chvet Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Έχω win2000 και σήμερα για πρώτη φορά από τότε που τα έβαλα. Μόλις μπήκα μέσα μου έβγαλε ένα μήνυμα το οποίο δεν γνωρίζω τι σημαίνει και θέλω βοήθεια. Your Maximum registry size is too small και μου λέει να αυξήσω το μέγεθος και για περισσότερες πληροφορίες να πάω στο HELP. Τι γίνετε με αυτό το θέμα ? Τι πρέπει να κάνω. Και κάτι άλλο, κάποια αρχεία που τα ονομάζει paging μάλλον αυξάνουν συνέχεια γιατί υπάρχει κάποιο όριο. Τι δουλειά κάνουν αυτά τα αρχεία ? Είναι κάτι σαν log file? Και πως τα σβήνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Causabon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2003 To swap να μην το πειράξεις αν δεν είσαι εξοικειωμένος. Βρίσκεται στον σκληρό και παίζει το ρόλο μνήμης όταν έχει τιγκάρει η RAM σου με την οποία ανταλάσσει data. Αντίθετα, το registry size μπορείς να το μεγαλώσεις. Και τα δύο, αλλάζουν από'κει: System properties -> Advanced tab -> Performance Options -> Change -> Βγαίνει dialog με τίτλο "Virtual Memory". Στο πάνω μέρος είναι οι ρυθμίσεις του swap, στο κάτω του registry size. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.