koulouri Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Επειδη αν εχει ηδη 205€ σαν καβατζα το σκεφτεσαι αλλιως να πας σε 5870.. δηλαδη με 80€ παιρνεις 5850 και με 1παιζω παιχνδια, οχι κολλημενος, αλλα ψηρας.. Επισης αν παρω οπως ειχα πει σε αλλο tread θελω να ξενοιασω για 2 χρονια.. Οποτε αξιζει να παω σε 5870 ??? Και το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Coolermaster 620 βγαζει αρκετο ρευμα για τις καρτες αυτες? με 920 ι7 evga mb 6GB ram 5 HDD Ευχαριστω πολυ οσους μπουνε στον κοπο να βοηθησουν Η επιδοτηση προεκυψε γιατι εκανα αιτηση στην Wind για συνδεση και σαν χρονια συνδρομητης με πηραν τηλ απο την vodafone και μου ειπαν να το ξανασκεφτω και να γυρισω πισω :Ρ 50% εκτωση στο παγιο και στο προγραμμα και 205€ επιδοτηση
liopyr Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Το τροφοδοτικό φτάνει και για τις δύο. Από εκεί και πέρα, και οι δύο θα σε καλύψουν απόλυτα, προσωπικά θα πήγαινα σε 5850, νομίζω μία διετία μπορεί να βγάλει με αξιοπρέπεια. Επειδή οι απόψεις διίστανται, ρώτησες στο πλαίσιο και σου είπαν πως μπορείς με την επιδότηση του κινητού να αγοράσεις οτιδήποτε; Και αν ναι, σε ποιο πλαίσιο;
koulouri Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Παιζει να το ρωτησα και 5 φορες.. Αφου ο υπαλληλος εχει πεισθει οτι ειμαι ηλιθιος.. Και μου ειπε ( για να με πεισει ) οτι καποιοι χρησιμοποιουν τις επιδοτησεις για να παρουν netbook, αλλοι για TV κλπ κλπ κλπ.. Μεχρι Ιουλιου μενω στο Ηρακλειο Κρητης και μου ειπαν οτι μπορω να το κανω
veider Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Το τροφοδοτικό φτάνει και για τις δύο.Από εκεί και πέρα, και οι δύο θα σε καλύψουν απόλυτα, προσωπικά θα πήγαινα σε 5850, νομίζω μία διετία μπορεί να βγάλει με αξιοπρέπεια. Επειδή οι απόψεις διίστανται, ρώτησες στο πλαίσιο και σου είπαν πως μπορείς με την επιδότηση του κινητού να αγοράσεις οτιδήποτε; Και αν ναι, σε ποιο πλαίσιο; Ισχυει φιλε liopyr.Eixa επιδοτηση απο τη vodafone 450 ευρω για ανανεωση του συμβολαιου (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΗ) Πηγα εχθες στο πλαισιο στο The mall πηρα πιστωτικο ,πληρωσα τη διαφορα και πηρα ενα laptop.
koulouri Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Φιλε veider επειδη θελω να κανω και εγω την αγορα μεσω internet ( για να γλυτωσω λιγα ευρω ) μπορω να παω και να τους ζητησω πιστωτικο??? Γιατι στην vodafone μου ειπαν εχεις 2 μηνες περιθωριο να αγορασεις κατι.. Μπορω να παω στο πλαισιο να παρω το πιστωτικο και να παρω αυτο που θελω οταν το θελω? ( μετα το περας των 3 μηνων? )
veider Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Φιλε veider επειδη θελω να κανω και εγω την αγορα μεσω internet ( για να γλυτωσω λιγα ευρω ) μπορω να παω και να τους ζητησω πιστωτικο??? Γιατι στην vodafone μου ειπαν εχεις 2 μηνες περιθωριο να αγορασεις κατι.. Μπορω να παω στο πλαισιο να παρω το πιστωτικο και να παρω αυτο που θελω οταν το θελω? ( μετα το περας των 3 μηνων? ) Naι,εγω αυτο εκανα.Μου ειπαν οτι δεν ειναι υποχρεωτικο να παρω κατι αμμεσα.Το πιστωτικο μπορουσα να το χρησιμοποιησω και αργοτερα.Απλα θα πας στο πλαισιο να υπογραψεις την ανανεωση του συμβολαιου σου,θα σου εκδοσει το πλαισιο το πιστωτικο και μετα το χρησιμοποιεις οποτε θες και σε οτι θες
