Προς το περιεχόμενο

Αγορά Οθόνης !!!

dinoscom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε καποιοι παιρνουν Mercedes και καποιοι KIA, δεν προσπαθεις ποτε να τους αλλαξεις γνωμη, τους λες παντα τι ειναι καλυτερο.

Τωρα αν εσυ προτιμας την πρωην Goldstar (LG) δικαιωμα σου.

Ολες οχι, εχουν αρκετα αξιολογα Αλλα ακριβα μοντελα τα οποια παλι δεν ειναι καλα οπως του Ανταγωνισμου.

Δημοσ.
Φιλε καποιοι παιρνουν Mercedes και καποιοι KIA, δεν προσπαθεις ποτε να τους αλλαξεις γνωμη, τους λες παντα τι ειναι καλυτερο.

Τωρα αν εσυ προτιμας την πρωην Goldstar (LG) δικαιωμα σου.

Ολες οχι, εχουν αρκετα αξιολογα Αλλα ακριβα μοντελα τα οποια παλι δεν ειναι καλα οπως του Ανταγωνισμου.

Δεν είπα ότι όλα τα μοντέλα της LG είναι σούπερ και γαμάνε, ούτε ότι βγάζουν τις top high end οθόνες, εσύ το γενικιοποιείς και λες σε κάθε thread "Μακριά από LG" και άλλα σχετικά. Μια χαρά αξιόλογες και καλές vfm οθόνες έχουν, και απ' τα καλύτερα service στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Μέχρι τώρα έχω αλλάξει αρκετές μάρκες και έχω δουλέψει με πολλές περισσότερες. Και εγώ είχα σε εκτίμηση τις samsung και εξακολουθώ να τις έχω, αλλά μετά την αισχρή T220 που την ξεφορτώθηκα μέσα σε 6 μήνες δεν πρόκειται να ξαναπάρω ούτε ψηφιακή κορνίζα, έτσι, από σπάσιμο.

Η Τ220 ήταν η χειρότερη οθόνη που έχω δουλέψει, μόνο φιγούρα και χαμηλή τιμή. Θα μου πείτε "φιλαράκο, τί περίμενες από οθόνη 2 χρόνων 22" με 150 ευρώ, παπάδες;" παπάδες δεν περίμενα, αλλά περίμενα ένα μίνιμουμ ποιότητας, που η samsung ούτε με κυάλια δεν έβλεπε.

Δεν αμφιβάλω για την ποιότητα πολλών μοντέλων της, αλλά αν θέλεις να είσαι μεγάλος κατασκευαστής, να μάθεις να προσφέρεις ένα μίνιμουμ ποιότητας σε όλα σου τα μοντέλα.

Δημοσ.

Αν εβαζαν το Standard που λες δεν θα εκανε 150ε αλλα 200ε+ και σε αυτη την περιπτωση μαλλον θα επαιρνες κατι αλλο.

Δημοσ.
Μέχρι τώρα έχω αλλάξει αρκετές μάρκες και έχω δουλέψει με πολλές περισσότερες. Και εγώ είχα σε εκτίμηση τις samsung και εξακολουθώ να τις έχω, αλλά μετά την αισχρή T220 που την ξεφορτώθηκα μέσα σε 6 μήνες δεν πρόκειται να ξαναπάρω ούτε ψηφιακή κορνίζα, έτσι, από σπάσιμο.

Η Τ220 ήταν η χειρότερη οθόνη που έχω δουλέψει, μόνο φιγούρα και χαμηλή τιμή. Θα μου πείτε "φιλαράκο, τί περίμενες από οθόνη 2 χρόνων 22" με 150 ευρώ, παπάδες;" παπάδες δεν περίμενα, αλλά περίμενα ένα μίνιμουμ ποιότητας, που η samsung ούτε με κυάλια δεν έβλεπε.

