Προς το περιεχόμενο

Επιδοτηση απο πλαισιο 205 Ε και σκεφτομαι.. 5850 ή 5870

koulouri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια συγνωμη για να καταλαβω τι γινεται...δηλαδη εχετε επιδοτηση κινητου και αντι να παρετε καποια καινουρια συσκευη παιρνετε hardware?τοσο πολυ τους επιασε η κριση...!!!αυτο γινεται μονο στο πλαισιο?και μονο απο την vodafone?γιατι εχω επιδοτηση αλλα απο cosmote τωρα..και επειδη δν θελω να αλλαξω συσκευη γινεται να το χρησιμοποιησω σε hardware?Αυτα...ευχαριστω!

Δημοσ.
http://hothardware.com/Articles/AMD-ATI-Radeon-HD-5850-Performance-Review/?page=2.Η βασικη διαφορα ειναι στους shaders και στα texture units.Ολα τα υπολοιπα θα ανεβουν με το oc.Ενταξει δεν λεω η 5870 ειναι πιο δυνατη(ενεργοβορα) απο την 5850 αλλα εχουν και 100+ ευρω διαφορα.Διαλεγεις και παιρνεις.

ναι αλλα τα tu το πολλαπλασιαζεις με τους χρονισμους οποτε για να ξεπερασεις την 5870 πρεπει να πας ποιο πανω τους χρονισμους απο την 5870....

αλλα με λιγο και στην 5870 ξεφευγεις αρκετα :P

Δημοσ.

sir_platanight

Νομιζω οτι ειναι η προσφορα μονο για vodafone

( χωρις να ειμαι σιγουρος! )

επειδη υπαρχει συνεργασια vodafone+πλαισιου..

και εννοειται οτι ειναι γα***τη ευκαιρια..

Τι να κανεις 1 κινητο των 200€ ???

Ενω μπορεις με τα ιδια λεφτα να παρεις αλλα καλουδια που εχει το πλαισιο ;)

Δημοσ.
Eγω παντως το ειχα κανει στην Vodafone σε καταστημα στο Κιλκις..

οπως ανεφερα παραπανω εκανα αιτηση να παω σε q συμβολαιο,

με πηραν και ακολουθησε μειωση παγιου και επιδοτηση 205€..

Οταν με ρωτησαν που μενω τους ειπα οτι μενω Ηρακλειο

και μου ειπαν οτι μπορω να παω σε καταστημα πλαισιου και να την εξαργυρωσω ΟΠΩΣ θελω εγω!

Τα υπολοιπα 3 μελη της οικογενειας μου παραγγειλαν κινητα απο το πλαισιο ( Θεσσαλονικης )

( εξαργυρωσαν δηλαδη την επιδοτηση τους απο εκει.. και ειχαν κανει το συμβολαιο τους στο ιδιο καταστημα vodafone το Κιλκις :) )

Ελπιζω να βοηθησα!

veider θενκς φιλε, θα παω μαλλον αυριο να κανω αυτον τον κανονισμο,

και θα περιμενω να παρω καρτα γραφικων απο Σεπτεμβρη γιατι

καλοκαιρι <> pc games

Επισης ΕΛΠΙΖΩ μεχρι τον Σεπτεμβρη να εχουν πεσει οι τιμες σε 5850, 5870

Επιβεβαιώνω κι εγώ. Είμαι 7 χρόνια συνδρομητής στη Voda, όλες τις ανανεώσεις συμβολαίων τις είχα κάνει στη Voda και φέτος έκανα την ανανέωση στο Πλαίσιο (Κηφισίας) και πήρα πιστωτικό.

Δημοσ.
Αν δεν κανω λαθος, το συμβολαιο πρεπει να το εχεις κανει στο ΠΛΑΙΣΙΟ για να ισχυει η δυνατοτητα της επιδοτησης........ετσι ωστε να διαλεξεις πανω σε τι θα την χρησιμοποιησεις........τωρα δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος.....!

οχι,εγω το συμβολαιο το ειχα κανει στο καταστημα της vodafone στο carrefour,αλλα απο το πλαισιο πηρα το πιστωτικο κανονικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...