Dropsreef Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 φυσικο επακολουθο ειναι να υποστηριξω την Samsung λογο αποδοσης και ποιοτητας και οχι λογο Service Σκεψου ποσους πελατες εχει χασει το e-shop εξαιτιας της απαραδεκτης τεχνικης υποστηριξης! ΟΛΑ παιζουν το ρολο τους!Προσωπικη μου αποψη ειναι πως οι οθονες LG για τα χρηματα τους ειναι μια χαρα αγορα(υπολογιζοντας το συνολικο "πακετο" ενος προϊοντος δηλαδη τιμη,αποδοση,ποιοτητα,εγγυηση,after sale service)!και στο κατω κατω της γραφης αν εσυ βλεπεις τεραστιες διαφορες μεταξυ samsung και LG(που εχουν αναλογο κοστος) τοτε μαλλον τα δικα μου τα ματια δεν "βλεπουν" καλα Επισης απο οσα εχω δει εσυ δεν υποστηριζεις τις Samsung αλλα απορριπτεις ολες μα ολες τις αλλες!
Nik.K Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μονο την LG αποριπτω, αν δεις σε προηγουμενα Post αναφερομαι και σε Dell και σε NEC και οπως ειπα και EIZO προτεινω μερικες φορες. Αν ποτε περασεις απο κανα πλαισιο και δεις εφαμιλες σε τιμη Samsung και LG διπλα διπλα κατσε να ασχοληθεις λιγακι μαζι τους ( ρυθμισεις ) και θα καταλαβεις τι εννοω.
Dropsreef Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μονο την LG αποριπτω, αν δεις σε προηγουμενα Post αναφερομαι και σε Dell και σε NEC και οπως ειπα και EIZO προτεινω μερικες φορες Απο τα 200-250€ εσυ μου εφτασες στα 400+ €! Τελος παντων δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε!Ημουν κατοχος και LG και Samsung!Το συνολικο "πακετο" που προσφερει η LG για εμενα ειναι προτιμοτερο εναντι του "πακετου" που προσφερει η Samsung!Αυτα.....(το γιατι το εξηγησα δυο post πιο πανω)
d3m0n Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Αν ειχα χρονο θα ασχολιομουν με το ειρωνικο υφακι σου αλλα δεν εχω. Περα απο αυτο το μονο που ακουω απο κατοχους LG ειναι η εγγυηση και το Service πραγμα που προσωπικα Τόσο η LG όσο και η Samsung έχουν μια χαρά μοντέλα που συνδιάζουν την απόδοση/ποιότητα. Εγώ μια χαρά ευχαριστημένος κάτοχος LG είμαι. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι ζητάς επιχειρήματα απ' τους άλλους γιατί η LG είναι ΟΚ οθόνες ενώ εσύ δεν δίνεις κανένα επιχείρημα να υποστηρίξεις τα λεγόμενα σου. Μακρια απο LG, τπτ περισσοτερο Σε αυτό σου το σχόλιο χόρτασα επιχειρήματα. Είναι το ίδιο σαν να βγω και να πω "Μακριά από intel, τπτ περισσότερο" ή "Μακριά από AMD,τίποτα περισσότερο." Όπως είπε και ο Thresh η σειρά Uxxx της Dell φοράει LG panel. Σεβαστή η άποψη σου, αλλά δεν χρειάζεται να προπαγανδίζεις υπέρ της Samsung σε κάθε thread.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 όχι μόνο η σειρά Uxxxx αλλά και το "παλιό" 30αρι της Dell που είναι από την σειρά WFP
agelosLX Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Άλλος ένας ευχαριστημένος κάτοχος της LG W2486L εδώ Νικ.Κ είσαι λιγάκι υπερβολικός νομίζω..
Nik.K Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δεν μπορω να καταλαβω τι Δεν μπορουν να καταλαβουν μερικοι. Ειναι σαν να ερθει κατοχος ΚΙΑ και να μου πει ειμαι ευχαριστημενος με το ΚΙΑ....Ειπα εγω πως δεν θα ειναι ? Φυσικα και θα ειναι, εγω απλα λεω πως υπαρχει και κατι καλυτερο. Μιλατε ολοι για κακο service της Samsung οταν εγω σε 3 μερες ειχα καινουργια στην πορτα μου οποτε να πιστεψω και να δεχτω την αποψη σας η την προσωπικη μου εμπειρια ? Νομιζω η απαντηση ειναι αυτονοητη. Απο την αλλη βλεπω τις LG που οι περισσοτεροι ανρθωποι που ξερω και εχουν LG πετυχαν καμμενο pixel απο την πρωτη μερα. Βεβαια η LG το ξερει αυτο το θεμα, ξερει πως τα φθηνα της panel εχουν θεμα με τα pixel και γιαυτο εχει αυτη την Εγγυηση. Νομιζω πως αυτο μιλαει απο μονο του για την "ποιοτητα" LG ( πρωην Goldstar ). Οπως λεει ο Thresh η LG-Philips φτιαχνει καλα (και οικονομικα σε σχεση με αλλα) H-IPS panels, το περιεργο που ειναι ? Μιλαμε για Panel που μπαινει σε οθονες απο 1000ε+, αν δεν ηταν καλο θα το ειχαν κλεισει το μαγαζι προ πολλου. Ωστοσο βαζοντας αυτο το Panel απεναντι σε NEC και EIZO παλι βγαινει "λιγο". Εν ολιγοις αν δεν εχουν περασει αρκετες μαρκες απο τα χερια καποιου ειναι απιθανο να εχει αντικειμενικη αποψη πανω στο θεμα. Φυσικα οποιος αγορασει LG και πριν ειχε CRT θα μεινει ευχαριστημενος. Το ιδιο ισχυει για οποιον ειχε μια 17αρα LCD πριν και τωρα πηγε σε 22+ LG. Φυσικα και δεν μπορω να αλλαξω την γνωμη σε αυτα τα ατομα. Δεν εχω κατι εναντιον της LG, ειδικα στην αρχη που οι τιμες τους ηταν χαμηλες ειχα τις καλυτερες σχεσεις με τα ατομα της. Δυστυχως σιγα σιγα η τιμες της πηραν τα πανω τους και δυστυχως με την ποιοτητα που προσφερουν πολυ απλα δεν τους δικαιολογω.
