Προς το περιεχόμενο

Γνωριζει κανεις το site "Dealextreme"

Dhmhtrhs16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες εγινα μελος στο σιτε για να αγορασω κατι που ηθελα,λιγες ερωτησεις θελω να κανω σε καοιον απο εσας που ξερει το σιτε αυτο...αν ειναι καλα τα πραγματα? σε ποσο καιρο ερχονται? και με τα μεταφορικα τι παιζει στο (Shiping) μου εχει το Air mail που ειναι 0 δολαρια και το EMS EXPRESS 16,97 δολαρια...τι επιλεγουμε εδω περα ,γιατι οπως διαβασα ειναι δωρεαν τα μεταφορικα καπου λει free shiping.Και οσο για το τελωνειο? υπαρχει περιπτωση να μην περασει αυτο που θελω?

Δημοσ.

Δε ξέρω το συγκεκριμένο σιτε αλλά αυτό που ξέρω και έχω καεί προσωπικά όταν παραγγέλνεις απο τρίτες χώρες και όχι μέσα απο την Ευρωπαική Ένωση απο ένα πόσο και μετά (γύρω στα 100) να περάσει απο το τελωνείο και να σου βγεί ο κούκος αηδόνη!

Δέν ξέρω το μέγεθος της αγοράς σου αλλά για αυτούς που δεν το γνωρίζουν και σκοπεύουν να προβούν σε μεγαλύτερες αγορές μέσω τρίτων χωρών να το προσέξουν.

Δημοσ.

ενταξει δεν ειναι πολλα και να ηταν δεν θα εκανα μια παραγκελια ολα μαζι....38 δολαρια ειναι δηλαδη 28 ευρω...εμενα με νοιαζουν τα μεταφορικα..οριστε κ μια εικονα...http://tinypic.com/r/16lhi55/5

---------- Προσθήκη στις 15:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:48 ----------

Ξερει καποιος ρε παιδια?

Δημοσ.

air mail θα επιλεξεις, σε 1 βδομαδα με 10 μερες ερχονται αν θυμαμαι καλα

δεν ειχα κανενα προβλημα με τελωνειο ως τωρα

Δημοσ.

'Εχω παραγγέιλεί αρκετές φορές και όλα οκ , κοίταξε μόνο εάν το προιόν που θές έιναι σε στοκ, αλλιώσ κρατάνε τα λεφτά και προιόν γιοκ.....

Και υποψην ότι κάνουν να ΄΄ερθουν 2-3 εβδομάδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...