Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με bot για το zynga poker στο faceboook

NosferatuBill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ' αρχήν καλημέρα σε όλους!

Έχω χοντρό πρόβλημα με αυτό που γράφω και στον τίτλο του θέματος.

Εχτές πήγα να κατεβάσω ένα πρόγραμμα bot που έλεγε και καλά ότι σε κάνει να ρυθμίζεις καλύτερα τις ιδιότητες στο zynga poker στο facebook...

Αλλά απ' ότι κατάλαβα μετά την είχα πατήσει ήδη...

Μόλις κατέβασα το αρχείο το έκανα scan με το anti-virus και το anti-spyware και δεν βρήκαν τίποτα...

Έτσι και εγώ χαρούμενος (μακάκας) πήγα να το τρέξω όπως λέγανε οι οδηγίες του μέσα...

Μόλις κλείνω το mozilla και το ξανανοίγω προσπαθώντας να μπώ στο facebook με πετούσε σε μια άλλη διέυθυνση (χωρίς να εμφανίζει κάτι στον browser-δηλαδη ήταν λευκή ολοκληρωμένη σελιδα) που είχε αυτή την διαδρομή :

http://chips01.justfree.com/croft.php?charset_test=%E2%82%AC%2C%C2%B4%2C%EF%BF%BD%2C%EF%BF%BD%2C%3F%2C%3F%2C%3F&locale=en_US&non_com_login=&email=Email&pass=&pass_placeholder=Password&charset_test=%E2%82%AC%2C%C2%B4%2C%EF%BF%BD%2C%EF%BF%BD%2C%3F%2C%3F%2C%3F&lsd=BCZUb

Τότε κατάλαβα πως τον είχα πίει κανονικά και με τον νόμο... :cry::cry::cry:

Έβαλα τα προγράμματα μου να κάνουν scan και δεν δείχνανε καμία απειλή...Ο browser έμπαινε κανονικά σε όλες τις άλλες ιστοσελίδες εκτ΄ως από το facebook...

Μπήκα στο howto.com μήπως βρώ λύση και εκεί πέρα το αναφέρει απ' ότι κατάλαβα σαν malware... Εγκατέστησα προγράμματα για malware βρήκανε 2-3 worms τα σβήσανε όπως λένε αλλά το πρόβλημα παραμένει...Ακόμα δεν μπορώ να μπω... :cry::cry::cry:

Όλα τα προγράμματα που μου έλεγε η ιστοσελίδα είναι νόμιμα και free καθώς τα κατέβασα από cnet. Αλλά τζίφος...

Παίδες σας παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει να γλιτώσω το format θα με κάνει ευτυχισμένο...

Μια βοήθεια γιατί πρώτη φορά αντιμετοπίζω κάτι τέτοιο και δεν μπορώ να πω πως είμαι και πάρα πολύ σχετικός...

Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας.

Δημοσ.

από anti-malware δοκίμασες Spybot και Malwarebytes (updated);

Ειδικά στο Spybot κάνε και immunize πέρα από scan .

btw όταν καταφέρεις και το σβήσεις με όποιον τρόπο , άλλαξε και password στο FB

Δημοσ.

Δοκιμασε να κατεβασεις ενα Bootable Cd για να κανεις καθαρισμο μερικα ειδη ιων δεν φαινονται μεσα απο το λειτουργικο παρακατω σου εχω μερικα λινκ..Κατεβασε ενα απο αυτα (κατα προτιμηση απο ενα αλλο PC χωρις ιους) γραψε τα σε ενα Cd(επανεγραψιμο για να μην το πεταχεις μετα) κανε Boot απο το δισκακι επιλεγοντας full scan του υπολογιστη σου.

Avira

drWeb

Kaspersky

Δημοσ.

Φίλε μου guido ναι με όλα τα προγράμματα και δεν έγινε τίποτα...Δυστυχώς...

Τους κωδικούς τους άλλαξα από άλλο pc...Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.

