tgiannis27 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Παιδια εχω ενα dv 72cc και θελω να βαλω ενα καρμπιλατερ ομως ειμαι ασχετος απο αυτα και θελω την βοηθια σας .!!σας παρακλω βοη8ιστε με.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ενδοσυμπαθής Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Γιατί δεν έχει ή σου χάλασε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tgiannis27 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 οχι εχει απλα εχω ακουσει οτι αμα βαλεις καλιτερο 8α δινει χιλομετρα ι τιποτα τετειο!!καταλαβες?εχεις να μου προτινεις κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ενδοσυμπαθής Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 'Αμα δουλεύει σωστά αυτό που έχει άστο ήσυχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Septum Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Φιλε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να απευθυνεις σε συνεργειο και προφανως θα σου προτεινουν ενα μεγαλυτερης διαμετρου η αν δεν αξιζει να αλλαξεις ζιγκλερ στο υπαρχον.Τωρα δεν νομιζω να θες να το βαλεις μονος σου.Παρεπιπτοντως ειναι καρμπυρατερ,και ας το λενε σχεδον ολοι καρμπυλατερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Και κομπιλατέρ το χω ακούσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.