Hanshiro Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 πήγα να κάνω αναβάθμιση το λογισμικό για τον 3855 που έχω και όταν πάω να εκτελέσω το MLSDestinatorUpdater3850GRE όπως λένε και οι οδηγίες, μου βγάζει: cannot find RAPI.dll, please re-install the application όσες φορές και να προσπάθησα, πάντα είχε το ίδιο αποτέλεσμα έστειλα mail στο support και περιμένω απάντηση
Ninth_Gate Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Τον δοκίμασα σημερα το απόγευμα και είναι πολύ καλός. Δεν θυμάμαι πως ήταν πριν γιατι το είχα παρατημένο το mls. Πηγα απο Περιστέρι-Μαρούσι-Γουδί-Ηράκλειο και επιστροφή και δεν αντιμετώπισα κανένα προβλημα. Με πήγε ''καρφί''. Να που θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ μετα απο 1 χρόνο απραξίας...:-D:eek:
alexis1976 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 πήγα να κάνω αναβάθμιση το λογισμικό για τον 3855 που έχω και όταν πάω να εκτελέσω το MLSDestinatorUpdater3850GRE όπως λένε και οι οδηγίες, μου βγάζει:cannot find RAPI.dll, please re-install the application όσες φορές και να προσπάθησα, πάντα είχε το ίδιο αποτέλεσμα έστειλα mail στο support και περιμένω απάντηση μου έβγαλε το ίδιο μύνημα για το 4800. έστειλα και γω μύνημα και περιμένω απάντηση από τεχνική υποστήριξη.
alexis1976 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 μου έβγαλε το ίδιο μύνημα για το 4800. έστειλα και γω μύνημα και περιμένω απάντηση από τεχνική υποστήριξη. απάντηση από την τεχνική υποστήριξη της mls... "Για να περάσετε τον χάρτη στην συσκευή σας θα χρειαστεί να συνδέσετε την συσκευή με τον υπολογιστή με το καλώδιο usb. Αν ο υπολογιστής σας δεν την αναγνωρίσει πιθανόν να μην έχετε εγκατεστημένο το πρόγραμμα Active Sync της Microsoft".
liakofan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Πήγα σήμερα σε ένα μαγαζί και μου λέει ένα μοντέλο της MLS (δεν θυμάμαι πιο) 125€ για Ελλάδα και 159€με Ευρώπη μέσα,εγώ για έξω το θέλω ουσιαστικά.Μπορώ να κατεβάσω χάρτες από κάπου δωρεάν??θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα?? ευχαριστώ.
garrett156 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 κατ αρχην μπραβο που το αναφερατε μιας και εγω ειχα ξενερωσει με τις εθνικες οδους και την ελειψη ιωνιας οδου κλπ...εκανα την αναβαθμιση στο 4810 και ολα πηγαν καλα.τωρα κανα δυο θεματακια οπως το οτι την Ιωνια οδο την εχει χωρις ονομα και μια βολτα εντος αττικης εχθες που εκανα ειδα οτι προσθεσαν και τα ορια ταχυτητας στην οθονη τα οποια σε γενικες γραμμες ειναι λαθος ειδικα στην Αττικη οδο οπου το οριο ειναι ας πουμε 80 και το μηχανημα λεει 100 κλπ.
Alejandro Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Τα "Χρήσιμα" γιατί δεν τα εμφανίζει όπως παλιά; Πριν περάσω την έκδοση του mlsdestinator.gr στα χρήσιμα μου έβγαζε τράπεζες, βενζινάδικα, ξενοδοχεία κτλ, ενώ πλέον όχι. Ξέρει κανείς τι παίζει;
Alejandro Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Τα "Χρήσιμα" γιατί δεν τα εμφανίζει όπως παλιά; Πριν περάσω την έκδοση του mlsdestinator.gr στα χρήσιμα μου έβγαζε τράπεζες, βενζινάδικα, ξενοδοχεία κτλ, ενώ πλέον όχι. Ξέρει κανείς τι παίζει;
phadomas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Τα "Χρήσιμα" γιατί δεν τα εμφανίζει όπως παλιά; Πριν περάσω την έκδοση του mlsdestinator.gr στα χρήσιμα μου έβγαζε τράπεζες, βενζινάδικα, ξενοδοχεία κτλ, ενώ πλέον όχι. Ξέρει κανείς τι παίζει; Γιατι οταν κανεις αναβαθμιση σου γυριζει τις ρυθμισεις απο την αρχη.οποτε πρεπει παλι να τα επιλεξεις
phadomas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Τα "Χρήσιμα" γιατί δεν τα εμφανίζει όπως παλιά; Πριν περάσω την έκδοση του mlsdestinator.gr στα χρήσιμα μου έβγαζε τράπεζες, βενζινάδικα, ξενοδοχεία κτλ, ενώ πλέον όχι. Ξέρει κανείς τι παίζει; Γιατι οταν κανεις αναβαθμιση σου γυριζει τις ρυθμισεις απο την αρχη.οποτε πρεπει παλι να τα επιλεξεις
Alejandro Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Τώρα πια δεν τα εμφανίζει καν. Όταν επιλέγω το εικονίδιο "Χρήσιμα" δεν βγάζει τη λίστα που έβγαζε παλιά...
Alejandro Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Τώρα πια δεν τα εμφανίζει καν. Όταν επιλέγω το εικονίδιο "Χρήσιμα" δεν βγάζει τη λίστα που έβγαζε παλιά...
phadomas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Τώρα πια δεν τα εμφανίζει καν. Όταν επιλέγω το εικονίδιο "Χρήσιμα" δεν βγάζει τη λίστα που έβγαζε παλιά... Δεν θυμαμαι πως λεγεται η επιλογη,παντως εμενα μετα την αναβαθμιση επειδη το εψαξα ειχε ολα τα σημεια ενδιαφεροντος(ατμ,τραπεζες,κλπ)
phadomas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Τώρα πια δεν τα εμφανίζει καν. Όταν επιλέγω το εικονίδιο "Χρήσιμα" δεν βγάζει τη λίστα που έβγαζε παλιά... Δεν θυμαμαι πως λεγεται η επιλογη,παντως εμενα μετα την αναβαθμιση επειδη το εψαξα ειχε ολα τα σημεια ενδιαφεροντος(ατμ,τραπεζες,κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.