Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για partition

k@menos95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με ποιο προγραμμα μπορω να κανω ενα partition στον σκληρο μου απο τον ελευθερο χωρο που υπαρχει χωρις να πειραχτουν το υπολιπα δεδομενα του

Δημοσ.

Σε Windows Vista και 7, δεν χρειάζεσαι έξτρα πρόγραμμα, παρέχουν τέτοια λειτουργικότητα: Start > Run > diskmgmt.msc

Σε Windows XP και παλαιότερα, θα χρειαστείς όντως έξτρα πρόγραμμα. Υπάρχουν τα πολύ γνωστά εμπορικά προγράμματα όπως Acronis Disk Director Suite, Paragon Partition Manager κ.ά., υπάρχουν όμως και δωρεάν λύσεις όπως το LiveCD του GParted.

Σε κάθε περίπτωση, παίρνεις οπωσδήποτε backup τα προσωπικά σου αρχεία πριν να προχωρήσεις σε εργασίες με τα μεγέθη των partitions!

Δημοσ.
Σε Windows Vista και 7, δεν χρειάζεσαι έξτρα πρόγραμμα, παρέχουν τέτοια λειτουργικότητα: Start > Run > diskmgmt.msc

Σε Windows XP και παλαιότερα, θα χρειαστείς όντως έξτρα πρόγραμμα. Υπάρχουν τα πολύ γνωστά εμπορικά προγράμματα όπως Acronis Disk Director Suite, Paragon Partition Manager κ.ά., υπάρχουν όμως και δωρεάν λύσεις όπως το LiveCD του GParted.

Σε κάθε περίπτωση, παίρνεις οπωσδήποτε backup τα προσωπικά σου αρχεία πριν να προχωρήσεις σε εργασίες με τα μεγέθη των partitions!

σε 7 ειμαι. πως κανω partition απο diskmgmt χωρις να σβησω τα δεδομενα που ειπαρχουν στο σκληρο

Δημοσ.
Σου έχω βάλει ως link την φράση «παρέχουν τέτοια λειτουργικότητα».

συγνωμη δεν το προσεξα

ευχαριστω για τη βοηθεια

Δημοσ.

Εγώ ευχαριστώ εσένα και τον isay, μιας και βρήκα την ευκαιρία να κάνω μία μικρή ανανέωση στη σχετική παράγραφο του Wiki άρθρου.

Δημοσ.

Αν δεν ειχα κανει εγω καποιο λαθος με τον τροπο αυτο δεν σε αφηνει να ορισεις μεγεθος partition που θελεις .

Δημοσ.

Μάλλον είχες κάνει κάποιο λάθος. Η δουλειά γίνεται σε 2 στάδια:

1. Κάνεις σμίκρυνση (shrink) του partition, τμήμα του ελεύθερου χώρου του οποίου θέλεις να αφιερώσεις στη δημιουργία νέου/νέων partitions:

post-4351-129063081189_thumb.png

2. Έχοντας πλέον ελεύθερο unpartitioned χώρο στο δίσκο, κάνεις δεξί κλικ σε αυτόν και δημιουργείς το partition με το μέγεθος που επιθυμείς

Δημοσ.
Μάλλον είχες κάνει κάποιο λάθος. Η δουλειά γίνεται σε 2 στάδια:

1. Κάνεις σμίκρυνση (shrink) του partition, τμήμα του ελεύθερου χώρου του οποίου θέλεις να αφιερώσεις στη δημιουργία νέου/νέων partitions:

[ATTACH]29131[/ATTACH]

2. Έχοντας πλέον ελεύθερο unpartitioned χώρο στο δίσκο, κάνεις δεξί κλικ σε αυτόν και δημιουργείς το partition με το μέγεθος που επιθυμείς

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...