Προς το περιεχόμενο

Νεοι χαρτες για τα mls destinator

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πήγα να κάνω αναβάθμιση το λογισμικό για τον 3855 που έχω και όταν πάω να εκτελέσω το MLSDestinatorUpdater3850GRE όπως λένε και οι οδηγίες, μου βγάζει:

cannot find RAPI.dll, please re-install the application

όσες φορές και να προσπάθησα, πάντα είχε το ίδιο αποτέλεσμα

έστειλα mail στο support και περιμένω απάντηση

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τον δοκίμασα σημερα το απόγευμα και είναι πολύ καλός. Δεν θυμάμαι πως ήταν πριν γιατι το είχα παρατημένο το mls. Πηγα απο Περιστέρι-Μαρούσι-Γουδί-Ηράκλειο και επιστροφή και δεν αντιμετώπισα κανένα προβλημα. Με πήγε ''καρφί''. Να που θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ μετα απο 1 χρόνο απραξίας...:-D:-D:eek:

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
πήγα να κάνω αναβάθμιση το λογισμικό για τον 3855 που έχω και όταν πάω να εκτελέσω το MLSDestinatorUpdater3850GRE όπως λένε και οι οδηγίες, μου βγάζει:

cannot find RAPI.dll, please re-install the application

όσες φορές και να προσπάθησα, πάντα είχε το ίδιο αποτέλεσμα

έστειλα mail στο support και περιμένω απάντηση

μου έβγαλε το ίδιο μύνημα για το 4800. έστειλα και γω μύνημα και περιμένω απάντηση από τεχνική υποστήριξη.

Δημοσ.
μου έβγαλε το ίδιο μύνημα για το 4800. έστειλα και γω μύνημα και περιμένω απάντηση από τεχνική υποστήριξη.

απάντηση από την τεχνική υποστήριξη της mls...

"Για να περάσετε τον χάρτη στην συσκευή σας θα χρειαστεί να συνδέσετε την συσκευή με τον υπολογιστή με το καλώδιο usb. Αν ο υπολογιστής σας δεν την αναγνωρίσει πιθανόν να μην έχετε εγκατεστημένο το πρόγραμμα Active Sync της Microsoft".

Δημοσ.

Πήγα σήμερα σε ένα μαγαζί και μου λέει ένα μοντέλο της MLS (δεν θυμάμαι πιο) 125€ για Ελλάδα και 159€με Ευρώπη μέσα,εγώ για έξω το θέλω ουσιαστικά.Μπορώ να κατεβάσω χάρτες από κάπου δωρεάν??θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα?? ευχαριστώ.

Δημοσ.

κατ αρχην μπραβο που το αναφερατε μιας και εγω ειχα ξενερωσει με τις εθνικες οδους και την ελειψη ιωνιας οδου κλπ...εκανα την αναβαθμιση στο 4810 και ολα πηγαν καλα.τωρα κανα δυο θεματακια οπως το οτι την Ιωνια οδο την εχει χωρις ονομα και μια βολτα εντος αττικης εχθες που εκανα ειδα οτι προσθεσαν και τα ορια ταχυτητας στην οθονη τα οποια σε γενικες γραμμες ειναι λαθος ειδικα στην Αττικη οδο οπου το οριο ειναι ας πουμε 80 και το μηχανημα λεει 100 κλπ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τα "Χρήσιμα" γιατί δεν τα εμφανίζει όπως παλιά; Πριν περάσω την έκδοση του mlsdestinator.gr στα χρήσιμα μου έβγαζε τράπεζες, βενζινάδικα, ξενοδοχεία κτλ, ενώ πλέον όχι. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Δημοσ.

Τα "Χρήσιμα" γιατί δεν τα εμφανίζει όπως παλιά; Πριν περάσω την έκδοση του mlsdestinator.gr στα χρήσιμα μου έβγαζε τράπεζες, βενζινάδικα, ξενοδοχεία κτλ, ενώ πλέον όχι. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Δημοσ.

Γιατι οταν κανεις αναβαθμιση σου γυριζει τις ρυθμισεις απο την αρχη.οποτε πρεπει παλι να τα επιλεξεις

Δημοσ.

Γιατι οταν κανεις αναβαθμιση σου γυριζει τις ρυθμισεις απο την αρχη.οποτε πρεπει παλι να τα επιλεξεις

Δημοσ.

Τώρα πια δεν τα εμφανίζει καν. Όταν επιλέγω το εικονίδιο "Χρήσιμα" δεν βγάζει τη λίστα που έβγαζε παλιά...

Δημοσ.

Τώρα πια δεν τα εμφανίζει καν. Όταν επιλέγω το εικονίδιο "Χρήσιμα" δεν βγάζει τη λίστα που έβγαζε παλιά...

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι πως λεγεται η επιλογη,παντως εμενα μετα την αναβαθμιση επειδη το εψαξα ειχε ολα τα σημεια ενδιαφεροντος(ατμ,τραπεζες,κλπ)

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι πως λεγεται η επιλογη,παντως εμενα μετα την αναβαθμιση επειδη το εψαξα ειχε ολα τα σημεια ενδιαφεροντος(ατμ,τραπεζες,κλπ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...