Προς το περιεχόμενο

Laptop Toshiba (ερωτηση)

Legolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φιλη μου εχει ενα laptop toshiba κ μου ζητησε να τις αλλαξω windows... και τις λεω εγω οκ ευκολο... κ μου λεει ομως οτι στο καταστημα που το πηρε τις ειπαν οτι το laptop δεχεται μονο windows vista...και τις λεω αυτος που το ειπε πρεπει να ειναι πολυ ασχετος εκτος και αμα δεν ξερω κατι εγω......

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές ότι έχει vista παίρνει και win7,τώρα καλο είναι να κανεις ένα ψάξιμο για όλα τα drivers για το λειτουργικό που θες να περάσεις πριν προχωρήσεις σε οτιδήποτε,για να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

Οπως ειπε και ο φιλος απο πανω, οτι εχει vista περνει και windows 7 (με καποιες πολυ πολυ λιγες πιθανοτητες να μη δουλευει καποιος driver πχ. της καμερας ή του wifi). Το backwards compatibility ομως δεν ισχυει, δηλαδη ειναι 50-50 αν θα μπορεσεις απο vista να πας στα xp.

Δημοσ.

Φιλε Legolas στο δικο μου Toshiba περασα τα 7 ultimate 32bit ανετα.Και γω SVista ειχα.Ολοι οι drivers περασαν αυτοματα...

Οπως ειπε και ο V-tidus μονο τους drivers της καμερας περασα χειροκινητα..

Δημοσ.

Αμα θέλεις να βάλεις τα 7αρια ,όταν θα κάνει εγκατάσταση θα σου βρεί την ασύρματη κάρτα δικτύου , μπες μέσα στο δίκτυο και θα σου βρεί ΣΧΕΔΟΝ όλες τις συσκευες που έχει το λάπτοπ επάνω.

Δημοσ.
Μια φιλη μου εχει ενα laptop toshiba κ μου ζητησε να τις αλλαξω windows... και τις λεω εγω οκ ευκολο... κ μου λεει ομως οτι στο καταστημα που το πηρε τις ειπαν οτι το laptop δεχεται μονο windows vista...και τις λεω αυτος που το ειπε πρεπει να ειναι πολυ ασχετος εκτος και αμα δεν ξερω κατι εγω......

Πριν πεις "οκ ευκολο" ζήτα τα πλήρη στοιχεία του υπολογιστή της φίλης σου και πήγαινε στο site της toshiba και δες αν υπάρχουν drivers για τα windows που θες (δεν μας είπες αν η φίλη σου θέλει 7 ή xp).

Πολλοί εδώ μέσα βάλανε 7 και αφού ξεκίνησαν τα windows, διαπιστώνουν ότι δε λειτουργούν τα fn πλήκτρα ή τους λείπει κάποιος drivers και βγαίνουν και κλαίνε ( :cry: )

Επίσης πριν κάνεις διαγραφή, γράψε σε dvd τα vista που έχει ήδη πληρώσει (Toshiba recovery disk creator)

Αν δεν μπορείς να βγάλεις άκρη με το μοντέλο που έχει και αν υποστηρίζει τα windows που θελει, πες της να σου διαβάσει το καρτελάκι που έχει στην κάτω πλευρά (ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ) και γράψε τα εδώ να σου πουμε.

Δημοσ.
ολα καλα...εβαλα windows 7. οι drivers μπηκαν αυτοματα

Χαίρομαι.

Παίζουν και τα κουμπάκια;

FN+κάτι

Κουμπάκια player κλπ

Δημοσ.

Το bluetooth δεν το βρίσκει αυτόματα, κατέβασε το Blootooth Stack από το site της Toshiba, καθώς και το Value Added Package για να σου παίζουν τα FN.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...