---------- Προσθήκη στις 22:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:20 ----------

Φίλε μου Vaggelivich το σκέφτηκα αυτό και το είχα σαν τελευταία λύση πρίν το format...Θα δοκιμάσω και με την τελευταία έκδοση του Hirens αλλά και με τους συνδέσμους σου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δημοσ.

Πριν δοκιμασεις το bootcd δοκιμασε το dr.web Cureit link. Οταν κατεβει θα εχει τελειως ραντομ ονομα,βαλτο στο desktop και τρεξε το.Ξεκιναει να κανει απο μονο του quick search ,σταματησε το και βαλτο να κανει full scan.

Για το οτι σε πεταει σε αλλη σελιδα ψαξε βρεις μηπως σου εχει αλλαξει τα DNS, η σου εχει βαλει καποιο proxy στο browser

edit: ενα καλο site για προβληματα με ιους

>http://remove-malware.com/

Δημοσ.
Πριν δοκιμασεις το bootcd δοκιμασε το dr.web Cureit link. Οταν κατεβει θα εχει τελειως ραντομ ονομα,βαλτο στο desktop και τρεξε το.Ξεκιναει να κανει απο μονο του quick search ,σταματησε το και βαλτο να κανει full scan.

Για το οτι σε πεταει σε αλλη σελιδα ψαξε βρεις μηπως σου εχει αλλαξει τα DNS, η σου εχει βαλει καποιο proxy στο browser

edit: ενα καλο site για προβληματα με ιους

>http://remove-malware.com/

Φίλε μου Vaggelovich πραγματικά πολύ καλό το dr.web. Βρήκε πράγμματα που δεν έβρισκε κανένα άλλο αλλά σε safe mode μόνο. Γιατί διάβασα στο site που είχες ως σύνδεσμο ότι το 90% των απειλών στο safe mode είναι αδύναμα και βγαίνουν πιο εύκολα. Το πρόβλημα όμως παρέμεινε... Δεν άλλαξε κάτι...Ευτυχώς είχα κρατήσει ένα ghost 2 μήνες πριν και το φόρτωσα με το Norton Ghost...Μόνο που έχασα κάποια προγράμματ 2 μηνών...Αλλά τώρα είναι όλα εντάξει...Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σου και την πολύτιμη βοήθειά σου.

---------- Προσθήκη στις 12:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:35 ----------

το πιο βασικο και ευκολο απο ολα.system restore το pc 2 μερες πισω.

Φίλε Poulinos se ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Είναι από τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκα να κάνω αλλά επείδη δεν κλείνω το pc σχεδόν ποτέ δεν μου έβγαζε άλλη ημερομήνια εκτώς από μια ημέρα πριν. Δεν με άφηνε να πατήσω άλλη ημερομηνία.

Βέβαια μπορεί να έκανα και μακακία αλλά πιστεύω πως αυτό φταίει που δεν αφήνει. Αν έχεις καμία άλλη ιδέα για το πως θα το πάω μια εβδομάδα πίσω πατώντας επάνω στο ημερολόγιο που παρουσιάζει ή με άλλο τρόπο σε παρακαλώ πες μου γιατί αυτή την μακακία την κόλλησα και στην δουλειά και εκεί δεν μπορώ να κάνω format με ghost αλλά πρέπει να το πετάξω έξω... :X

Δημοσ.

μπορει και ο ιος να σου χαλασε τα system restore points.δεν θυμαμαι η να πω καλυτερα δεν ξερω αν φτιαχνει restore points αμα δεν κλεινεις το pc σου. δεν το εχω δοκιμασει διοτι ολο και καποια στιγμη το κλεινω το Pc

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα!Σήμεραέκανα ένα πείραμα...Στην αρχική σελίδα login του facebook άλλαξα την γλώσσα σε οποιαδήποτε άλλη εκτώς από Αγγλικά και μπαίνει κανονικά...Δεν με πετάει στον σύνδεσμο που είχα αναφέρει. Αλλά όταν το ξαναγυρνάω στα Αγγλικά πάλι με πετάει εκεί. Καμιά ιδέα για λύση?

