JERONIMO888 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Καλησπερα εχω συνδεση conn-x 8mbps με το thomson το περισσοτερο που εχει κρατησει χωρις αποσυνδεση ειναι 4 ωρες και μερικες φορες αργει πολυ μεχρι να συχρονισει για καποιο λογο... Αμεσως μετα αφου δεν συχρονιζει το thomson συνδεω to linksys και συνδεεται μεσα σε 30 δευτερα αλλα και αυτο με mode ADSL2+ εχει συχνες αποσυνδεσεις, με το που αλλαξα mode σε ADSL2 ενω κλειδωνει χαμηλοτερα απο πριν ειναι πολυ πιο σταθερο εχει κατσει ολη μερα περιπου 17 ωρες χωρις αποσυνδεση. Εχω μιλησει με οτε μου εχουν πει πολλα και διαφορα οπως η ip απο 94..... ειναι προβληματικες οτι εχεις χαμηλο snr ενω εχω 14 που ειναι αρκετα καλο για 35 attenuation, αυτο με την ip το ειχα ξανακουσει και πιστευω οτι αυτο ειναι το προβλημα αλλα με στελνουν απο τμημα σε τμημα και ολοι λενε οτι δεν μπορει να αλλαχτει, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει για αυτο γραφω και εδω μηπως καποιος το εχει περασει και βρηκε λυση.
_Anonymous_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 το 120N με το καινουργιο firmware δε θαπρεπε να σου κανει αποσυνδεσεις και με 50attenuation φιλε. Για δες το λιγο. Κανονικα ουτε το τομσον πεφτει. Αφου εισαι 8 πακετο να παιζεις adsl2 και οχι +, διοτι το modem αλλαζει το output input power, που δεν το θελουμε αυτο. ποσταρε τα στατιστικα γραμμης που εχεις απο το τομσον ομως, γιατι το linksys εχει κρυφο μενου
JERONIMO888 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 To 120N δεν αποσυνδεεται με ADSL2 ειναι μια χαρα. To power input output τι ειναι? Tωρα παιζω με το Linksys επειδη κανω δουλεια για να μην αποσυνδεθω οταν συνδεσω το thomson θα ποσταρω ξανα αλλα στο thomson δεν εχει επιλογη να αλλαξεις mode και παιζει με ADSL2+ συνεχεια. Επισης ξερεις το κρυφο μενου του linksys να τσεκαρω snr,attenuation κτλπ?
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 To 120N δεν αποσυνδεεται με ADSL2 ειναι μια χαρα.To power input output τι ειναι? Tωρα παιζω με το Linksys επειδη κανω δουλεια για να μην αποσυνδεθω οταν συνδεσω το thomson θα ποσταρω ξανα αλλα στο thomson δεν εχει επιλογη να αλλαξεις mode και παιζει με ADSL2+ συνεχεια. Επισης ξερεις το κρυφο μενου του linksys να τσεκαρω snr,attenuation κτλπ? to power output φαντασουτο σαν ποσο δυνατα πρεπει να δινει Μεσα στην γραμμη για να μεινει η γραμμη σταθερη.δεν ειναι ακριβως αυτο απλα το ειπα με απλα λογια. επισης στο Thomson αλλαζει αλλα apo cli.το ειχα γραψει αλλου αλλα το γραφω και εδω. telnet 192.168.1.254 username Administrator με A κεφαλαιο Password Τιποτα εκτος αν το εχεις αλλαξει μετα γραφεις menu και enter μετα πας xdsl meta config και αλλαζεις το adslmutilode σε adsl2.αυτο ειναι με το δικο μου firmware .με το δικο σου ισως αλλαζει.πατας σε ολα οκ μεχρι να βγεις παλι στην αρχη που γραφει Administrator και εκει κανεις saveall και enter.
scrooge Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 ολοι στον οτε ip απο 94 παιρνουν. δεν υπαρχει θεμα χαλασμενης ip.
