Προς το περιεχόμενο

Αγορά Οθόνης !!!

dinoscom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραία καταλήγουμε στα εξής...

640 το 27άρι Dell με θετικό την υψηλή ανάλυση και τις διαστάσεις.

930 την 2690wuxi2 με καλή απόδοση χρωμάτων και την ανώτερη Nec με 1000 από Αγγλία..

Εσείς τί λέτε αξίζει να πάω για την καλή Nec ή θα μείνω ευχαριστημένος με την Dell?

Τελικά τι παίζει με τα 14bit οθόνες?:whistle:

Δημοσ.

Φίλε μου δηλαδή δεν έχει σχέση με τα Raw που είναι σε 14 bit και έχει μεγαλύτερη χρωματική παλέτα?Από τις οθόνες που συζητάμε ποιά θα αγοράζατε ρε παλικάρια?:fear:

Δημοσ.

Εγω την NEC την εχω πιο πανω απο την DELL παντως.

Τωρα με 930 παιρνεις 26αρα και με 1000 24αρα.....

Εγω θα πηγαινα για 26αρα οπως πηγα εξαλλου ασχετα αν μετα χτυπησα και την 30αρα :)

Δημοσ.

Δηλαδή μία θετική ψήφο για την 2690wuxi2...?Πρακτικά και η ανώτερη της από Αγγλία περίπου στα ίδια φτάνει αλλά ανεβαίνουμε στα 1000 ρε γαμώτο.

Η dell βέβαια δεν έχει pivot,κάτι που χρειάζεται στα πορτραίτα...Από την άλλη είναι αρκετά φτηνότερη η dell.Δύσκολη απόφαση...Help me παλικάρια...

Δημοσ.

Συγκρινεις ομως 2 ιντσες λιγοτερο με το νεο μοντελο εφοσον παιρνεις το 24αρι με 1000ε.

Αν δεν εχεις θεμα και η 24αρα σου ειναι αρκετη χτυπα την.

Δημοσ.

Ε το νεο μοντελο ειναι ελαφρως καλυτερο οπως και να εχει. Ακομα και ενα 5% καλυτερο να ειναι δεν παυει να ειναι.

• Super Moderators
Δημοσ.

και εγώ για την NEC λέω αν και το θέμα είναι αν θα μπορείς να διακρίνεις το παραπάνω που προσφέρει, αλλιώς είσαι ok και με την Dell imho...

είδα τιμές της 24αρας Eizo που πρότεινα πιο πάνω, fuck that...

Δημοσ.
είδα τιμές της 24αρας Eizo

:confused: Γκαντέμιτ..

fuck that...

:-):-):P

Ε, εγώ με τη σειρά μου, δίχως να έχω την εμπειρία με ακριβές οθόνες, να σου πω ότι σ'αυτήν την κατηγορία ποιότητας, θα θυσίαζα αυτό το +5% για είτε το 26άρι είτε το 27άρι ντελλ.

Η u2410 ας πούμε δεν είναι αρκετή ( "επιφανειακά" ( μμ^2) μιλώντας :devil:) !

Δημοσ.

είδα τιμές της 24αρας Eizo που πρότεινα πιο πάνω, fuck that...

:lol::lol:

Ωραία παλικάρια ανάλογα τα φράγκα θα πράξω.Αν μπορέσω παίρνω την καλή Nec αλλιώς πάμε στην 27άρα Dell.:-)

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ.

Εχει δουλέψει κανείς με την 27αρα την dell? Αναρωτιέμαι αν πρέπει να είμαι γεράκι για να τη δουλέψω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...