Περριτό να σας πω πως κανένα πρόγραμμα ελεύθερο ή μη δεν το βρίσκει ούτε σε safe mode ούτε από το dos.

Τώρα όμως που βρήκα την αδυναμία του λέω μήπως παίζει καμιά ιδέα παραπάνω να το καταστρέψουμε?Γιατί αν διαβάσετε σε μια πρόχειρη έρευνα το έχουν κολλήσει πολλόι χρήστες και ψάχνονται για λύση...

Η δική μου είναι καλή αλλά είναι μέχρι να κλείσεις τον brwser μετα κάθε φορά πριν κάνεις login πρέπει να αλλάζεις την γλώσσα σε διαφορετική από εκλείνη που ήταν όταν κόλλησες...Βοηθήστε παιδιά να σώσουμε τον κοσμάκι... :shock:

---------- Προσθήκη στις 15:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:10 ----------

Παιδιά καλημέρα!Σήμεραέκανα ένα πείραμα...Στην αρχική σελίδα login του facebook άλλαξα την γλώσσα σε οποιαδήποτε άλλη εκτώς από Αγγλικά και μπαίνει κανονικά...Δεν με πετάει στον σύνδεσμο που είχα αναφέρει. Αλλά όταν το ξαναγυρνάω στα Αγγλικά πάλι με πετάει εκεί. Καμιά ιδέα για λύση?

Περριτό να σας πω πως κανένα πρόγραμμα ελεύθερο ή μη δεν το βρίσκει ούτε σε safe mode ούτε από το dos.

Τώρα όμως που βρήκα την αδυναμία του λέω μήπως παίζει καμιά ιδέα παραπάνω να το καταστρέψουμε?Γιατί αν διαβάσετε σε μια πρόχειρη έρευνα το έχουν κολλήσει πολλόι χρήστες και ψάχνονται για λύση...

Η δική μου είναι καλή αλλά είναι μέχρι να κλείσεις τον brwser μετα κάθε φορά πριν κάνεις login πρέπει να αλλάζεις την γλώσσα σε διαφορετική από εκλείνη που ήταν όταν κόλλησες...Βοηθήστε παιδιά να σώσουμε τον κοσμάκι... :shock:

Και ΝΑΙ!!!!!!!!!!!Βρήκα την λύση!!!!!!!! windows\system32\drivers\etc\hosts εδώ είναι το μυστήριο κύριες και κύριοι!!!!

Δεξι κλικ στο αρχείο host ξεμαρκάρουμε το "μόνο για ανάγνωση" και μετά το ανοίγουμε με notepad. Μαρκάρουμε τα πάντα διαγαφή όλων και σώσιμο. Restart μετά και ένα registry fix...Όλα μετά πάνε ρολόι και δεν πετάει πουθενά!!! :devil::-D

Δημοσ.

στο Spybot δεν είχες κάνει immunize (immunize όχι clean) ; το βασικό που κάνει ειναι να καθαρίζει και μπλοκάρει διάφορες διευθυνσεις απο το host file.

Δημοσ.
στο Spybot δεν είχες κάνει immunize (immunize όχι clean) ; το βασικό που κάνει ειναι να καθαρίζει και μπλοκάρει διάφορες διευθυνσεις απο το host file.

Όλα κανονικά και εμβολιασμό με updates και τα πάντα όλα...Δεν το βρίσκει με τίποτα...

Δημοσ.
Όλα κανονικά και εμβολιασμό με updates και τα πάντα όλα...Δεν το βρίσκει με τίποτα...

Μπορεις να κάνεις upload το αρχικο αρχειο με το "μολυσμενο" bot στο:

http://www.virustotal.com

.....και να μας πεις τα αποτελεσματα?

Δημοσ.

kala θα μπορουσες και ενα crack να ανεβαζες εκει και να σου εβρισκε οτι εχει τοσα.....

β.στο αρχειο Host Πολλοι ιοι πανε και γραφουν διαφορα.απο το να σε βαζει σε αλλη σελιδα μεχρι να μην εχεις καθολου νετ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...