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 ολοι στον οτε ip απο 94 παιρνουν. δεν υπαρχει θεμα χαλασμενης ip. απο τον οτε λενε τα παντα προκειμενου να κλεισει ο πελατης το τηλ.
JERONIMO888 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Παιδια κατι με το mode εφταιγε με το ADSL2 δουλευει μερες χωρις αποσυνδεση :] Παντως δεν ισχυει οτι ολοι παιρνουν απο 94 ip στο οτε. Κλειστε το θεμα αν θελετε οι διαχειριστες
scrooge Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 κυριως απο 94. ε παιρνουν κ απο 85, κ αν εχεις φοιτητικο δεν παιρνεις τπτ απο αυτα. παντως τα 94.χ.χ.χ χαλασμενες ip δεν ειναι.
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 δεν στεκει να υπαρχουν χαλασμενες Ip.τελειως ακυρο.απο εκει και περα μια εταιρεια μπορει να χρησιμοποιει πολλα διαφορετικα Pool με ip.πχ forthnet εδινε κατι 193 μετα εδινε και 62 κτλ κτλ.
klouzo Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Παιδιά θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι για το συγκεκριμένο router. Το έχω προμηθευτεί και εγώ πριν λίγες μέρες καθώς το sagem 2404 μου έκανε νερά (τι περίεργο!!!). Ήξερα εκ των προτέρων ότι η γραμμή μου κλείδωνε στα 12 περίπου mbps και κατέβαζα με speedtest περίπου με 1.1 ΜΒ/s. Όταν σύνδεσα το linksys εκτός ότι έκανε περίπου 3 λεπτά να συγχρονίσει (δεν ξέρω αν είναι τόσο φυσιολογικό) είδα πως κλείδωσε στα 7 mbps και με speedtest κατέβαζα ακατέβατα και σταθερά με 540kb/s. Μήπως έχετε ξανακούσει κάποια τέτοια περίπτωση και αν ναι πείτε καμιά συμβουλή.
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 α.firmware update sto linksys..β.γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου.γ.ισως θελει να του βαλεις καρφωτα adsl2+ αντι για multimode στην πρωτη καρτελλα setup/ισως κλειδωνει με g.dmt για αυτο παει στα 7.για 7 Mbit τα 540 ειναι προς το νορμαλ.αλλα το βασικο δεν ειναι με ποσο κατεβαζεις αν ειναι 540 η 700 αλλα μας νοιαζει το ποσο συγχρονιζεις.δηλαδη πριν ησουν 12 και τωρα 7.αυτος μας νοιαζει.οποτε κοιτα αυτα που ειπα πιο πανω.
Nani23 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα. Ειχα ενα siemens wireless modem που μου παρειχε η forthnet αλλα μου εσπασε. Αγορασα το linksys wag120n και μου κανει πολλες αποσυνδεσεις. Εχω 24mbps συνδεση και προσπαθωντας να λυσω το προβλημα αλλαξα στις ρυθμισεις σε PPPoE LLC Quos:UBR που ειναι οι ρυθμισεις του παλιου modem Προτινετε κατι αλλο που χρειαζεται να ρυθμισω?
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 pppoe/llc παιζεις.ubr ναι.kata τα αλλακανε firmware update Στο Linksys και γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου αν και δεν βλεπω να μπορεις να κανεις πολλα.το siemens που ειχες sl2-141 ειναι πολυ σταθερο σαν ρουτερ.αν εχεις χαλια γραμμη καλυτερα να ειχες παρει κανα thomson
Nani23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Πως μπορω να μαθω αν εχω χαλια γραμμη? Εχω για λιγες μερες ακομα το δικαιωμα αλλαγης οποτε μπορω να το αλλαξω. Προτινετε καποιο συγκεκριμενο?
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 δεν ξερω αν σε αυτο το Linksys μπορεις να δεις τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου.σε καποια Linksys ειναι στην καρτελλα status.δοκιμασε και firmware update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.