Δεν αμφιβάλω για την ποιότητα πολλών μοντέλων της, αλλά αν θέλεις να είσαι μεγάλος κατασκευαστής, να μάθεις να προσφέρεις ένα μίνιμουμ ποιότητας σε όλα σου τα μοντέλα.

voodoonan ενημερωτικά τι πρόβλημα είχε η T220;

Δημοσ.

Κυριότατα απεικόνιζε ελεεινά το ανθρώπινο δέρμα στις φωτογραφίες. Γενικά δεν είχε πιστότητα στις φωτογραφίες, έβλεπα τις ίδες φωτογραφίες σε 4,5 διαφορετικά μόνιτορ, φθηνότερα και ακριβότερα, και όλα ήταν καλύτερα. Πάλαιψα παρα πολύ με τις ρυθμίσεις για πολύ καιρό, αλλά τίποτα. Γενικά δεν ήταν άσχημη, αλλά αυτή η απόδοση σε ένα τόσο σημαντικό για εμένα θέμα ήταν απαράδεκτη.

Δημοσ.

Παιδιά έχω αλλάξει 3 οθόνες και οι 3 LG.Ο μόνος λόγος που τις άλλαζα απλά για να πάρω μεγαλύτερη διάσταση.Έχω μείνει καταευχαριστημένος και με τα 3 μοντέλα και πλέον μόνο LG κοιτάω.

Επίσης το zero pixel που προσφέρει η LG για 3 χρόνια είναι ένα πάρα πολύ δυνατό ατού.(το έχω χρησιμοποιήσει, τους πήρα τηλέφωνο μου έφεραν το ίδιο μοντέλο που είχα, άθικτο στο κουτί του και χωρίς να κουνιθώ καθόλου απο το σπίτι μου.

Δεν το συζητάω λεφτά να μαζέψω και έχω φύγει για αυτήν:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169576&u=LG-W2486L-PF-24---LED-PIANO-BLACK

Δημοσ.

Αν ειχα χρονο θα ασχολιομουν με το ειρωνικο υφακι σου αλλα δεν εχω.

Περα απο αυτο το μονο που ακουω απο κατοχους LG ειναι η εγγυηση και το Service πραγμα που προσωπικα Δεν ειχα ποτε προβλημα με Samsung. Τωρα οπως ειπα, αν θελετε να συγκρινετε την Goldstar με την Samsung δικαιωμα σας, εδω αλλοι σου λενε πηρα Huyndai Coupe αντι για Audi TT γιατι θεωρουν το πρωτο καλυτερο, στις LCD θα κολησουμε ?

Δημοσ.
Μακρια απο LG, τπτ περισσοτερο :)

Σχολιο με επιχειρηματα!

Με το ιδιο σκεπτικο μακρια απο DELL :X (ειρωνικα το λεω εννοειται).Οταν βλεπω ομως αναλογα σχολια ε μου καθονται καπως στραβα!

προσωπικη μου αποψη για καποιον με περιορισμενο budget η LG ειναι μια χαρα οθονες!Μετα παμε σε hi-end οθονες DELL-EIZO!ΔΕν προτεινω αποκλειστικα LG ομως δεν μπορω να καταλαβω τι το αρνητικο εχουν στην "σχεση" κοστος-αποδοση

Δημοσ.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169576&u=LG-W2486L-PF-24---LED-PIANO-BLACK

Αν "σφιχτείς" λίγο , πάρε αυτή. Την αγόρασα πρόσφατα και είμαι super ευχαριστημένος. Επένδυση για αρκετό καιρό.

την περιμενω κι εγω απο δευτερα...

ειναι τοσο καλη οσο υποσχεται...?:rolleyes:

Δημοσ.
Σχολιο με επιχειρηματα!

Με το ιδιο σκεπτικο μακρια απο DELL :X (ειρωνικα το λεω εννοειται).Οταν βλεπω ομως αναλογα σχολια ε μου καθονται καπως στραβα!