ikskarda Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 παιδες να κανω μια χαζη ερωτηση ? επειδη εχω και εγω συμβολαιο vodafone γινεται οταν θα μου ερχεται επιδοτηση για νεα συσκευη η μειωση του παγιου , αντι να αγοραζω ενα νεο κινητο απο ενα καταστημα της vodafone να αγοραζω κατι απο το πλαισιο ? συγνωμη αν η ερωτηση μου δεν εχει βαση αλλα δε καταλαβα πως πηρατε το πιστωτικο και τι σχεση εχει η vodafone με το πλαισιο
nikolas8141 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 παιδες να κανω μια χαζη ερωτηση ? επειδη εχω και εγω συμβολαιο vodafone γινεται οταν θα μου ερχεται επιδοτηση για νεα συσκευη η μειωση του παγιου , αντι να αγοραζω ενα νεο κινητο απο ενα καταστημα της vodafone να αγοραζω κατι απο το πλαισιο ? συγνωμη αν η ερωτηση μου δεν εχει βαση αλλα δε καταλαβα πως πηρατε το πιστωτικο και τι σχεση εχει η vodafone με το πλαισιο Αν δεν κανω λαθος, το συμβολαιο πρεπει να το εχεις κανει στο ΠΛΑΙΣΙΟ για να ισχυει η δυνατοτητα της επιδοτησης........ετσι ωστε να διαλεξεις πανω σε τι θα την χρησιμοποιησεις........τωρα δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος.....!
ikskarda Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 το φανταστηκα οτι αυτο θα κρυβεται απο πισω !!! ευχαριστω
koulouri Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 παιδες να κανω μια χαζη ερωτηση ? επειδη εχω και εγω συμβολαιο vodafone γινεται οταν θα μου ερχεται επιδοτηση για νεα συσκευη η μειωση του παγιου , αντι να αγοραζω ενα νεο κινητο απο ενα καταστημα της vodafone να αγοραζω κατι απο το πλαισιο ? συγνωμη αν η ερωτηση μου δεν εχει βαση αλλα δε καταλαβα πως πηρατε το πιστωτικο και τι σχεση εχει η vodafone με το πλαισιο Eγω παντως το ειχα κανει στην Vodafone σε καταστημα στο Κιλκις.. οπως ανεφερα παραπανω εκανα αιτηση να παω σε q συμβολαιο, με πηραν και ακολουθησε μειωση παγιου και επιδοτηση 205€.. Οταν με ρωτησαν που μενω τους ειπα οτι μενω Ηρακλειο και μου ειπαν οτι μπορω να παω σε καταστημα πλαισιου και να την εξαργυρωσω ΟΠΩΣ θελω εγω! Τα υπολοιπα 3 μελη της οικογενειας μου παραγγειλαν κινητα απο το πλαισιο ( Θεσσαλονικης ) ( εξαργυρωσαν δηλαδη την επιδοτηση τους απο εκει.. και ειχαν κανει το συμβολαιο τους στο ιδιο καταστημα vodafone το Κιλκις ) Ελπιζω να βοηθησα! veider θενκς φιλε, θα παω μαλλον αυριο να κανω αυτον τον κανονισμο, και θα περιμενω να παρω καρτα γραφικων απο Σεπτεμβρη γιατι καλοκαιρι <> pc games Επισης ΕΛΠΙΖΩ μεχρι τον Σεπτεμβρη να εχουν πεσει οι τιμες σε 5850, 5870
LouCi4er Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Καλα παιδια,ψιλοξεφυγατε λιγο απο το θεμα το οποιο αν δεν κανω λαθος ηταν η επιλογη 5850 η 5870.Τεσπα θα συμφωνησω και εγω παντος με τον liopyr και θα πω και εγω 5850.Εχουν 100 ευρω διαφορα για 160 shaders.Σιγα δηλαδη ποσο διαφορα να εχουν 4-5 frames?Εννοειτε ο υπερχρονισμος της 5850.Τωρα απο την αλλη αν δεν εχεις σκοπο να ασχοληθεις με κατι τετοιο,oc της 5850 δλδ,παιρνεις την 5870 και τελειωνεις.Παντως εγω απο Pc1 που ειχα πιστωτικο απο μια καρτα γραφικων,μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα και μετα απο 1 χρονο να παρω κατι αλλο.Το πιστωτικο μενει στο καταστημα.Τα παιδια στο Pc1 φερθηκαν αψογα 2 φορες μαλιστα.
