Προς το περιεχόμενο

Download Outlook σε 2 Η/Υ

duesseldorf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 Η/Υ με Outlook 2003. Oι 2 H/Y έχουν από 3 λογαριαμούς (account) ο καθένας. Ο ένας είναι κοινός. Όταν κάνω Αποστολή/Παραλαβή (send/recieve) στον έναν Η/Υ το κατεβάζει το μήνυμα κανονηκά. Στο 2ο Η/Υ όμως δεν το κατεβάζει το μήνυμα σαν να μην υπάρχει στο server. Στο server τα βλέπω όλα τα μηνύματα κανονηκά. Δηλαδή όποιος Η/Υ προλάβει να κάνει Αποστολή/Παραλαβή θα δει (θα κατέβει) και στο outlook το email.

Πως μπορώ να πατάω Αποστολή/Παραλαβή και να κατεβένει το μήνυμα και στους 2 Η/Υ ανεξάρτητα αν κάποιος Η/Υ το κατέβασε πρώτος. Εχω την εντύπωση πως είναι επιλογή από το outlook.

Δημοσ.

Tools -> Account Settings -> Στο tab "E-mail" κάνε διπλό κλικ στο account που θες -> More Settings -> Στο tab "Advanced" επέλεξε "Leave a copy.."

Δημοσ.

Στα ελληνικά

Μενου Εργαλεία --> Λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

--> Επιλέγεις Προβολή ή αλλαγή υπάρχοντων ... και πατας ΕΠΟΜΕΝΟ -->

Επιλέγεις το λογαριασμό που θες να αλλαξεις και πατας ΑΛΛΑΓΗ -->

Περισσότερες ρυθμίσεις --> Καρτέλα για προχωρημένους -->

Βάζεις τικ στο "Διατήρηση αντιγράφου μηνυμάτων στο διακομιστή" --> βάζεις τικ στο "Κατάργηση από το διακομιστή μετά απο 20 μέρες" (άλλαξε το 10) --> βγάζεις το τικ από το "Κατάργηση από το διακομιστή όταν διαγραφεί ..." --> Πατάς ΟΚ --> Πατάς ΕΠΟΜΕΝΟ --> Πατας ΤΕΛΟΣ

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια για να μην ανηγω νεο θεμα, γνωριζεται πως μπορω να συγχρονισω τις επαφες μου αναμεσα σε 2 η/υ αυτοματα και οχι καθε φορα να κανω εξαγωγη της λιστας και να την περναω χειροκινητα στο αλλο;

με το ημερολογιο χρησιμοποιω το εργαλειο της google calendar και κανει sync μεσω του google μου,αλλα για επαφες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...