προσωπικη μου αποψη για καποιον με περιορισμενο budget η LG ειναι μια χαρα οθονες!Μετα παμε σε hi-end οθονες DELL-EIZO!ΔΕν προτεινω αποκλειστικα LG ομως δεν μπορω να καταλαβω τι το αρνητικο εχουν στην "σχεση" κοστος-αποδοση

Εγω εξεταζω το θεμα αποδοση/ποιοτητα και οχι κοστος ουτε Service.

Οταν καποιος θα με ρωτησει πιο αμαξι ειναι καλυτερο ( Κατεμε και ας μην ειναι το θεμα της δουλειας μου ) παλι με βαση αποδοσης/ποιοτητας θα απαντησω και οχι κοστους και Service.

Δημοσ.
Εγω εξεταζω το θεμα αποδοση/ποιοτητα και οχι κοστος ουτε Service.

Οταν καποιος θα με ρωτησει πιο αμαξι ειναι καλυτερο ( Κατεμε και ας μην ειναι το θεμα της δουλειας μου ) παλι με βαση αποδοσης/ποιοτητας θα απαντησω και οχι κοστους και Service.

με αυτο το σκεπτικο που εχεις (αποδοση/ποιοτητα) ας προτεινουμε μονο eizo,dell οθονες,αυτοκινητο ferrari porsche mclaren mercedes....κ.ο.κ

Φιλε μου το μεσο συναλλαγης στην παγκοσμια αγορα ειναι το χρημα!Αναλογα με τα χρηματα που εχεις διαθεσιμα,θα κινηθεις και αναλογως!Οποτε το κοστος μιας αγορας παιζει τον πιο σημαντικο ρολο! η εννοια αποδοση/ποιοτητα θα αποτελεσει μετρο συγκρισης για προϊοντα αντιστοιχου κοστους! Ειναι ουτοπικο να συγκρινεις αποδοση/ποιοτητα μεταξυ ενος fiat και μιας BMW M5!Αντιστοιχα ουτοπικο ειναι να συγκρινεις αποδοση μιας EIZO με μια TURBO-X oθονη!Οι συγκρισεις γινονται για προϊοντα ιδιου κοστους(ποιοτητα,αποδοση,εγγυηση,after sale service).Βαζεις κατω πλεονεκτηματα μειονεκτηματα και αποφασιζεις!

Οι οθονες LG λοιπον και καλη εγγυηση εχουν(εγγυηση 0 καμμενων pixels για 3 χρονια) και το after sales service της LG στην Ελλαδα ειναι μια χαρα και η αποδοση τους κρινεται ικανοποιητικη για εναν μεσο χρηστη!Και το σημαντικοτερο δεν ειναι ιδιαιτερως ακριβες!Δεν προσπαθω να σε πεισω οτι για οθονες χαμηλου κοστους μετα τις LG το χαος.

Αδυνατω ομως να καταλαβω την φραση σου "Μακρια απο LG,τιποτα περισσοτερο".Μια φραση η οποια στερειται επιχειρηματων!

Δημοσ.

Αυτο που λες δεν εχει να κανει, δεν συγκρινα οθονη 150ε με οθονη 500ε, οταν ο αλλος ερχεται και λεει δινω 200-300-400ε και στα χρηματα αυτα παιρνει και LG και Samsung, ασχετα αν η δευτερη θα ειναι πχ 20ε πιο ακριβη απο την αντιστοιχη σε τιμη πρωτη, φυσικο επακολουθο ειναι να υποστηριξω την Samsung λογο αποδοσης και ποιοτητας και οχι λογο Service ( Που και εκει εχω θετικα σχολια για την Samsung αλλα οκ ).

Και δεν ειμαι του στυλ "παρτε ολοι Samsung" οπως ειπε καποιος...Σε ακριβα μοντελα υποστηριζω NEC και ΕΙΖΟ μερικες φορες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...