sozz Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 αν περιμενεις μεχρι τοτε θα εχουν βγει και τιποτα αντικαταστατες στις nvidia καρτες και παρε μια τετοια αφου σου αρεση το metro 2033 ---------- Προσθήκη στις 14:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:03 ---------- Καλα παιδια,ψιλοξεφυγατε λιγο απο το θεμα το οποιο αν δεν κανω λαθος ηταν η επιλογη 5850 η 5870.Τεσπα θα συμφωνησω και εγω παντος με τον liopyr και θα πω και εγω 5850.Εχουν 100 ευρω διαφορα για 160 shaders.Σιγα δηλαδη ποσο διαφορα να εχουν 4-5 frames?Εννοειτε ο υπερχρονισμος της 5850.Τωρα απο την αλλη αν δεν εχεις σκοπο να ασχοληθεις με κατι τετοιο,oc της 5850 δλδ,παιρνεις την 5870 και τελειωνεις.Παντως εγω απο Pc1 που ειχα πιστωτικο απο μια καρτα γραφικων,μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα και μετα απο 1 χρονο να παρω κατι αλλο.Το πιστωτικο μενει στο καταστημα.Τα παιδια στο Pc1 φερθηκαν αψογα 2 φορες μαλιστα. η 5850 δεν εχει μονο 160 shaders λιγοτερα αλλα και 8 tu (δεν ξερω αν ειναι και μονο αυτα) αν φτασεις την 5850 στα ρολογια της 5870 θα ειναι παλι ποιο μικρη φαντασου να μεγαλωσεις την 5870
LouCi4er Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 η 5850 δεν εχει μονο 160 shaders λιγοτερα αλλα και 8 tu (δεν ξερω αν ειναι και μονο αυτα) αν φτασεις την 5850 στα ρολογια της 5870 θα ειναι παλι ποιο μικρη φαντασου να μεγαλωσεις την 5870 http://hothardware.com/Articles/AMD-ATI-Radeon-HD-5850-Performance-Review/?page=2.Η βασικη διαφορα ειναι στους shaders και στα texture units.Ολα τα υπολοιπα θα ανεβουν με το oc.Ενταξει δεν λεω η 5870 ειναι πιο δυνατη(ενεργοβορα) απο την 5850 αλλα εχουν και 100+ ευρω διαφορα.Διαλεγεις και παιρνεις.
koulouri Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 To metro σε κανα 2 μερες αντε βδομαδα το τερματιζω 1366x768 με high και ενταξει ψιλοκαλα ειναι δεν εχω παραπονο.. Παντως αν εχει πεσει Σεπτεμβρη στα 300€ η 5870 εννοειται πως θα την παρω! Και το overclocking ( τουλαχιστον στην 8800GT που εχω ) ειναι πολυ ευκολο ( μεσα απο riva tuner.. ) Kατι τελευταιο..Ποσο τουμπανο μπορει να ειναι η 4870 που εχει 2 χρονια που βγηκε και ακομα την χρησιμοποιουναι στα συγκριτηκα..Την εχει 1 φιλος και με oc παιζει σχεδον ολα τα παιχνιδια στο τερμα!
kanesaxo Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 η 8800GT οπως και η 4870 ητανε καρτες που πραγματικά αξιζαν τα χρηματα του.Value for money υψηλοτατο. Σκεψου πως 4870 CF ειναι ακομη και σημερα τρομερός συνδυασμος... Κατι τετοιο θεωρώ πως ειναι και η 5850 για την σημερινη εποχή,αλλα αρκετά ακριβότερη.Μιας και οι προαναφερομενες κοστιζαν περι 200ε ως reference (χοντρικα) ενω η 5850 ειναι πλεον κοντα στα 290. Προς θεου,δε τις συγκρινω και τις 3 μαζι,απλα τιμή,επιδοσεις ανα εποχή ας πουμε. Προσωπικα την 8800GT την εχω 2 χρονια πλεον,κι ακομα δεν με "χαλαει".Αν και στο μετρο,ακομα και σε Sli τα βρισκουν σκουρα.Αλλα σιγώ τα ωα. Και για να μην βγω τελειως οφ τοπικ... Απότι διαβασα,εφοσον εχω κι εγω επιδοτηση VF,παρολο που ΔΕΝ εχω κανει συνδεση σε καποιο πλαισιο,μπορω να παω εκει και να "εισπραξω" την επιδοτηση μου σε καποιο ειδους του πλαισιου,σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.