d3m0n Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δεκτή η άποψη σου, απλά μην γενικεύεις τα πράγματα, προπαγανδίζοντας κατά της LG.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ωστοσο βαζοντας αυτο το Panel απεναντι σε NEC και EIZO παλι βγαινει "λιγο". δεν νομίζω ότι η NEC και η Eizo φτιάχνουν τα panels των οθονών τους, από άλλους τα παίρνουν όπως και η Dell
Nik.K Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δεν ειναι προπαγανδα, ειναι γεγονοτα. Τωρα αν αυτα δεν ειναι "αρεστα" σε καποιους αυτο ειναι δικαιωμα και προβλημα δικο τους. Καποιος ρωταει τι να παρει και ο καθενας βασει με οσα ξερει μπορει να απαντησει. Thresh η αληθεια ειναι πως οσο αφορα την NEC κανεις δεν ξερει αν φτιαχνει τα panels της ( η EIZO ναι, αν και οχι ολα ). Σε ολα σχεδον ομως τα συγκριτικα η NEC βγαινει πρωτη ( Κοντρα σε Dell, Apple Cinema και αλλες πολλες ). Απο την αλλη δεν εχω λογο να πιστευω πως ενας κολλοσος οπως η NEC τα παιρνει απο αλλου, και αν ναι τοτε δεν εξηγειται πως βγαινει πρωτη στα συγκριτικα.
Voodooman Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Κάποια στιγμή θα έπρεπε κάποιος γενναίος να καθήσει να ψάξει ποιός φτιάχνει τί panels και ποιούς προμηθεύει, να δούμε επιτέλους σε τί ποσοστό πληρώνουμε ποιότητα ή άλλες τεχνολογίες και σε τί ποσοστό όνομα κατασκευαστή...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 η Eizo παίρνει από Samsung τα PVA και από LG-Philips τα IPS αν δεν κάνω λάθος... Eizo uses mainly S-PVA panels from Samsung. By contrast, the CG243W uses a modern H-IPS panel from LG, which is also used in the SX2462W. http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-eizo-cg243w-part6.html τώρα για NEC, λογικά πάλι το ίδιο παίζει...πχ το 23αρι με το eIPS είναι από LG το panel... NEC were quick off the mark to utilise a new 23" IPS panel module which has been recently produced by LG.Display. http://www.tftcentral.co.uk/reviews/nec_ea231wmi.htm καθώς και το προηγούμενο 24αρι με το h-ips... The NEC 2490WUXi forms part of their colour orientated screens, and there are several features designed to make this a more premium model than many popular screens. Features such as 12-bit Look Up Table (LUT), AmbiBright and ColorComp will be discussed later, as will the fact that this screen uses an A-TW polarizer and an H-IPS based panel from LG.Display. http://www.tftcentral.co.uk/reviews/nec_2490wuxi.htm άλλο NEC 24αρι από την AU Optronics με AMVA... http://www.tftcentral.co.uk/reviews/nec_24wmgx3.htm
Nik.K Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Dell, HP προμηθευονται κυριως απο Samsung, αυτο το λεω στα σιγουρα μετα απο αρκετο ψαξιμο τα τελευταια χρονια. Τωρα αν η εταιρεια δεν θελει να μαθεις τι panel χρησιμοποιει τοτε δεν θα το μαθεις, οπως κανει η NEC οποτε η απλα δεν θελει η κατασκευαζει δικα της πραγμα που ειναι και πιο πιθανο. Γενικα ομως οι μεγαλυτεροι προμηθευτες panel ειναι οι Samsung, LG-Philips, Sharp. Βεβαια η ΕΙΖΟ κατασκευαζει αρκετα δικα της αλλα απο οσο ξερω δεν τα λανσαρει σε αλλους. Φυσικα παιρνει και απο αλλους καποια μοντελα.
jazzu4ia Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 ...αίσχος... ...η κατάπτυστη Goldstar έχει κάνει κολεγιά με την ασήμαντη Philips και προμηθεύουν τις καλύτερες εταιρίες κατασκευής οθονών στον πλανήτη... ...που οδεύει αυτή η κοινωνία... ...όλες στον καιάδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.