω καταληξει σε μια συνθεση για υπολογιστη που να κανει κυριολεκτικα "παπαδες"

θελω να μου πειτε καποια πραγματα.

καταρχην απο ποιο καταστημα συμφερει να αγορασω υπολογιστη που θα εχω συνθεση εγω?

και κατι ακομα..

αν παω στο καταστημα που θα καταληξω και δωσω οτι θελω να περιεχει ο υπολογιστης μπορω να ζητησω να μου το συναρμολωγησει καποιος τεχνικος απο το καταστημα?

περιμενω απαντησεις μεχρι να ετοιμασω μερικες συνθεσεις να μου πειτε γνωμες

Δημοσ.

πιστεύω οτι στο μυαλό των περισσότερων, όταν είναι για αγορά/συναρμολόγηση PC, το πρώτο κατάστημα που ερχεται στο μυαλο είναι το Πλαίσιο (http://www.plaisio.gr) το οποίο έχει και εγγύηση για οτιδήποτε αγοράσεις και εννοέιτε οτι μπορούν να στον συναρμολογήσουν και να στον παραδώσουν μέσα σε 4 ώρες

Δημοσ.

δεν υπαρχει μαγαζι που να μην εχει εγγυηση ;)

ΥΓ2000 για το κουτι μονο??η χρηση του ποια θα ειναι?

ΥΓ2 100 θεματα εχεις κανει!! :P

Δημοσ.
πιστεύω οτι στο μυαλό των περισσότερων, όταν είναι για αγορά/συναρμολόγηση PC, το πρώτο κατάστημα που ερχεται στο μυαλο είναι το Πλαίσιο (http://www.plaisio.gr) το οποίο έχει και εγγύηση για οτιδήποτε αγοράσεις και εννοέιτε οτι μπορούν να στον συναρμολογήσουν και να στον παραδώσουν μέσα σε 4 ώρες

ωραια τοτε.. εκανα μια συναρμολογηση σε αλλο ποστ απο την σελιδα του πλαισιο. η αληθεια ειναι οτι το φοβαμαι το πλαισιο γιατι πριν 5 χρονια ειχα παρει εναν υπολογιστη που συνεχεια εκανε προβληματα και γενικα ακουω κακα λογια αλλα.. σε θεμα συναρμολογησης ομως ολοι λιγο πολυ στο πλαισιο με στελνουν.

τσεκαρε αν θες στο αλλο μου ποστ την συνθεση μου να μου πεις γνωμη

---------- Προσθήκη στις 18:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:18 ----------

δεν υπαρχει μαγαζι που να μην εχει εγγυηση ;)

ΥΓ2000 για το κουτι μονο??η χρηση του ποια θα ειναι?

ΥΓ2 100 θεματα εχεις κανει!! :P

ειναι μαζι + οθονη + λειτουργικο ξεχασα να βαλω ηχεια ομως

σορρυ για τα 2 θεματα απλα εδω ρωταω τι παιζει με την συναρμολογηση και στο αλλο ποστ γνωμες για το κομπιουτερ που θελω

Δημοσ.

κακα λογια για το πλαισιο???

μηπως αυτος που τα λεει ειναι απο το e-shop :lol:

για εμενα ειναι το καλυτερο μαγαζι αρκει να πας σε γυναικα ;)

Δημοσ.

αυτο ειχε γινει πριν 5 χρονια και ελπιζω πως απλα ηταν μια ατυχη στιγμη η καποια προβληματικα εξαρτηματα..

τωρα τελευταια βλεπω σε φορουμς καλα λογια για το πλαισιο οποτε επειδη το multirama με απογοητευσε πολυ λεω να ξαναπαω στο πλαισιο...

σχετικα με τον υπολογιστη τωρα με την συμβατοτητα κλπ θα μου τα πουνε αυτοι αν παιζουν ολα ρολοι ετσι?

δεν νομιζω να το συνδεσουν να παω να το ανοιξω και να κανει κανα μπαμ στο σπιτι? :shifty:

Δημοσ.

δεν νομιζω να το συνδεσουν να παω να το ανοιξω και να κανει κανα μπαμ στο σπιτι? :shifty:

Καλα,υπολογιστη θες η βομβα? :lol: :lol:

Μην αγχωνεσε.τοσους εχουν φτιαξει πιστευω κατι εμαθαν. :lol: :lol:

Δημοσ.
Καλα,υπολογιστη θες η βομβα? :lol: :lol:

Μην αγχωνεσε.τοσους εχουν φτιαξει πιστευω κατι εμαθαν. :lol: :lol:

χαχαχα

δικαιο εχεις.. ας τους εμπιστευτω μωρε κατι θα ξερουν και αυτοι για να ειναι στην δουλεια αυτη B)

Δημοσ.

Ουτε εγω εχω ακουσει...το μονο παραπανο π εχω απο το πλαισιο γιατι εχω εναν υπολογιστη απο εκει τους γνωστους turbo x ειναι οτι κανει πολυ θορυβο...αλλα το καλο ειναι οτι για τα πραματα π εβαλα πανω βγηκε φτηνος...οποτε VampireBlaster θα σου προτεινα να κανεις το ιδιο...:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...