duesseldorf Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Έχω 2 Η/Υ με Outlook 2003. Oι 2 H/Y έχουν από 3 λογαριαμούς (account) ο καθένας. Ο ένας είναι κοινός. Όταν κάνω Αποστολή/Παραλαβή (send/recieve) στον έναν Η/Υ το κατεβάζει το μήνυμα κανονηκά. Στο 2ο Η/Υ όμως δεν το κατεβάζει το μήνυμα σαν να μην υπάρχει στο server. Στο server τα βλέπω όλα τα μηνύματα κανονηκά. Δηλαδή όποιος Η/Υ προλάβει να κάνει Αποστολή/Παραλαβή θα δει (θα κατέβει) και στο outlook το email. Πως μπορώ να πατάω Αποστολή/Παραλαβή και να κατεβένει το μήνυμα και στους 2 Η/Υ ανεξάρτητα αν κάποιος Η/Υ το κατέβασε πρώτος. Εχω την εντύπωση πως είναι επιλογή από το outlook.
JEG© Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Tools -> Account Settings -> Στο tab "E-mail" κάνε διπλό κλικ στο account που θες -> More Settings -> Στο tab "Advanced" επέλεξε "Leave a copy.."
duesseldorf Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Τhanks για την βοήθεια. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω...
isay Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Στα ελληνικά Μενου Εργαλεία --> Λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου --> Επιλέγεις Προβολή ή αλλαγή υπάρχοντων ... και πατας ΕΠΟΜΕΝΟ --> Επιλέγεις το λογαριασμό που θες να αλλαξεις και πατας ΑΛΛΑΓΗ --> Περισσότερες ρυθμίσεις --> Καρτέλα για προχωρημένους --> Βάζεις τικ στο "Διατήρηση αντιγράφου μηνυμάτων στο διακομιστή" --> βάζεις τικ στο "Κατάργηση από το διακομιστή μετά απο 20 μέρες" (άλλαξε το 10) --> βγάζεις το τικ από το "Κατάργηση από το διακομιστή όταν διαγραφεί ..." --> Πατάς ΟΚ --> Πατάς ΕΠΟΜΕΝΟ --> Πατας ΤΕΛΟΣ
basilis5 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 παιδια για να μην ανηγω νεο θεμα, γνωριζεται πως μπορω να συγχρονισω τις επαφες μου αναμεσα σε 2 η/υ αυτοματα και οχι καθε φορα να κανω εξαγωγη της λιστας και να την περναω χειροκινητα στο αλλο; με το ημερολογιο χρησιμοποιω το εργαλειο της google calendar και κανει sync μεσω του google μου,αλλα για επαφες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.