Προς το περιεχόμενο

[Προβλημα]ASUS eeePC 1101HA δεν ανοιγει

LuciferX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα συμφορουμιτες,εχω ενα προβλημα με το εξης netbook.

Το ανοιγω,και οταν φτασει εκει που πρεπει να επιλεξω αν θελω να φορτωσει τα Linux η τα Windows XP,επλιεγω τα windows ,αλλα μετα πεταει μια μπλε οθονη(με ακαταλαβιστικα) και κανει επανεκινηση,υστερα φτανει σε στο σημειο της επιλογης παλι και αν πατησω ξανα Windows θα κανει τα ιδια...Ολο αυτο κανει!

Τα Linux ανοιγουν κανονικοτατα!

Τι λετε να φταιει?Το θεμα ειναι πως το χρειαζεται η αδερφη μου για το σχολειο και δε ξερω τι πατατα ειναι αυτη που παθαμε τωρα. :cry:

Δημοσ.

Α,ναι ξεχασα να επισημανω οτι δοκιμασα και με safe mode και με την επιλογη "Επιστροφη στις τελευταιες σωστες ρυθμισεις"(η κατι τετοιο τελος παντων),αλλα παλι τα ιδια κανει!!

• Moderators
Δημοσ.
Τι ειναι το terminal? Πρωτη φορα το ακουω,παιζει να το ξερω βεβαια,αλλα το ονομα δεν μου θυμιζει κατι...

Μπαινεις σε linux και ανοιγεις το προγραμμα που μοιαζει με το dos σε windows.Ισως το ξερεις σαν konsole.

Δημοσ.

Τωρα καταλαβα ποιο λες ,αλλα δεν ξερω πως να το ανοιξω... :/

Αnyway ειμαι 1000% οτι ο δισκος εχει πολυ χωρο ακομη,ας γυρισουμε στο προβλημα :D

Δημοσ.

αφου τα linux ανοιγουν κανονικα , πιθανον να εσβησες αρχεια απο τα windows κατα λαθος με αποτελεσμα να μην ανοιγουν.

τα linux ανοιγουν γιατι μαλλον πρωτα περαστηκε το λογισμικο linux και μετα περαστηκαν τα windows. δηλαδη το πρωταρχικο συστημα ειναι το linux

• Moderators
Δημοσ.

τα linux ανοιγουν γιατι μαλλον πρωτα περαστηκε το λογισμικο linux και μετα περαστηκαν τα windows. δηλαδη το πρωταρχικο συστημα ειναι το linux

Οταν λες πρωταρχικο συστημα?

Αν οι εγκαταστασεις ειχαν γινει με την σειρα που λες παντως,δεν θα μπορουσε να ξεκινησει το linuχ,καθως ο bootloader του θα ειχε σβηστει απο αυτον των windows.

Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω με ποια σειρα εγκατασταθηκαν,γιατι τα χαν ετοιμα απο το Πλαισιο.

Εχετε καμια ιδεα,πως μπορω να το φτιαξω η λετε να το παω Πλαισιο που χει και εγγυηση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...